![]() |
ציטוט:
מה הקשר ? זאת אומרת שמישהו ברא את הביצה לא ? היא לא נולדה מעצמה ככה אני צודק ? תגיד למורה שלך שילך לילמוד קצת ביולגיה.. מה הקשר לכוס ? אני יסביר. אתה עכשיו יושב בבית שותה קולה מהכוס נכון ? מי ברא את הכוס הטבע ?=לא לכול דבר יש בורא כמו שלך יש בורא והוא הקדוש ברוך הוא! זה שאתה לא מאמין ולא מוכן ליקלוט את זה זה משהו אחר כבר. |
ציטוט:
|
חברה , יש דבר כזה שנקרא סיאנס והוא אמיתי. והוא לא פוסל את התורה להפך בתורה כתוב שיש סיאנס. יש לי חבר שהסתובב לו משהו "קטן" בראש (ברמה של אישפוז לשלושה חודשים) מסיאנס קטן שהוא עשה עם חברים במקלט... זה עסק אמיתי.
|
ציטוט:
|
תשמעו,אני בעצמי לא מאמין ממש בכל הדברים הרוחנים ובאלוהים,אבל יש הרבה מידע על סיאנסים ביום-יום,אז זה גורם לי לשאול את השאלה-האם יש באמת כזה דבר?
מה שבטוח זה נושא מאוד מסכרן... |
ציטוט:
|
יש לי רעיון לכולם פעם אחת ולתמיד.
אם מישהו יעשה סיאנס, ואני מקווה מאוד שלא יעשה.. שישאל אם יש ה' אוקי ? |
ציטוט:
|
אני אעשה סיאנס ואתקשר עם חברי הטוב ג'ון פאל סיגמרסון ז"ל, אני אשאל אותו מה הוא רואה שם למעלה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כמה שהמשפט הזה מתאים...כל הכבוד לך גיל. " הוי שקד ללמוד מה שתשיב את אפיקורוס" פינק,איגרוק וכל השאר,אל תאמינו,תחיו את החיים שלכם,ואם אתם ממש רוצים לזלזל תעשו את זה בינכם ובין עצמכם,ואני לא מדבר רק על עניין הסיאנס אלא על היהדות כולה,הזילזול נוטף ממכם בצורה הכי מגעילה שאפשר. ובקשר לעניין של האוננות,וואלה גיל אחי אני באותה דעה שלך..כל פעם נניח שאני עושה אני מרגיש חרא..ואני גם מרגיש שאני הולך לחטוף עונש משמים אחרי זה..תמיד שאני מפסיק באמת הכל מסתדר לי וניהיה לי טוב..מיד אחרי זה.."ישועת ה' כערף עין" |
ציטוט:
גם שאני עושה תמיד.. אחרי זה אני מרגיש חרא ושואל את עצמי בשביל מה עשיתי את זה.. |
אחי... אני אישית נהנתי עכשיו.. לא מרגיש אשם בכלל
הדבר היחיד שמבאס אותי זאת העובדה שקניתי עכשיו מחשב חדש וכל האוסף פורנו המכובד שלי נמצא על המחשב השני.. |
אומרים שחכמי הקבלה והרבנים המאוד מכובדים יכולי םלהישתמש בכישופים למען דברים מסוימים ויש הוכחות של כמה רבנים שאני לא יציין פה
אבל בזה שזה מוזכר בתנך זה רק עוד הוכחה כי הקב"ה לא אמר סתם לא לעשות כישופים |
ציטוט:
זה באמת היה נחוץ לספר לנו שהנגעת את עצמך כרגע ? |
העיקר לצאת צדיקים, אבל "לחטוא" ולזרוק זין על המצוות שלא נראות לכם זה בסדר...
|
ממ לא, אבל משעמם לי כרגע ובדיוק דיברתם על זה אז הרגשתי צורך פנימי לשתף אחי חחחחחחחחחחחח באמא שלי שאני לא מבין אותכם.... לא להביא ביד כי מרגישים אשמים ? מה היהוה הזה דפק לכם תשכל אה ? חיים רק פעם אחת, ואחרי זה אולי עוד פעם בשביל לכפר, וגם שמה חיים רק פעם אחת, אז תן להנות בסיבובים אחי...
נקודה למחשבה :) (ד"א אחי - שלא תבין מהנוסח המזלזל של התגובות שלי שאני מזלזל\מנסה לפגוע בך, פשוט כל הקטע הזה של אמונה למען עתיד טוב אחרי המוות לא נכון בעיני, למרות שנאי מאמין בסיאנס ובחיים שאחרי המוות ועניינים.... אבל בנתיים עד שאני לא שם - שישאר בגדר מסתורין.. לא מתעסק ולא כלום...) |
בסופו של דבר שאתה מגיע למעלה
משנה רק אם עשיתה יותר טוב מרע מעטים האנשים שצדקים בגלל זה אומרים על מי שהוא צדיק כי הוא לא עשה שום רע בחיים שלו רק טוב אבל אני מישתטדל לעשות כמה שיותר טוב למרות שגם אני חוטא אבל אני מקווה שהמעשים הטובים שלי יכפרו על המעשים הרעים אבל יש חטאים מסוימים שאין מחילה עליהם |
ציטוט:
אני בכלל לא סגור על עצמי בכול הקטע של הדת הזאת... אני בן אדם שלומד 12 פאקינג שנה במערכות דתיות.. בחיים לא הייתי בבי"ס חילוני. אבל כול הדתי הזה רק גרם לי להתרחק ב4-5 שנים האחרונות עשיתי כול דבר אפשרי חלק אפילו בכוונה כאילו לבדוק אם יקרה לי משהו אם ביום שבת אני יעשן נרגילה עם חברים וכו' :) לא פגע בי ברק אבל מי יודע אולי בעולם הבא(אם יש) אני ישרף או שגבריאל יזרוק לי דאמבל לראש - אבל עד אז יש הרבה זמן לבדוק לחקור פשוט נחיה תחיים ונראה איך נזרום אם נהיה דתיים או לא. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ