![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
אני די עייף מהתוכנית, אין בה התאוששות כל הזמן ללחוץ חזק ולמשוך סקוואט קל באמצע השבוע קיצר את טקסס נמשוך להרבה זמן |
עד שתמצה אותה כמו ss ......
|
Ss עשיתי כדי להחזיר משקלים אחרי התאונה
החזרתי והוספתי האמת |
ציטוט:
התוכנית פשוט בנוייה טוב |
מתי אתה מתגייס למה?
|
29.5 - סטילים בחיל הים
|
תנסה "להפציץ" עד הגיוס
אני הייתי אמור להתגייס בנובמבר - אחר כך במרץ - אין תאריך דוחים ודוחים רוצים שאני אייצג את המדינה בתחרויות pl בטח |
ציטוט:
נובמבר->מרץ [בגללל הקורס ליצני חדש כושר שעשיתי אז דחיתי]->מאי[אפשר לומר אפילו יוני כבר] בגלל הסטילים נקווה לטוב עד הגיוס |
אימון נפח ראשון של טקסס, לא אכלתי כ"כ אבל ניראה מה יהיה
שיחה עם הגרוזיני: [Idan Golani] דווח · 18:35 השירותים קורא לי כבר בא [את/ה] דווח · 18:35 סבבה [Idan Golani] דווח · 18:36 הולך לעשות חצי סקוואט :/:/ [את/ה] דווח · 18:36 חחחחחחחחח בוקס סקוואט שמע על השירותים שלי כתוב WS במקום WC :):) [Idan Golani] דווח · 18:36 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח |
ציטוט:
|
בהצלחה בילדר :)
|
טוב בלי יותר מדי תירוצים,
האימון נפח נדפק תירוץ1 תירוץ2 תירוץ3 במקום: 3.4.11 Chins 12,10,7 Pause Squats 150KG 3X5 קשה Bench Press w/pause 110KG 3X5 קל |
Pull ups Troll
|
אמרת לעשות Chins עצבני1
|
ציטוט:
אותו הדבר חח Chin Ups Troll :wiggle: |
הנה הבנץ' פרס עם עצירה
ברקע: הד1קט1ר |
good lift troll
|
אחד המגעילים אם לא ה- !!
ואגב, לא הבנתי מה ניסית לעשות בכלל ביום נפח, ומה השתבש... |
ציטוט:
170 5x5 סקוואט 110 5x5 בנץ' ומתח קמתי בצהריים לא אכלתי טוב וכשהגעתי למכון איזה אחד תפס את הראק (עשה 140 לרבעים עם הפאד הזה) לאיזה חצי שעה בגלל זה התחלתי את האימון עם מתח תירוצים, בשבוע הבאה אני אעשה את האימון הזה כמו שצריך |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ