פורסם במקור על ידי noel clarck
(הודעה 838769)
חברי פורום יקרים -
ניגירי אמר את הדברים כפשוטם - השיפוט היה לא נכון בצורה בולטת ביותר!
דיברתי עם עמית לפני כיומיים ומיותר להגיד, שמצבו לא טוב.
כמונו, גם הוא לא מבין, אייך קרתה טעות פאטלית כזאת, אייך קרה שבחרו במישהו, שבאמת מתאים יותר לפיטנס מאשר לבודיבילדינג.
כשהשופטים נשאלו לגבי הבחירות המוזרות שלהם, הם ענו, ש"כל שנה הם מחפשים מראה אחר ושהשנה החליטו ללכת על המראה הדק והחטוב"!!!
להזכירכם, תחרות פיתוח גוף מתחלקת למס' קטגוריות - בודיבילדינג ופיטנס, כאשר הדרישות בין הקטגוריות שונות:
מתחריי הפיטנס הינם דוגמנים עם שרירים.
מתחריי הבודיבילדינג נשפטים עפ"י עובי, גודל, חיטוב, אסתטיקה כללית, אבל הדגש הוא על גודל ופרופורציות.
מיותר לומר, שהדרישות הללו לא התקיימו בקטגוריה של עמית - כמה עצוב.
לפני שנה, בספרד, זכה איגור לוסב בקטגוריה של עמית - גמד מרושע, גדול ומפחיד, קומפקטי ודחוס.
השנה, עמית היה ה"איגור לוסב" של הקטגוריה שלו וכולם ראו את זה!
מסתבר, שאפילו הקהל המזרח אירופאי נעמד על רגליו וצעק "בוז" לשופטים על הבחירות הלקויות שלהם!
אני חושבת, שאני מדברת בשם כולם כשאני אומרת "בוז" לשיפוט ו"בוז" לתרגילי הפוליטיקה המלוכלכים ולחיצות הידיים החשאיות, שמתנהלות בין השופטים!
בתור מי שליוותה את עמית לכמה וכמה תחרויות, אני מכירה את ה"נהלים" של השופטים - יד לוחצת יד, הכל ב"שושו", ב "אני אצביע עבורך ואתה עבורי" - זה יכול להצליח במקרים, שהמתחרים צמודים ברמה, אבל לא כשרואים כאלה פערים בין המתחרים!!!
לצערי, ארגון ה ifbb הוא האיגוד שאליו הוא משתייך וזה האיגוד שמוכר בחו"ל וכל התחרויות הגדולות והמשמעותיות נעשות דרכו. מי שהוא משהו בפיתוח גוף שייך לאיגוד הזה.
אני מודה ומתוודה, שאם הדברים היו נראים אחרת והיו איגודים אחרים באותה רמה, הייתי מייעצת לו מכל הלב, שיעבור הלאה.
חבל לנו, עמית יקירנו, שנדפקת!
אתה מס' אחד בשבילי והדבר הכי טוב שיצא מפיתוח גוף בארץ ישראל הקטנה!
למזלך, אתה צעיר והדרך עוד פתוחה לפנייך ולכן, אל תביט אחורה, אלא רק קדימה!
תלקק את הפצעים והאכזבה ותמשיך הלאה, חזק יותר!
ואני ארשה לעצמי לדבר בשם כל חברי הפורום באומרי - אוהבים אותך וגאים בך!
|