![]() |
כיון שאם אתה לא יודע מה אתה הולך לעשות בחדר כושר עוד לפני שנכנסת אליו
אז אין לך תוכנית אימון יש לך רשימה אקראית של תרגילים ואקראיות מובילה לתוצאות אקראיות אני יודע מה אני הולך להרים בחודשיים הקרובים לפחות... |
ציטוט:
רואים שלא התעסקת בפיצולים מתקדמים למתאמן מתקדם בדיוק כמו בss בתוכניות מתקדמות לפיתוח גוף הדגש הוא להתחזקות פרוגרסיבית ויש תיכנון במראש (ע"ע dc ) |
ציטוט:
אני כן יודע מה אני הולך לעשות בחדר כושר עוד לפני שאני נכנס אליו, ויש לי תוכנית אימונים שרשומה לי על דף. אין לי רשימה אקראית של תרגילים, יש לי רשימה של תרגילים עם מספר סטים וחזרות שמתאים לתוכנית אימונים שאני עושה (כרגע אני עושה fbw). וזה יפה מאוד שאתה יודע מה אתה הולך להרים בחודשיים הקרובים, אבל איך בדיוק זה עוזר לך? |
ציטוט:
זה עוזר לתכנן התקדמות ליניארית |
ציטוט:
כי אם כן אז התשובה שלי היא כן, אני יודע לאימון הקרוב איזה תרגילים אני הולך לעשות, כמה סטים בכל תרגיל, כמה חזרות בכל סט, וכמה משקל בכל חזרה. |
ציטוט:
והשאלה כמה משקל הוספת למוט ? כי ההתקדמות ב 5x5, ss היא יותר גדולה |
ציטוט:
|
ציטוט:
ללא התקדמות במשקלי עבודה לא תתחזק/תגדל זה בעיה |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל אם היית עובד ss, 5x5 היית מתקדם יותר על זה כל הוויכוח פה מה שארבל ואני לעולם לא נסכים |
|
ציטוט:
הכי טוב זה שכל אחד יעשה מה שטוב לו ושהוא הכי מרוצה ממנו (אני אישית מאוד מרוצה מההתקדמות שלי כרגע). |
ציטוט:
|
רציתי להקל קצת על האווירה :)
http://jquery-ui.googlecode.com/svn/...cute-puppy.jpg אתה מעדיף תמונה כזאת? בשבילי זה אותו אפקט |
ציטוט:
|
אין בנאדם שעושה שנתיים ss. זו תכנית ל3-6 חודשים, עד שאתה כבר לא מתחיל. התכניות שאתה מציע, סביר להניח שישאירו אותך מתחיל שנתיים.
הגב כולו עובד מאוד חזק בדדליפט, גם הרחב גבי. זו אולי התרגיל הכי טוב לבניית גב. מעבר לזה, אחרי כמה שבועות בתכנית מוסיפים תרגילי עזר כמו מתח ומקבילים - בבקשה אל תנסה ללמד אותי על התכנית. לעבוד על פרופורציות כשאתה עוד מתאמן מתחיל זה קשקוש. אתה צריך לרכוב על גל הגדילה הטבעי עם ההתקדמות בתנועות המורכבות וכשתפסיק להיות מתחיל אתה יכול לפמפם בייספס כמה שבא לך. Ss תביא אותך למצב הזה הכי מהר |
ציטוט:
|
סתם אני רוצה לדעת
כמה אמורים להתקדם בסקוואט בין אימון לאימון בss? |
ציטוט:
אחרי 2-3 ריסטרטים וכעבור 4-5 חודשים אם אכלת מספיק והתאמנת כמו שצריך אתה יכול לסגור סקוואט של 120 קג לחמישייה |
ציטוט:
אחר כך זה משתנה 2.5-5 ק"ג לאימון וסביר להניח שיהיו אימונים קשים שבהם תשאיר את אותו המשקל כדי לבצע בטכניקה נכונה לפני מעבר למשקל הבא ומתי שתתקע תעשה ריסט בד"כ אחד או 2 עד למיצוי התוכנית |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ