ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   סרטון אימונים מההכנות ליוניברס (https://israelbody.com/showthread.php?t=77091)

nadavmoore 28-10-12 16:12

ברור שהם עדיין עובדים כבד, אבל מה שרואים בוידאו זה בדר"כ פמפום של שרירים מסויימים כי זה מצטלם יותר טוב (בשביל האוכלוסיה הרחבה) מאשר סקוואט כבד למעט חזרות. וגם לא נחים 5 דקות ומעלה בין סט לסט

ISnocs 28-10-12 17:22

ציטוט:

למה קאי גרין איבד כל תחרות מלא מאסה על הבמה?
ולמה השנה אחרי שהחליף מאמן שעובד איתו בשיטה שונה הוא לא איבד מאסה עד הבמה?

וזה נחמד שאתה לא מכיראת העובדה המדעית שעליה מושתת 50% מפיתוח הגוף וזה גירוי ע"מ לשמר מאסת שריר.....זה רק מוכיח את הטענה שלי לגבי רמת ההבנה שלך בתחום ברמה המיקצועית...[לא בקטע רע]
אתה מחליט איזה קריטריונים מראים על אדם מבין בפיתוח גוף ?? אתה הרשות המחוקקת והמבצעת פה בפורום ?

מסת שריר לידיעתך מורכבת משרירים "מהירים" ו"איטיים" את שתיהם צריך לשמר(אני בטוח שאתה מכיר) . מה שטוב בשביל סוג אחד לא טוב בשביל השני .

לכן צריך לשלב ולא להגיד כל הזמן כמו זומביים "לעבוד כבד זה הכי טוב"

כי זה לא .

SaharKazes 28-10-12 19:12

גבר, אפשר לדבר על הכל באויר כמה שאנחנו רוצים.
כשזה מגיע לעובדות מדעיות ותוצאות בשטח פה אנחנו מפסיקים להתווכח.

ISnocs 28-10-12 20:28

הקיצר אני לא מבין פשוט את כל הביקורת על האימונים של דני (כי זה יותר מידי קיצוני)... אני חושב יש לו מספיק שכל להבין לבד אם איך שהוא מתאמן מתאים לו או לא .

במקום להתעניין ולשאול שאלות ת'בחור (כי יש לו נכונות לענות) מז***ם פה תשכל כל אחד ניהיה לי פה מייק מנצר ...

No_Troll 28-10-12 22:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי isnocs (הודעה 1146600)
הקיצר אני לא מבין פשוט את כל הביקורת על האימונים של דני (כי זה יותר מידי קיצוני)... אני חושב יש לו מספיק שכל להבין לבד אם איך שהוא מתאמן מתאים לו או לא .

במקום להתעניין ולשאול שאלות ת'בחור (כי יש לו נכונות לענות) מז***ם פה תשכל כל אחד ניהיה לי פה מייק מנצר ...

לאף אחד כאן אין בעיה עם דני כל עוד הוא מפציץ,משקיע ותורם דם.

DanikNAC 28-10-12 23:07

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...91862580_n.jpg
עדכון אני ואלנה שיפ הולכים להתחרות גם במר ישראל ב 8 לנובמבר
בתחרות זוגות

גשש בלש 28-10-12 23:16

אהבתי את העיצוב של המטבח

hypertrophy 29-10-12 01:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי isnocs (הודעה 1146570)
אתה מחליט איזה קריטריונים מראים על אדם מבין בפיתוח גוף ?? אתה הרשות המחוקקת והמבצעת פה בפורום ?

מסת שריר לידיעתך מורכבת משרירים "מהירים" ו"איטיים" את שתיהם צריך לשמר(אני בטוח שאתה מכיר) . מה שטוב בשביל סוג אחד לא טוב בשביל השני .

לכן צריך לשלב ולא להגיד כל הזמן כמו זומביים "לעבוד כבד זה הכי טוב"

כי זה לא .

גיבוב שטויות מוחלט
מעבר ללדעת לומר סיבים איטיים סיבים מהירים צריך לדעת גם להבדיל במה תפקידם ומה פעולתם [כי זה לא מדובר על מס' החזרות שתבצע אלא על סוג המאמץ]
ויותר מזה-צריך לדעת למי מהם יש פונציאל היפרטרופיה גדול יותר [כשיוצאים מנקודת הנחה שכנראה נכונה שלכולם יש יכולת היפרטרופיה מסוימת]
אז זה נחמד שאמרתצ סיבים מהירים ואיטיים ואתה יכול לומר גם אדומים ולבנים ושחרחרים עם תלתלים בלונדיניים-אבל אם אין לך מושג מה זה אומר אז כל המשפט שלך שווה למשפט "גשם ירד בדרום ספרד" -שזה,ידידי-משפט מגניב אבל לא קשור בשום צורה לנושא

ותבין...אני לא יורד עלייך או מסתלבט-אני מסביר לך בצורה פשוטה למה אין לך מושג על מה אתה מדבר..ובתור מתאמן רציני[שאני מניח שאתה כזה] אתה לא אמור ללכת ראש בקיר אלא להתחיל לקרוא ולהעמיק בזזה יותר :)

the raccoon 29-10-12 08:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daniknac (הודעה 1146622)
בתחרות זוגות

מה עם קרדיט למני?

ISnocs 29-10-12 11:19

ציטוט:

גיבוב שטויות מוחלט
מעבר ללדעת לומר סיבים איטיים סיבים מהירים צריך לדעת גם להבדיל במה תפקידם ומה פעולתם [כי זה לא מדובר על מס' החזרות שתבצע אלא על סוג המאמץ]
ויותר מזה-צריך לדעת למי מהם יש פונציאל היפרטרופיה גדול יותר [כשיוצאים מנקודת הנחה שכנראה נכונה שלכולם יש יכולת היפרטרופיה מסוימת]
אז זה נחמד שאמרתצ סיבים מהירים ואיטיים ואתה יכול לומר גם אדומים ולבנים ושחרחרים עם תלתלים בלונדיניים-אבל אם אין לך מושג מה זה אומר אז כל המשפט שלך שווה למשפט "גשם ירד בדרום ספרד" -שזה,ידידי-משפט מגניב אבל לא קשור בשום צורה לנושא

ותבין...אני לא יורד עלייך או מסתלבט-אני מסביר לך בצורה פשוטה למה אין לך מושג על מה אתה מדבר..ובתור מתאמן רציני[שאני מניח שאתה כזה] אתה לא אמור ללכת ראש בקיר אלא להתחיל לקרוא ולהעמיק בזזה יותר :)
עכשיו אמרת דברים נכונים.

אסור ללכת ראש בקיר . מילים זהב .

אני יודע איזה סוג מאמץ מפתח את שתיהם . לא אמרתי שזה מה שדני עושה.

אבל דווקא אתה זה שצריך קצת לחקור, כי הוכח כבר שגם סיבים איטיים בעלי פוטנציאל היפרטרופיה זהה למהירים (פלא פלא). ואני אף פעם לא מפסיק לקרוא .

harder 29-10-12 12:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daniknac (הודעה 1146622)
בתחרות זוגות

סוסים
יש לה יותר שרירים מכל מתאמן ss שמן פה

hypertrophy 29-10-12 14:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי harder (הודעה 1146676)
סוסים
יש לה יותר שרירים מכל מתאמן ss שמן פה

:):):):) וגם יותר טסט' :)

hypertrophy 29-10-12 14:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי isnocs (הודעה 1146667)
עכשיו אמרת דברים נכונים.

אסור ללכת ראש בקיר . מילים זהב .

אני יודע איזה סוג מאמץ מפתח את שתיהם . לא אמרתי שזה מה שדני עושה.

אבל דווקא אתה זה שצריך קצת לחקור, כי הוכח כבר שגם סיבים איטיים בעלי פוטנציאל היפרטרופיה זהה למהירים (פלא פלא). ואני אף פעם לא מפסיק לקרוא .

טוב טוב שתוק אי אפשר לדבר איתך כי אתה מדבר שטויות

ISnocs 29-10-12 14:04

אתה מוזמן לשתוק בעצמך כי המוח שלך כנראה לא גדול יותר מקאקא של עזים . (בלי לעליב)

מעניין מי אטום בנינו... העובדה שאתה לא מכיר דברים מסויימים לא צריכה להכעיס אותך .

DanikNAC 29-10-12 14:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 1146684)
:):):):) וגם יותר טסט' :)

אני מאוכזב ממך כול פעם מחדש
אם התגובות חסרות ידע שלך
פעם חשבתי שאתה מבין עניין

Triple 9th 29-10-12 14:16

כמה שהתגעגעתי לפורום הזה!

אושר - אחלה שפם, מתחיל לקבל טיפה את הצורה של לואי, בקרוב תקבל ניהול בדף האישי של הווסט סייד.

יאיר - התגעגעתי אליך יא כורדי שמן.

דני - הנה תגובה מדף הפייסבוק שלך מפי אחד הזכרים: "למה אני לא יכול להתעורר עם הגבר הזה לידי כל בוקר למשך שאר החיים?!"
ואגב, התמונה עם האוזניי באגס באני ממש לא מחמיאה, אבל ממש לא. ובכלל הבחור השחיף שעושה פוזינג לידך מגוחך אפילו יותר ממך.

נדב צ1ר - תפסיק כבר להיות חלש.

nadavmoore 29-10-12 14:49

חלש זה הכי אחי.

Chest 29-10-12 15:03

דני צלם אימון חזה

hypertrophy 29-10-12 16:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי isnocs (הודעה 1146686)
אתה מוזמן לשתוק בעצמך כי המוח שלך כנראה לא גדול יותר מקאקא של עזים . (בלי לעליב)

מעניין מי אטום בנינו... העובדה שאתה לא מכיר דברים מסויימים לא צריכה להכעיס אותך .

שני דברים
1:אתה טיפש
2:הזהר בלשונך-אנחנו לא חברים

hypertrophy 29-10-12 16:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daniknac (הודעה 1146688)
אני מאוכזב ממך כול פעם מחדש
אם התגובות חסרות ידע שלך
פעם חשבתי שאתה מבין עניין

נכון-אתה דני,מופת ודוגמא לידע בפיתוח גוף חחחחחחחח
אתה יכול לומר שהיא לא על חומרים??? אתה פשוט מביך את עצמך אני לא מבין איך סטס שם אותך דובר של האיגוד פשוט בושה
[ולא-אני לא אומר אם שימוש בחומרים לנשים הוא טוב או לא-היא מתחרה ברמה מהגבוהות שריאתי והיא אכן מתחרה מדהימה ללא צל של ספק]

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:13.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ