ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   צריך דעות של החבר'ה פה (https://israelbody.com/showthread.php?t=60779)

Dark_Muse 03-11-09 00:50

כנראה...
הם ניתבו את היכולות שלהם להתחזק מבלי לאכול, ובאדיבילדרים ניתבו את יכולות העל שלהם לגדול מבלי לדעת להתאמן.

איזה מדהים זה, גיבורי העל של ימנו.

RedHot 03-11-09 00:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 939877)
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
צוווייייייינננררררר

די נו כמה פעמים אפשר לבקש
אל תעשו מהאשכול הזה שכונה
ואל תסטו מהנושא.

Sugarzaza 03-11-09 01:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dark_muse (הודעה 939878)
כנראה...
הם ניתבו את היכולות שלהם להתחזק מבלי לאכול, ובאדיבילדרים ניתבו את יכולות העל שלהם לגדול מבלי לדעת להתאמן.

איזה מדהים זה, גיבורי העל של ימנו.

עם כימיה כולם סופרמנים

hypertrophy 03-11-09 01:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי redhot (הודעה 939879)
די נו כמה פעמים אפשר לבקש
אל תעשו מהאשכול הזה שכונה
ואל תסטו מהנושא.

וואלה אתה צודק...הייתי צריך לתת לכולם באן....
אני אפס לפעמים....אבל עדיין
אם לא תחזיר משקולות למקום אני אזיין אותך

RedHot 03-11-09 01:17

יס מסטר !

Scylla 03-11-09 05:02

אני גם חושב שההגדרה של מתאמן מתחיל / מתקדם לפי קצב התקדמות היא שגויה. כי רן אתה יכול להיות על תזונה אופטימלית עם פלוס קלורי ענק ובנוסף המון ויטמנים תוספים וכו', עם טכניקה טובה מאוד והמון המון ראבק, בעוד מתאמן זב חוטם ללא דיאטה נאותה יעשה ss ולא יעלה משקלים בקצב שלך. זה אומר שהוא מתקדם ואתה מתחיל? לא מסכים. בנוסף היה איתי בבסיס בחור ענק שהיה מרים משקלים באמת מצחיקים... לעומת בחורים מיניאטורים שראיתי כאן שמרימים יותר ממני ונראים חצי ממני (לא שאני ענק אבל עדיין) מישהו מהם מתחיל / מתקדם? ההגדרה לא קולעת לא לפה ולא לשם.

Sugarzaza 03-11-09 05:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 939896)
אני גם חושב שההגדרה של מתאמן מתחיל / מתקדם לפי קצב התקדמות היא שגויה. כי רן אתה יכול להיות על תזונה אופטימלית עם פלוס קלורי ענק ובנוסף המון ויטמנים תוספים וכו', עם טכניקה טובה מאוד והמון המון ראבק, בעוד מתאמן זב חוטם ללא דיאטה נאותה יעשה ss ולא יעלה משקלים בקצב שלך. זה אומר שהוא מתקדם ואתה מתחיל? לא מסכים. בנוסף היה איתי בבסיס בחור ענק שהיה מרים משקלים באמת מצחיקים... לעומת בחורים מיניאטורים שראיתי כאן שמרימים יותר ממני ונראים חצי ממני (לא שאני ענק אבל עדיין) מישהו מהם מתחיל / מתקדם? ההגדרה לא קולעת לא לפה ולא לשם.

אתה מתייחס לרמת מתאמן בהסתכלת די צרה, שאני חושב שנובעת מאגו ורצון להתרברב, בעוד שרן מתייחס לרמת מתאמן כמדד לכמה מורכב תכנון האימונים צריך להיות בשביל למצות התקדמות

moo 03-11-09 10:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 939896)

זה אומר שאני מתחיל
והוא אידיוט (שלא יודע לאכול ולהתאמן) - יש כמה דוגמאות חיות לאידיוטים מסוג זה שפה מסביבנו (אני לא אזכיר שמות, חלקם גולשים פה וחלקם הפסיקו..)

Scylla 03-11-09 15:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moo (הודעה 939912)
זה אומר שאני מתחיל
והוא אידיוט (שלא יודע לאכול ולהתאמן) - יש כמה דוגמאות חיות לאידיוטים מסוג זה שפה מסביבנו (אני לא אזכיר שמות, חלקם גולשים פה וחלקם הפסיקו..)

אבל לא לכולם יש תזונה מושלמת או מנוחה מושלמת... יש המון פקטורים קטנים שישפיעו על ההגדרה שלך של מתאמן מתחיל או בינוני. מעבר לכך, יש אנשים שהם טבעית / גנטית יותר חזקים והסף הגנטי שלהם יותר גבוה מאנשים שיעצרו יותר מוקדם, זה אומר שמי שנעצר יותר מוקדם הוא מתקדם? זה סותר אחד את השני.

moo 03-11-09 15:48

בתנאים אופטימאלים כן (אם הוא עושה הכל נכון, אימונים/תזונה/התאוששות/ריסטים)
אנשים מוותרים לעצמם, זה לא אומר שהם מתקדמים, הם אידיוטים

Sugarzaza 03-11-09 15:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Scylla (הודעה 939983)
אבל לא לכולם יש תזונה מושלמת או מנוחה מושלמת... יש המון פקטורים קטנים שישפיעו על ההגדרה שלך של מתאמן מתחיל או בינוני. מעבר לכך, יש אנשים שהם טבעית / גנטית יותר חזקים והסף הגנטי שלהם יותר גבוה מאנשים שיעצרו יותר מוקדם, זה אומר שמי שנעצר יותר מוקדם הוא מתקדם? זה סותר אחד את השני.

כמובן שמדובר בספורטאים במצב שבו החלק של הRecovery (אוכל, שינה) הוא במצב מספק ולא בליצנים שעושים צומות מיצים או משהו

אנדרוליזם 03-11-09 19:58

תפסיקו לירות כדורי סרק אחד לעבר השני.
כל אחד יעשה מה שמתאים לו, אם זה נכון או לא, בעיה שלו...
מי שחכם, ינסה את שני השיטות.

יניב צוות ישראלבודי 04-11-09 01:11

אני לא מבין על מה כל החפירות...?

יש עובדה אחת שאי אפשר להתעלם ממנה. ברגע שתוסיף יותר משקל לכל תרגיל, אתה תעלה במסת שריר, זה בלתי נמנע, עובדה פיזית.

התוכניות ss ו5*5 פשוט תוכננו באופן שיאפשר להעלות משקלים כל פעם, ולכן הן טובות.

אם לא בא לך לעשות אותן בדיוק לפחות תעקוב אחרי העקרונות של מדוע הן מתוכננות ככה.

תבדוק מה הסיבות שאתה לא מעלה משקל לתרגילים..
לפי דעתי הבעיה הראשונה היא בעובדה שאתה עובד על כל שריר פעם בשבוע. זה פשוט לא מספיק. דרך לפתור את זה היא לעלות תדירות, מה שיגרור ירידה בנפח האימון.

כל השאר קשה בדיוק לדעת. יכול להיות שאתה משקיע יותר מדי בשרירים קטנים, שאחרי זה לא מספיקים להתאושש ומפריעים לתרגילים גדולים.
יכול להיות שיש לך איזה נקודות חולשה מסויימות שמפריעות להתקדמות, יכול להיות שאתה צריך מפעם לפעם דילואד, יכול להיות מיליון דברים. קשה לדעת.

Scylla 04-11-09 01:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יניב צוות ישראלבודי (הודעה 940259)

יש עובדה אחת שאי אפשר להתעלם ממנה. ברגע שתוסיף יותר משקל לכל תרגיל, אתה תעלה במסת שריר, זה בלתי נמנע, עובדה פיזית.

לפי דעתי הבעיה הראשונה היא בעובדה שאתה עובד על כל שריר פעם בשבוע. זה פשוט לא מספיק. דרך לפתור את זה היא לעלות תדירות, מה שיגרור ירידה בנפח האימון.

כל השאר קשה בדיוק לדעת. יכול להיות שאתה משקיע יותר מדי בשרירים קטנים, שאחרי זה לא מספיקים להתאושש ומפריעים לתרגילים גדולים.
יכול להיות שיש לך איזה נקודות חולשה מסויימות שמפריעות להתקדמות, יכול להיות שאתה צריך מפעם לפעם דילואד, יכול להיות מיליון דברים. קשה לדעת.

אם ההודעה מכוונת אלי, לי אין שום בעיה טוב לי עם התוכנית שלי (abcd prrs) ואני מעלה משקלים בקצב משביע רצון.

Scylla 04-11-09 01:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moo (הודעה 939985)
בתנאים אופטימאלים כן (אם הוא עושה הכל נכון, אימונים/תזונה/התאוששות/ריסטים)
אנשים מוותרים לעצמם, זה לא אומר שהם מתקדמים, הם אידיוטים

אף אחד לא מתאמן בתנאים אופטימלים. אף אחד לא מתחיל להתאמן ב100% השקעה זה לא הופך אותו לליצן זה הופך אותו לאנושי.

תום ג'יי 04-11-09 02:43

באמת נמאס מכל אלה שחושבים שהדרך היחידה לגדול היא תוכנית ריפטו..אתם כמו אנשים שעברו שטיפת מוח..הבאנדם כריזמטי ויודע למכור את המוצר שלו,וכולם קונים את זה..המטרה שלך היא לעלות מסה איכותית ולא משקלי עבודה אם אני מבין אותך נכון..אם אתה מתעקש על 4 אימונים בשבוע,אתה חייב יותר מפעם אחת חזה ופעם אחת גב בשבוע בתור מתאמן טבעי...לדעתי תעשה ככה,אימון a-חזה רצחני במשקלי עבודה כבדים לחיצה שטוחה ושיפוע עליון במוט וגב לייט כזה עם פולי משיכות מסור מתח וכל החארטות האלה..אימון b- רגליים- לדעתי וזה דבר נחמד שאני עושה לאחרונה..box squat אתה תשבור איתו שיאים מטורפים שלא חלמת עליהם..תעשה 3 כאלה..אחר כך 3 פול סקאווט הכוונה לדיפ כןן במשקל יותר נמוך..ואחר כך עוד 3 פרונט סקאווט.. אימון c- הפעם תתחיל מהגב בתרגילים כבדים..זאת אומרת דדלפט ובנט אובר..ואחר כך חזה..מקיבלים ופלייסים וקרוס..ואימון d-לחיצת כתף תרגיל אחד לבייספס ותרגיל אחד ליד אחורית...אני אישית מעדיף לבייספס במוט ישר בעמידה ולחיצה צרפתית כבדה למוות ביחד אחורית..
מקווה שתאהב את זה ולא תעיף אותי מהפורום :)

Sugarzaza 04-11-09 02:44

ציטוט:

תגובה מעולה יניב, אני שמח שאתה קצת נחשפת לחומרים אחרים מהפעם האחרונה שהשתתפת בדיון דומה

Rosenrot 04-11-09 12:11

ציטוט:

moo פרץ לך למשתמש?
:)
אחלה תגובה.

Rosenrot 04-11-09 12:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי תום ג'יי (הודעה 940307)
באמת נמאס מכל אלה שחושבים שהדרך היחידה לגדול היא תוכנית ריפטו..אתם כמו אנשים שעברו שטיפת מוח..הבאנדם כריזמטי ויודע למכור את המוצר שלו,וכולם קונים את זה..המטרה שלך היא לעלות מסה איכותית ולא משקלי עבודה אם אני מבין אותך נכון..אם אתה מתעקש על 4 אימונים בשבוע,אתה חייב יותר מפעם אחת חזה ופעם אחת גב בשבוע בתור מתאמן טבעי...לדעתי תעשה ככה,אימון a-חזה רצחני במשקלי עבודה כבדים לחיצה שטוחה ושיפוע עליון במוט וגב לייט כזה עם פולי משיכות מסור מתח וכל החארטות האלה..אימון b- רגליים- לדעתי וזה דבר נחמד שאני עושה לאחרונה..box squat אתה תשבור איתו שיאים מטורפים שלא חלמת עליהם..תעשה 3 כאלה..אחר כך 3 פול סקאווט הכוונה לדיפ כןן במשקל יותר נמוך..ואחר כך עוד 3 פרונט סקאווט.. אימון c- הפעם תתחיל מהגב בתרגילים כבדים..זאת אומרת דדלפט ובנט אובר..ואחר כך חזה..מקיבלים ופלייסים וקרוס..ואימון d-לחיצת כתף תרגיל אחד לבייספס ותרגיל אחד ליד אחורית...אני אישית מעדיף לבייספס במוט ישר בעמידה ולחיצה צרפתית כבדה למוות ביחד אחורית..
מקווה שתאהב את זה ולא תעיף אותי מהפורום :)

מי מכאן אמר את זה?

hanna666 04-11-09 12:31

ציטוט:

למה לא מספיק לעבוד פעם אחת על כל שריר ?
יצא לדבר על זה עם גיל פעם ואני יכול להגיד לך מה הוא אמר לי

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:04.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ