ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   עשיתי חיטוב אחריי ss צריך תוכנית חדשה (https://israelbody.com/showthread.php?t=69750)

Cuba 30-01-11 18:50

הרם שתיים!

subzero1122 30-01-11 20:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ladybug (הודעה 1058883)
לא לפי תחושה של שריפה ^^
6 חזרות עם משקלים אחי מבטיח לך שזה עושה ניסים לשריר
ואם אני לא עושה 4 תרגילים לפחות לכל שריר אני לא מרגיש בכלל שעבדתי ואני גם לא מאמין שיהיו תוצאות
לא מדבר על מאסה כי לגדול אתה יכול לגדול מלאכול הרבה בלי להתאמן בכלל השאלה איך אתה נראה ואיך
השרירים שלך נראים.אני לא עובד לפי הספר בוא נגיד ככה כי אני גם לא חושב שככה זה עובד אנחנו לא רובוטים
מבין, יש הרבה מעבר ל90 אחוז אר אמ וכל מני כאלה.

אתה מבין רק שאתה מדבר על פי דעה סובייקטיבית שלא מגובה בשום דבר ובמקרה (או שלא) גם אין לה אחיזה במציאות?

לא מרגיש בכלל שעבדת? אתה יכול לעשות 5*5 בנץ' ולהרוויח יותר מפרפר, כאבל קרוס וכל שאר התרגילים המבודדים לקבוצת שרירים הזאת ביחד, אז? זה אומר שאין רווח בזה?

ההבדל הגדול ביותר בין מי שעושה ss לבין מי שלא הוא שמי שעושה ss קורא ספר שנכתב ע"י דוקטור לקיניזיולוגיה יחד עם מאמן עם 30 שנה וותק בתחום (של בעיקר להביא שחיפונים למצב של ס1סים).
מהצד השני, עם כל הכבוד, אנשים כמוך, אין להם מושג מה הם אומרים, כל מידע שהם אומרים לא מגובה בשום מקום ואין לו שום ביסוס, שלרוב הוא בכלל גם מובא ע"י תפיסה סובייקטיבית שגם לה בדרך כלל אין קשר למציאות.
אז מי פה עדיף? מי שטרח וקרא ספר כדי שהוא יידע מה הוא עושה (ואיכשהו כל מי שקרא תספר גם עושה תתכנית ובמקרה גם לא חוזר לעולם לפיצולים, כמובן אחרי שהשיג תוצאות), או מישהו שעושה משהו שהוא בעצמו לא מבין למה, איך ומי.

אני לא אומר את זה להסתלבט, זאת האמת.
אתה אפילו לא יודע מה פירוש המושג "עצימות", איך אתה מתכנן לעצמך אימון ככה?
כי התפיסה שלך היא שתכנית אימון זה כמו תפריט, אתה בוחר ובוחר ובוחר ובוחר,רק שוכח שיש מנה עיקרית (התרגילים הכבדים) ושוכח שיש מינון (העצימות והנפח).

ladybug 30-01-11 20:24

אבל פה הטעות שלך למה אתה חושב שאני לא עובד על תרגילים כבדים בתוכנית אחרת?
כל מה שאני אומר זה שיש מסביב עוד דברים ואני לא חושב שבנאדם ברמה גבוהה יכול לעבוד על ה-ss
אני לא חושב שזה יתן לו משהו.ואני מודה שאני לא יודע מושגים כי אני לא מתעסק עם זה ואני יודע טוב מאוד להתאמן. אני חושב שמבחינת פיתוח גוף ss זה לא תוכנית כי שם אין את הדברים שצריך.עולים בכוח במשקלי עבודה ובמשקלי גוף סבבה אבל מה התוצר הסופי?איך אתה נראה בסוף ואיך השרירים שלך נראים.זאת הדעה שלי בכל אופן ואני לא בא לזלזל או משהו.אני חושב שתוכנית פיצולים זאת הדרך לפתח גוף אם זה בגודל ואם זה ביופי.אם ss בא קודם ועדיף למתחילים אז ליגה אבל בטווח הארוך פיצולים לוקח כל דבר.דרך אגב אל תשכח
שאני בא מגישה של נטו פיתוח גוף עליה במאסה ולהראות טוב בסופו של דבר.אני מתיימר להיות חזק או להרים
כבד ברמות מטורפות וכן אני יודע שצריך לעלות במשקלים ומן הסתם שאני מרים משקלים מאימון לאימון אבל
שוב כוח זאת לא המטרה שלי אז אולי במקרה הזה ספציפי ss לוקח כל דבר אחר.

ladybug 30-01-11 20:29

דרך אגב אני מזהיר כל מי שיפמפם ידיים יותר מדי עלול לסבול מתופעות לוואי כגון גידולים למיניהם:

http://img703.imageshack.us/img703/6686/46375576.jpg

subzero1122 30-01-11 20:35

רן כבר אמר לך שאתה לא יכול לקחת מקרה פרטי בתור הוכחה.

בקשר למה שאמרת:
1. על כל 50 משתמשים פה יש אולי אחד ברמה גבוהה
2. לא לכולם אכפת פה מפיק בבייספ, מעבר לזה שss תגרום מקסימום תועלת במינימום זמן, ss היא גם מקפצה לאימוני כוח ספציפיים לענפי ספורט, שזה מה שהרבה מפה מחפשים, שבפרמטר הזה בכלל הפיצולים נופלים מss
3. אני מבטיח לך שאתה היית הרבה יותר גדול אם היו לך הרמות כבדות יותר, והרמות כבדות יותר היית משיג בתכניות נורמליות.
4. כל מי שאכפת לו מאיך הוא נראה בדרך כלל נתקע באמצע, לא לכולם יש גנטיקה כזו שתאפשר להתאמן כמו מפגר ועדיין להיות מרוצה.

ladybug 30-01-11 20:46

אוקי סבבה לא כולם מקצוענים מן הסתם הגיוני לגמרי אני לא רואה בעיה בזה.
ואני הייתי פלוס 15 קילו בשיא שלי ורק מפיצולים ולפני שתשאל לא לקח לי הרבה זמן
וכרגע אני הולך על הכי כבד אני יורד מחיטובים ברגעים אלה ומשקיע יותר בתרגילים מורכבים ובמשקלים
וכל תוכנית יש לה את החסרונות והיתרונות זה ברור.והחסרון הגדול פה בפיצולים זה שמי שלא מתמחה
בזה ולא יודע מה לעשות כמו שאתה אומר הוא יתקע ומהר אז אולי זה באמת לא לכולם אבל הכל עניין
של נסיון איך נלמד אם לא ננסה.ודרך אגב אני לא חושב שהייתי יותר גדול עם ss, הגעתי ל-105 קילו
כאילו למה שמישהו ירצה יותר גדול מזה חח.

!Demon! 30-01-11 20:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1058944)
רן כבר אמר לך שאתה לא יכול לקחת מקרה פרטי בתור הוכחה.

בקשר למה שאמרת:
1. על כל 50 משתמשים פה יש אולי אחד ברמה גבוהה
2. לא לכולם אכפת פה מפיק בבייספ, מעבר לזה שss תגרום מקסימום תועלת במינימום זמן, ss היא גם מקפצה לאימוני כוח ספציפיים לענפי ספורט, שזה מה שהרבה מפה מחפשים, שבפרמטר הזה בכלל הפיצולים נופלים מss
3. אני מבטיח לך שאתה היית הרבה יותר גדול אם היו לך הרמות כבדות יותר, והרמות כבדות יותר היית משיג בתכניות נורמליות.
4. כל מי שאכפת לו מאיך הוא נראה בדרך כלל נתקע באמצע, לא לכולם יש גנטיקה כזו שתאפשר להתאמן כמו מפגר ועדיין להיות מרוצה.

זה לא בדיוק מקרה פרטי...לא חסר לי אנשים בחדר כושר שלא יודעים מה זה דדליפט והם גדולים עם ידיים 42-43 ועל אחוז לא גבוהה במיוחד
אני לא בא להתווכח , אבל אולי זה הגיוני שאחרי שאתה כבר לא מעלה משקלים כלכך בקלות תוכנית פיצול נורמלית תיהיה יעילה יותר למטרת גדילת מסת שריר

ותגיד לי תכלס כמה ממתאמני כוח פה הגיעו למימדים לפחות כאלה ובתקופה קצרה יותר ממה שהיו מגיעים בפיצולים (נגיד אחרי תקופה בהתחלה של ss, אני ממש לא שולל SS למתחילים )?על אחוז שומן של 13 +-

ladybug 30-01-11 21:00

אני חושב כל אחד במה שהוא מתמחה יכול להגיע לתוצאות מדהימות אני לא יודע למה אנשים פה כל כך
נגד.הכל אפשרי היום אין דבר כזה שאין דבר כזה, תגדל מפה ומפה הכל תלוי בבנאדם.

Cuba 30-01-11 21:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי !demon! (הודעה 1058958)
זה לא בדיוק מקרה פרטי...לא חסר לי אנשים בחדר כושר שלא יודעים מה זה דדליפט והם גדולים עם ידיים 42-43 ועל אחוז לא גבוהה במיוחד
אני לא בא להתווכח , אבל אולי זה הגיוני שאחרי שאתה כבר לא מעלה משקלים כלכך בקלות תוכנית פיצול נורמלית תיהיה יעילה יותר למטרת גדילת מסת שריר

ותגיד לי תכלס כמה ממתאמני כוח פה הגיעו למימדים לפחות כאלה ובתקופה קצרה יותר ממה שהיו מגיעים בפיצולים (נגיד אחרי תקופה בהתחלה של ss, אני ממש לא שולל ss למתחילים )?על אחוז שומן של 13 +-

אתם לא מבינים מה אומרים לכם
אף אחד פה לא אמר שאי אפשר לגדול מיפצולים

כי הרי כל תוכנית שפויה עם הרבה אוכל אתה תגדל

אבל השאלה בכמה זמן תשיג את המטרה הזאת

!Demon! 30-01-11 21:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי cuba (הודעה 1058966)
אתם לא מבינים מה אומרים לכם
אף אחד פה לא אמר שאי אפשר לגדול מיפצולים

כי הרי כל תוכנית שפויה עם הרבה אוכל אתה תגדל

אבל השאלה בכמה זמן תשיג את המטרה הזאת

אני כן הבנתי , וזה מה שאני אומר..
כניראה שלמתחיל ss תיהיה הרבה יותר טובה מפיצולים , אבל אחרי תקופהמסוימת שאתה כבר לא מעלה משקלים כל שבוע יכול מאוד להיות שתוכנית פיצול טובה תיהיה עדיפה מבחינם עלליה המסת שריר
שווה לחשוב על זה ולא להגיד ישר פיצולים זה חרא

הספגטי 30-01-11 21:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי !demon! (הודעה 1058971)
כניראה שלמתחיל ss תיהיה הרבה יותר טובה מפיצולים , אבל אחרי תקופהמסוימת שאתה כבר לא מעלה משקלים כל שבוע יכול מאוד להיות שתוכנית פיצול טובה תיהיה עדיפה מבחינם עלליה המסת שריר

ב-ss מעלים משקל כל אימון. בגלל זה היא כזו טובה למתחילים.
התקמות שבועית זה משהו אחר. (טקסס למשל)

YYY 30-01-11 21:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ladybug (הודעה 1058961)
אני חושב כל אחד במה שהוא מתמחה יכול להגיע לתוצאות מדהימות אני לא יודע למה אנשים פה כל כך
נגד.הכל אפשרי היום אין דבר כזה שאין דבר כזה, תגדל מפה ומפה הכל תלוי בבנאדם.

אתה שם לב שאתה רושם ברמה של ילד בכיתה ב'? :):):):) "הכל אפשרי היום" חחחחח זה נראה כאילו הבאת משפטי מ1טיבציה מאיזה פרויקט אקי"ם
חחח כל אחד במה שהוא מתמחה יכול להגיע לתוצאות מדהימות

אחי חלפון מתמחה ביין הוא יגיע לתוצאות מדהימות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=uzeXyfxh3Ic

קפטן שלד 30-01-11 21:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ladybug (הודעה 1058864)
ועבודה של 5 חזרות בss איזה עצימות זאת?

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ladybug (הודעה 1058873)
בכל אופן לא משנה לי אני לא עובד לפי מספרים ^^

תודה, עשית בשבילי את העבודה :fellow:

ladybug 30-01-11 21:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yyy (הודעה 1058976)
אתה שם לב שאתה רושם ברמה של ילד בכיתה ב'? :):):):) "הכל אפשרי היום" חחחחח זה נראה כאילו הבאת משפטי מ1טיבציה מאיזה פרויקט אקי"ם
חחח כל אחד במה שהוא מתמחה יכול להגיע לתוצאות מדהימות

אחי חלפון מתמחה ביין הוא יגיע לתוצאות מדהימות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=uzexyfxh3ic

ואלה אחי אני לא יודע אם להתייחס אליך כי סביר להניח שאתה ילד כאפות מחוצ'קן שרק חולם
להראות רבע ממני אז בא לך להגיד איזה משפט מתוחכם כזה כדי שתרגיש גבר.

ladybug 30-01-11 21:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי קפטן שלד (הודעה 1058977)
תודה, עשית בשבילי את העבודה :fellow:

אני שמח

YYY 30-01-11 21:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ladybug (הודעה 1058981)
ואלה אחי אני לא יודע אם להתייחס אליך כי סביר להניח שאתה ילד כאפות מחוצ'קן שרק חולם
להראות רבע ממני אז בא לך להגיד איזה משפט מתוחכם כזה כדי שתרגיש גבר.

שמע אני שחיף אבל אני יכול לגדול כי אין דבר כזה לא יכול!!!!
אין דבר העומד בפני הרצון!!!! :11::11::11: :10: :7: :6::6::6::6::6:

ladybug 30-01-11 21:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yyy (הודעה 1058984)
שמע אני שחיף אבל אני יכול לגדול כי אין דבר כזה לא יכול!!!!
אין דבר העומד בפני הרצון!!!! :11::11::11: :10: :7: :6::6::6::6::6:

תמשיך להיות ציני, נראה לאן תגיע.ממליץ לך ללמוד מאחרים ולא לזלזל כמו איזה ילד בן 4

Alon332 30-01-11 21:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ladybug (הודעה 1058985)
תמשיך להיות ציני, נראה לאן תגיע.ממליץ לך ללמוד מאחרים ולא לזלזל כמו איזה ילד בן 4

מה יש לו ללמוד ממך בדיוק אם אתה בעצמך מסרב ללמוד ממנוסים ממך ואתה אפילו לא יודע מה זה עצימות?

Cuba 30-01-11 21:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי !demon! (הודעה 1058971)

תשמע אחי ss (תוכנית לעלית משקלים מאימון לאימון) יש תוכנית לינארית שאתה מעלה משקל משבוע לשבוע
אחרי זה יש תוכנית בלוקים שאתה מעלה משקל כל חודש בערך ואחרי שאתה ממצה את כל התוכניות האלה אז תחשוב על לפצל

ladybug 30-01-11 21:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי alon332 (הודעה 1058988)
מה יש לו ללמוד ממך בדיוק אם אתה בעצמך מסרב ללמוד ממנוסים ממך ואתה אפילו לא יודע מה זה עצימות?

אני לא יודע מושגים איך אני איתך?לא שמות של תרגילים גם סבבה?
אבל איפה שאני נמצא ואיפה שאתם נמצאים זה שנות אור.ואווו אתם יודעים כל מני מושגים פיי
בנאדם תוך יומיים אתה עכשיו לא פחות מרוני קולמן.זה שאתה יודע זה טוב מאוד, השאלה היא
מה עשית עם מה שאתה יודע.אני יענה לך-כלום.נראה גם לאן תגיעו אני יחכה פה באתר כמה
שנים טובות לראות עליכם תוצאות.בנתיים מי שצוחק על מי זה אני עליכם ולא להפך.
לא יודע מה זה עצימות נו בקשה...

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:36.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ