ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   עוד 6 שבועות.. (https://israelbody.com/showthread.php?t=80564)

מנחם בגין 06-11-13 15:36

חוץ מרגליים מרשימות אתה לוקה בחסר בכל הפלג גוף עליון.
מציע לך להנות מתחילת החורף, לדפוק מסה של 15 קילו לפחות ואז רק לחטב.

EliC 06-11-13 16:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מנחם בגין (הודעה 1176607)
חוץ מרגליים מרשימות אתה לוקה בחסר בכל הפלג גוף עליון.
מציע לך להנות מתחילת החורף, לדפוק מסה של 15 קילו לפחות ואז רק לחטב.

צודק עכשיו שלשוה שבועות לפני תחרות אחרי שהוצאתי המון אנרגיות והגעתי לסוף אני אפרוש ואעשה מסה 15 קילו כי מנחם בגין מהפורום שהוא חתיכת אפס שנראה בטח כמו חרא ולא מוכן להראות את הפרצוף שלו אמר לי.

תפסיקו לזיין ת'שכל

IGOR 06-11-13 16:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי elic (הודעה 1176609)
צודק עכשיו שלשוה שבועות לפני תחרות אחרי שהוצאתי המון אנרגיות והגעתי לסוף אני אפרוש ואעשה מסה 15 קילו כי מנחם בגין מהפורום שהוא חתיכת אפס שנראה בטח כמו חרא ולא מוכן להראות את הפרצוף שלו אמר לי.

תפסיקו לזיין ת'שכל

אף אחד לא מזיין לך תשכל. אתה באמת רציני? סתכל שנייה טוב טוב במראה ועל התמונות! אתה באמת מתכוון להתחרות בצורה כזאת? לא אמרתי שאתה לא נראה טוב כן?! אבל בחיאת אלי,יאכלו אותך חיי שם.. החזה שלך לא פרופורציונלי בשיט (השמאלי קטן יותר מהימיני),חסר לך מלא טרייספס וגם הבייספס לא משו,הטרפזים מאוד מאוד חלשים. מה שכן הרגליים שלך מרשימות זה כן אבל כל השאר נו באמת..
אנשים עם ניסיון הרבה יותר גדול מימך אומרים לך שאתה לא מתאים אז למה לא להקשיב? לאן אתה ממהר?!

בכל אופן בהצלחה..

מנחם בגין 06-11-13 16:17

חחחחח איזה ילד מסכן... כולך דחליל.. עם מסת שריר כמו של דנה אינטרנשיונל אחרי שלקה הורמון נשי.
תעלה תעלה להתחרות נצחק עליך אחרי זה כולם פה.

יא קוקסינל שלא מסוגל לקבל ביקורת

אלברט ברכה 06-11-13 16:48

אליק הולך להתחרות בטמרה פרו.

ORs 06-11-13 17:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי elic (הודעה 1176606)
קלן עובד מהרגע הראשון
מתקדם מהר מדי? שכחת שבטן זה לא מדד לאחוז שומן? יש עוד כל החלק האחורי להעיף.. אני בדיוק בקצב.
מה הבעיה לצלם ממרחק שונה מה אכפת לך ?
וכן זה היה אחרי אימון, אבל אל תשכח שגם לפני במה יש העמסה ופאמפ

צודק גב צריך להוריד אין ספק... ממרחק שונה כל פעם רואים אותך אחרת.

לגבי העמסה ופאמפ לא שחכתי לרגע

וראבק אנשים תגידו לו שיתן בראש במקום זה אתם רוצים להוריד אותו באמת נראה לי שהוא יבין כבר מכולם פה בנושאים הקודמים מה חושבים. הבן אדם עוד שלוש שבועות עולה לבמה תפרגנו במקום להוריד

מנחם בגין 06-11-13 18:30

מה יש לפרגן? הוא דומה לזין של תימני
והוא חושב שהוא מינימום טופ פייב

IGOR 06-11-13 19:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ors (הודעה 1176619)
צודק גב צריך להוריד אין ספק... ממרחק שונה כל פעם רואים אותך אחרת.

לגבי העמסה ופאמפ לא שחכתי לרגע

וראבק אנשים תגידו לו שיתן בראש במקום זה אתם רוצים להוריד אותו באמת נראה לי שהוא יבין כבר מכולם פה בנושאים הקודמים מה חושבים. הבן אדם עוד שלוש שבועות עולה לבמה תפרגנו במקום להוריד

קודם ירדתה עליו ועכשיו אתה בעדו? מה קרה פתאום?! ומה זה קשור לפירגון?! אמרנו שהוא נראה טוב אבל לעלות לבמה ככה זה פשוט בזבוז זמן.. הבן אדם לא יודע לקבל ביקורת בכלל

ORs 06-11-13 20:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igor (הודעה 1176631)
קודם ירדתה עליו ועכשיו אתה בעדו? מה קרה פתאום?! ומה זה קשור לפירגון?! אמרנו שהוא נראה טוב אבל לעלות לבמה ככה זה פשוט בזבוז זמן.. הבן אדם לא יודע לקבל ביקורת בכלל

אשכול קודם אמרתי לו את דעתי וכולם אמרו לו אז מה עכשיו ??????????????????????????
צריך להוסיף למה זה יעזור ?????????????????????????????
אני אמרתי לו את דעתי לא להתחרות וזה לא מתאים לו בשלב הזה הוא בחר לא להקשיב אז למה להמשיך להוריד את הבן אדםם??????????????????????????????????????????????
מפה צריך לעלות את הבן אדם במקום להוריד אותו ..............
ואין פה קשר לבעדו ונגדו... בסופו של יום אין לי שום דבר עם הבן אדם לדעתי אנשים פה צריכים לתת עצות לעזור ולחזק מאשר לזרוק ז*ן על בן אדם.
תקרא פה אתה התגובות של האנשים מהעמוד הראשון פשוט בושה ויורדים לרמה כזו
וזה שהוא לא יודע לקבל ביקורת זה שהיה לו בכיף לא צריך להגיב לכול דבר

silco100 06-11-13 22:41

אני אוסיף לפוסט הזה דעה אובייקטיבית,קודם כל לפותח הפוסט אל תלך להתחרות ובגלל אנשים כמוך הרמה בישראל כל כך עלובה,כל אחד עם קצת שרירים בחזה חושב לי את עצמו רוני קולמן.צריך להודות שאתה גם די חטוב אבל חסר לך המון מסה בגב,ידיים,כתפיים.אהבתי את הרגליים ועצה שלי תוסיף לעצמך מאסה ועוד שנה תתחרה.בקיצור אל תעשה לעצמך בושות ותתחרה עוד שנה ואפילו שנתיים

IGOR 06-11-13 22:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי silco100 (הודעה 1176642)
אני אוסיף לפוסט הזה דעה אובייקטיבית,קודם כל לפותח הפוסט אל תלך להתחרות ובגלל אנשים כמוך הרמה בישראל כל כך עלובה,כל אחד עם קצת שרירים בחזה חושב לי את עצמו רוני קולמן.צריך להודות שאתה גם די חטוב אבל חסר לך המון מסה בגב,ידיים,כתפיים.אהבתי את הרגליים ועצה שלי תוסיף לעצמך מאסה ועוד שנה תתחרה.בקיצור אל תעשה לעצמך בושות ותתחרה עוד שנה ואפילו שנתיים

כל כך צודק!!

the raccoon 06-11-13 23:10

אני מתחיל לחשוד שאורס הוא חוצן בתהליכי למידת כדור הארץ

EliC 07-11-13 00:21

אתם עדיין לא מבינים שאני לא בונה על עתיד בתחום, יש לי צבא באופק וזו מטרה שהצבתי לעצמי בלבד על מנת לעבור חוויה.
אני לא מנסה לקטוף גביעים, מקומות ראשונים, להשפיל מתחרים פה וכו'.. מנסה להביא את הכי טוב שאני יכול -כ-ר-ג-ע
אנשים שמבינים מגיבים פה? תזכירו לי כמה מכם התחרו? בינתיים מהניגרי קיבלתי פידבקים, מהמאמן שלי, מסטס, ממפתחי גוף רבים אחרים, אנשים שכן מבינים עניין, ואנשים שראו אותי במציאות תמיד יגידו שאני הרבה יותר מרשים מתמונות.
שיהיה בהצלחה תבואו עוד 3 שבועות ותגידו לי מי צחק אחרון.

mishiko 07-11-13 02:20

פותח הפוסט אתה צריך עוד 6-8 ק"ג שריר כדי לעלות לתחרות פיזיק עם בגד ים.

אנשים שעולים במצב כזה לתחרות בודיבילדינג "בשביל החוויה" זה כמו להתפרץ ערום למגרש במשחק כדורגל.
אתנחתא קומית.
אני לא מאשים אותך בזה,למעשה מי שאשם זה אירגוני הבילדינג פה שרמת הסינון שלהם לכניסה לתחרות
מסתכם בהצגת ת.ז ואולי שאלת 'יש נשק?' ...
(תוסיף לזה מנטליות ישראלית של חוסר מודעות עצמית ותקבל מדד רמה)

ORs 07-11-13 06:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the raccoon (הודעה 1176645)
אני מתחיל לחשוד שאורס הוא חוצן בתהליכי למידת כדור הארץ

לסוג הזה של החוצן יש אפשרות לצבור יותר מסה???:d:d;)

מנחם בגין 07-11-13 08:20

אליק, מי שמחמיא לך - כנראה שהוא לא יודע להגיד לך את האמת בפנים.

אבל תלך שיצחקו עליך ואז תבוא לבכות לנו פה כמה הושפלת.

gorneo1 07-11-13 10:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mishiko (הודעה 1176647)
פותח הפוסט אתה צריך עוד 6-8 ק"ג שריר כדי לעלות לתחרות פיזיק עם בגד ים.

אנשים שעולים במצב כזה לתחרות בודיבילדינג "בשביל החוויה" זה כמו להתפרץ ערום למגרש במשחק כדורגל.
אתנחתא קומית.
אני לא מאשים אותך בזה,למעשה מי שאשם זה אירגוני הבילדינג פה שרמת הסינון שלהם לכניסה לתחרות
מסתכם בהצגת ת.ז ואולי שאלת 'יש נשק?' ...
(תוסיף לזה מנטליות ישראלית של חוסר מודעות עצמית ותקבל מדד רמה)

כל כך תומך בדעה הזאת....

אלי, התמוות שלך גרועות יש רק תמונה אחת שאתה נראה בהן נורמאלי,
אני לא בעדך פה אבל גם לא נגדך, כולם פה נתנו ביקורת ולמה ציפית אם העלת תמונות? שנלטף לך ת'אגו?
לדעת הרוב פה אתה לא מוכן, אישית זו גם דעתי, אבל בניגוד לרוב לדעתי תעלה אבל רק אם אתה מתכנן ללמוד מזה ולהתקדם מזה, משמע לחזור להתחרות עוד שנה או שנתיים אחרי שהעלית עוד איזה 20 קילו......

על כל פנים בגלל שאתה עיקש [שזאת תכונה חיובית חוץ מבשומן אגב] תשתדל לקחת ביקורת כביקורת בונה למרות שהדרך של הרוב פה היא קשה, התחלת אז כבר תסיים ותלך להתחרות,

שיהיה בהצלחה.
ושוב, מה שאומרים לך זאת ביקורת בונה, אתה רוצה להיות הכי טוב תחזור עוד שנתיים עם עוד 20 קילו ואז תחטב, אתה תוכל להתחרות באותה הקטגוריה ולהיראות פי 10 יותר גדול....

בהצלחה.

IGOR 07-11-13 11:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gorneo1 (הודעה 1176654)
כל כך תומך בדעה הזאת....

אלי, התמוות שלך גרועות יש רק תמונה אחת שאתה נראה בהן נורמאלי,
אני לא בעדך פה אבל גם לא נגדך, כולם פה נתנו ביקורת ולמה ציפית אם העלת תמונות? שנלטף לך ת'אגו?
לדעת הרוב פה אתה לא מוכן, אישית זו גם דעתי, אבל בניגוד לרוב לדעתי תעלה אבל רק אם אתה מתכנן ללמוד מזה ולהתקדם מזה, משמע לחזור להתחרות עוד שנה או שנתיים אחרי שהעלית עוד איזה 20 קילו......

על כל פנים בגלל שאתה עיקש [שזאת תכונה חיובית חוץ מבשומן אגב] תשתדל לקחת ביקורת כביקורת בונה למרות שהדרך של הרוב פה היא קשה, התחלת אז כבר תסיים ותלך להתחרות,

שיהיה בהצלחה.
ושוב, מה שאומרים לך זאת ביקורת בונה, אתה רוצה להיות הכי טוב תחזור עוד שנתיים עם עוד 20 קילו ואז תחטב, אתה תוכל להתחרות באותה הקטגוריה ולהיראות פי 10 יותר גדול....

בהצלחה.

999990999++

גם אני לא מבין לאן אתה ממהר לעזאזל.. הייתה ילד שמן שהפך לחטוב ובאמת שאתה נראה טוב וכנראה אתה רוצה כביכול לנפח תאגו שך ולהראות לכולם כמה אתה גבר.. אבל למה ברמה כזאת..?!!

אלברט ברכה 07-11-13 11:06

הוא בונה על זה שאחרי שהוא ישים את הצבע יחשבו שהוא עשה עלייה מסומליה כדי להתחרות בבילדינג הישראלי.

מנחם בגין 07-11-13 11:19

החלטתי גם להתאמן תרגילים במשקל גוף, להוריד 10 קילו ואני עולה להתחרותתתתתתתתתתתתת

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:32.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ