ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   עובד ss ותמונות.. (https://israelbody.com/showthread.php?t=71748)

איש הבוקר 24-05-11 17:54

יש לזה איזה עיקרון שטותי אם אני לא טועה של לעייף את השריר...
רק אני לא מבין דבר אחד, למה לא לעייף אותו במשקלים כבדים ופחות חזרות שאז בטוח הוא יגדל שתוצאה מהעומס, ובמקום זה לסחוט את השריר עד העצם עם להוריד ולהעלות משקל... בחיי שלי עדיין לא יצא לראות בנאדם שהתקדם משמעותית מהשיטה הזאת..

ESCOBAR 24-05-11 18:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי an!malbiceps (הודעה 1093268)
ראיתי אותך נראלי בועזיאל עם אני לא טועה שלח בפרטי או משו אימל או פייסבוק נתאמן ביחד

escobar153@gmail.com

Cuba 24-05-11 18:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igor (הודעה 1093286)
אתה לא חייב לרשום שאתה יודע הכל. מספיק כשאתה אומר "סבבה אל תקשיב רק אל תתפלא אחר כך שאתה לא מתקדם" אתה אומר את המשפט הזה המון המון פעמים גבר.

כי אתה שואל שאלה עונים לך את התשובה שאתה רוצה לשמוע אבל היא לא נכונה וכשעונים לך תתשובה הנכונה אתה אומר טוב תפסיק לחשוב שאתה יודע הכול
אז מה אתה רוצה ל1ל

IGOR 24-05-11 18:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי cuba (הודעה 1093301)
כי אתה שואל שאלה עונים לך את התשובה שאתה רוצה לשמוע אבל היא לא נכונה וכשעונים לך תתשובה הנכונה אתה אומר טוב תפסיק לחשוב שאתה יודע הכול
אז מה אתה רוצה ל1ל

אל זה אני מדבר.. איך אתה יודע שהתשובה שנתתה לי באשכול על הכתפיים היא נכונה? כל אחד אמר שם משו אחר. ואתה בא ואומר "כמה שטויות באשכול אחד" וישר מביא את התשובה שלך שאתה חושב שהיא הכי נכונה lol.

YYY 24-05-11 18:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איש הבוקר (הודעה 1093293)
יש לזה איזה עיקרון שטותי אם אני לא טועה של לעייף את השריר...
רק אני לא מבין דבר אחד, למה לא לעייף אותו במשקלים כבדים ופחות חזרות שאז בטוח הוא יגדל שתוצאה מהעומס, ובמקום זה לסחוט את השריר עד העצם עם להוריד ולהעלות משקל... בחיי שלי עדיין לא יצא לראות בנאדם שהתקדם משמעותית מהשיטה הזאת..

ממצב

Cpt. Kirk
משתמש מתחיל

??????????????

Cuba 24-05-11 18:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igor (הודעה 1093303)
אל זה אני מדבר.. איך אתה יודע שהתשובה שנתתה לי באשכול על הכתפיים היא נכונה? כל אחד אמר שם משו אחר. ואתה בא ואומר "כמה שטויות באשכול אחד" וישר מביא את התשובה שלך שאתה חושב שהיא הכי נכונה lol.

כי תחשוב על זה הגיונית

אתה אמור להתחמם לבנץ' פרס סבבה?
למה שתבזבז תזמן ותתעייף עם חימום לכתפים עם פשיטות והרחקות
במקום לעשות חימום ספציפי לתרגיל
יש לך סיכוי גדול להפצע אם לא תעשה חימום ספציפי לתרגיל בגלל שהמטרה של החימום זה לא רק להכין את השריר אלה גם את מה שמעבר מערכת העצבים למשל .
בזה שאתה עושה הרחקות כתפים עם 5 קילו לחימום אתה לא תכין את מערכת העצבים שלך לעומס שיגיע ב100 קילו הבנת?
עכשיו אני לא חושב שאני יודע הכול?

זיג93 24-05-11 18:24

עזבו שטויות בואו נקבע כל המתאמני כוח מול הבילדרים בכיכר החתולות וואלה נראה מי יחטוף פיצוצים וואסחאב

איש הבוקר 24-05-11 18:25

קובה אני חושב שכתבתי לו את זה בדיוק

בנוסף אני לא חושב שחימום כתפיים עם 5-6 קילו יעצור התקדמות לבנאדם שדוחק 100 ק"ג+

הוא כתב שיש לו ספציפית בעיה עם חימום הכתפיים אז זאת היית ההמלצה, לא צריך לקפוץ ישר ולקבוע עובדות אחי.

nadavmoore 24-05-11 18:25

ילד רע ילד רע

IGOR 24-05-11 18:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי cuba (הודעה 1093305)
כי תחשוב על זה הגיונית

אתה אמור להתחמם לבנץ' פרס סבבה?
למה שתבזבז תזמן ותתעייף עם חימום לכתפים עם פשיטות והרחקות
במקום לעשות חימום ספציפי לתרגיל
יש לך סיכוי גדול להפצע אם לא תעשה חימום ספציפי לתרגיל בגלל שהמטרה של החימום זה לא רק להכין את השריר אלה גם את מה שמעבר מערכת העצבים למשל .
בזה שאתה עושה הרחקות כתפים עם 5 קילו לחימום אתה לא תכין את מערכת העצבים שלך לעומס שיגיע ב100 קילו הבנת?
עכשיו אני לא חושב שאני יודע הכול?

אבל תבין החימום לא עוזר. לא יודע למה טוב? ניסיתי את החימום שקורן המליץ וזה לא עזר. הכתפיים פשוט אשכרה כאילו משותקות משום שהדם לא זורם שם כמו שצריך וזה גם משפיע על כל היד ובגלל זה אין לי כוח אפילו להחזיק את המוט..

Cuba 24-05-11 18:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איש הבוקר (הודעה 1093307)
קובה אני חושב שכתבתי לו את זה בדיוק

בנוסף אני לא חושב שחימום כתפיים עם 5-6 קילו יעצור התקדמות לבנאדם שדוחק 100 ק"ג+

הוא כתב שיש לו ספציפית בעיה עם חימום הכתפיים אז זאת היית ההמלצה, לא צריך לקפוץ ישר ולקבוע עובדות אחי.

אז אני חושב שכן שזה לא יעזור וזה דיי יהרוס כי אתה תתעיף סתם ככה
וגם כמו שרשמתי בהודעה למעלה הרחקות כתפים לא יכינו את מערכת העצבים לעומס של הסט עבודה

Cuba 24-05-11 18:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igor (הודעה 1093309)
אבל תבין החימום לא עוזר. לא יודע למה טוב? ניסיתי את החימום שקורן המליץ וזה לא עזר. הכתפיים פשוט אשכרה כאילו משותקות משום שהדם לא זורם שם כמו שצריך וזה גם משפיע על כל היד ובגלל זה אין לי כוח אפילו להחזיק את המוט..

אז לא חשבת לבדוק למה זה קורה במקום להתחיל לעשות חימומים מוזרים?

וחימום של קורן לול מה הוא המציא את זה?

Cuba 24-05-11 18:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי זיג93 (הודעה 1093306)
עזבו שטויות בואו נקבע כל המתאמני כוח מול הבילדרים בכיכר החתולות וואלה נראה מי יחטוף פיצוצים וואסחאב

בוא נקבע משחק קדאווה ואז נראה עד כמה הבילדרים חזקים :cool:

זיג93 24-05-11 18:28

וואלה כל הבילדרים גברים ליד שוטרים

an!malbiceps 24-05-11 18:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי זיג93 (הודעה 1093306)

אני בעד !!!

קיצר נסגור תנושא ש godem איך שלא קוראים לו ..
שחיף מטומטם אם יד 34 בקושי שתופס תחת .

YYY 24-05-11 18:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי IGOR (הודעה 1093309)

אז הטכניקה שלך שווה לתחת :bot:

תעלה סירטון ותוכיח לי שטעיתי.

חימום קורן חחחחחחחחחחחחחחחחח אחי אני עושה חימום יואש רב מפרקי אבל הדם מסרב לזרום משום מה!!!!!!!!!!

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Cuba (הודעה 1093312)
בוא נקבע משחק קדאווה ואז נראה עד כמה הבילדרים חזקים :cool:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

!Demon! 24-05-11 18:30

גורי זה לא משנה מה תקבע, גם אם זה יהיה משחק ידידות בדוקים,בסוף כולם יתאחדו ויזיינו עלייך

Cuba 24-05-11 18:31

דווקא אני אוהב תיציאות של ב1רי

!Demon! 24-05-11 18:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי an!malbiceps (הודעה 1093314)
אני בעד !!!

קיצר נסגור תנושא ש godem איך שלא קוראים לו ..
שחיף מטומטם אם יד 34 בקושי שתופס תחת .

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איש הבוקר 24-05-11 18:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי !Demon! (הודעה 1093316)
גורי זה לא משנה מה תקבע, גם אם זה יהיה משחק ידידות בדוקים,בסוף כולם יתאחדו ויזיינו עלייך

http://www.gmx.co.il/files/smileys/smileys/314.gif

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:58.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ