ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   אליפות אירופה 2009 (מאור עמית) (https://israelbody.com/showthread.php?t=54224)

ניגרי ענק 27-05-09 13:17

"המראה הדק והחטוב"?????????????????????????
בתחרות פיתוח גוף????????????????????????????????
מטומטמים, שיילכו לשפוט בדוקים.

SaharKazes 27-05-09 14:09

עמית קופח פה ללא ספק הוא היה אמור לקחת מינימום מקום שני..
איזה שיפוט עלוב

frenzy15 27-05-09 15:03

דפקו אותו כי הם יותר חתוכים

Shauder 27-05-09 15:16

http://www.ifbb.com/images/novisad09/ns09_922.jpghttp://www.ifbb.com/images/novisad09/ns09_923.jpghttp://www.ifbb.com/images/novisad09/ns09_924.jpg

Yoshi-Moto 27-05-09 15:45

רק עכשיו ראיתי את התמונות מהגמר.
עמית היה צריך לקבל מקום שני ואם לא אז שלישי:s

haim15 27-05-09 15:58

בונא זה לא ייאמן רואים את הפערים בכל תמונה כמעט תסתכלו בתמונות בעמ' הזה בתמונה השנייה עם הפוזות של הגב תסתכלו על האמות של עמית הם ענקיות ביחס לכולם והיחיד שמתקרב אליו בגודל של האמות זה זה שליידו. תסתכלו איזה רוחב הוא מציג בתמונה הזאתי ועל הרגליים אין מה לדבר הוא רמה אחת מעל הרוב שמה וזה ניכר בפערים גדולים מאוד! גם בתמונה האחרונה הוא נראה גדול מכולם על הבמה בהפרש גדול!

השופטים פישלו כאן בגדול!

Yoshi-Moto 27-05-09 16:45

לא בוכים על חלב שנשפך, צריך להסתכל קדימה.
עמית צריך להמשיך הלאה ולקחת את התואר בשנה הבאה.

ולפי מה שנראה פה, זה ריאלי.

Cortex 27-05-09 17:02

תגידו מי שלוקח פה ראשון .. איזה תחרות זה שלב הבא ?

ניגרי ענק 27-05-09 17:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי haim15 (הודעה 838923)
בונא זה לא ייאמן רואים את הפערים בכל תמונה כמעט תסתכלו בתמונות בעמ' הזה בתמונה השנייה עם הפוזות של הגב תסתכלו על האמות של עמית הם ענקיות ביחס לכולם והיחיד שמתקרב אליו בגודל של האמות זה זה שליידו. תסתכלו איזה רוחב הוא מציג בתמונה הזאתי ועל הרגליים אין מה לדבר הוא רמה אחת מעל הרוב שמה וזה ניכר בפערים גדולים מאוד! גם בתמונה האחרונה הוא נראה גדול מכולם על הבמה בהפרש גדול!

השופטים פישלו כאן בגדול!

זה ש"מתקרב אליו בגודל", גם כן נשדד בתחרות הזאת.
נתנו לו חמישי כי הוא העז לבוא עם מאסה לתחרות של פיתוח גוף, חוצפה שכזאת, הרי צריך להיות דק וחטוב.

OrGadol 27-05-09 18:16

וואה,וואה,הוא ניראה ממש ממש ממש טוב!!הוא ענק!!אחד הגופות היפות שראיתי,עמית ספיר היה ניראה טוב מחצי ממי שעמד לידו על הבמה,אני לא מבין?היוא שם כאלה שלא שווים תאצבע ברגל שלו,בלי צחוק אתם לא רואים מזה?!מזה הדבר הזה?!אאיזה שיפוט זה?עמית מקום 4?מה 4?לפחות את ה2...או ראשון,תיראו איזה מסריחים חלק מהתחירים שעמית היה איתם על הבמה,פשוט מרגיז .

OrGadol 27-05-09 18:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי frenzy15 (הודעה 838872)
דפקו אותו כי הם יותר חתוכים

לא מדויק לדעתי,לדעתי עמית היה ניראה חטוב ויבש בצורה מעלה+יותר טוב מ2 על הבמה שאני כבר רואה שהם ניראים חרא וקטנים יחסית לידו..

Bar's 27-05-09 18:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי noel clarck (הודעה 838769)
חברי פורום יקרים -

ניגירי אמר את הדברים כפשוטם - השיפוט היה לא נכון בצורה בולטת ביותר!

דיברתי עם עמית לפני כיומיים ומיותר להגיד, שמצבו לא טוב.
כמונו, גם הוא לא מבין, אייך קרתה טעות פאטלית כזאת, אייך קרה שבחרו במישהו, שבאמת מתאים יותר לפיטנס מאשר לבודיבילדינג.
כשהשופטים נשאלו לגבי הבחירות המוזרות שלהם, הם ענו, ש"כל שנה הם מחפשים מראה אחר ושהשנה החליטו ללכת על המראה הדק והחטוב"!!!

להזכירכם, תחרות פיתוח גוף מתחלקת למס' קטגוריות - בודיבילדינג ופיטנס, כאשר הדרישות בין הקטגוריות שונות:
מתחריי הפיטנס הינם דוגמנים עם שרירים.
מתחריי הבודיבילדינג נשפטים עפ"י עובי, גודל, חיטוב, אסתטיקה כללית, אבל הדגש הוא על גודל ופרופורציות.

מיותר לומר, שהדרישות הללו לא התקיימו בקטגוריה של עמית - כמה עצוב.

לפני שנה, בספרד, זכה איגור לוסב בקטגוריה של עמית - גמד מרושע, גדול ומפחיד, קומפקטי ודחוס.
השנה, עמית היה ה"איגור לוסב" של הקטגוריה שלו וכולם ראו את זה!

מסתבר, שאפילו הקהל המזרח אירופאי נעמד על רגליו וצעק "בוז" לשופטים על הבחירות הלקויות שלהם!

אני חושבת, שאני מדברת בשם כולם כשאני אומרת "בוז" לשיפוט ו"בוז" לתרגילי הפוליטיקה המלוכלכים ולחיצות הידיים החשאיות, שמתנהלות בין השופטים!

בתור מי שליוותה את עמית לכמה וכמה תחרויות, אני מכירה את ה"נהלים" של השופטים - יד לוחצת יד, הכל ב"שושו", ב "אני אצביע עבורך ואתה עבורי" - זה יכול להצליח במקרים, שהמתחרים צמודים ברמה, אבל לא כשרואים כאלה פערים בין המתחרים!!!

לצערי, ארגון ה ifbb הוא האיגוד שאליו הוא משתייך וזה האיגוד שמוכר בחו"ל וכל התחרויות הגדולות והמשמעותיות נעשות דרכו. מי שהוא משהו בפיתוח גוף שייך לאיגוד הזה.
אני מודה ומתוודה, שאם הדברים היו נראים אחרת והיו איגודים אחרים באותה רמה, הייתי מייעצת לו מכל הלב, שיעבור הלאה.

חבל לנו, עמית יקירנו, שנדפקת!
אתה מס' אחד בשבילי והדבר הכי טוב שיצא מפיתוח גוף בארץ ישראל הקטנה!

למזלך, אתה צעיר והדרך עוד פתוחה לפנייך ולכן, אל תביט אחורה, אלא רק קדימה!
תלקק את הפצעים והאכזבה ותמשיך הלאה, חזק יותר!

ואני ארשה לעצמי לדבר בשם כל חברי הפורום באומרי - אוהבים אותך וגאים בך!

וכל מילה נוספת מיותרת.

gilsXM 27-05-09 18:54

עמית היה נראה מעולה! היה נראה הכי טוב מכל הקטגוריה שלו.
זה לא מצדיק את המקום רביעי והשיפוט מחורבן, מגיע לו מקום ראשון.

Vodex 27-05-09 19:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gilsxm (הודעה 839019)

הגיע לו מקום 2 זה בהחלט אני מסכים אבל יש לשים את הדברים כמו שהם זה שלקח מקום ראשון נראה הרבה יותר "שלם" וטוב מעמית

danino 27-05-09 20:33

באמת שיפוט גרוע מאוד...
מוזר לי שמאור לא עלה לגמר דווקה מהתמונות שראיתי הוא היה נראה מצוייין

monster 27-05-09 20:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gilsxm (הודעה 839019)

אולי מקום שלישי או שני(בלחץ)מגיע לו .החזה שלו חלש יחסית.ומוריד לו ניקוד.

ניגרי ענק 27-05-09 20:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי vodex (הודעה 839059)
הגיע לו מקום 2 זה בהחלט אני מסכים אבל יש לשים את הדברים כמו שהם זה שלקח מקום ראשון נראה הרבה יותר "שלם" וטוב מעמית

"שלם" זו עוד המצאה של האופנה המשונה שנכנסה עכשיו לבאדיבילדינג, מרוב "שלם", "יבש", "פרופורציות", ו"חטוב", גם אם אני אתעלם מההערה האחרונה והכל כך מטומטמטת "דק" (לא יאומן), שכחו את הבסיס של הספורט הזה: גודל, עוצמה, מאסה.
המקום הראשון, בגובה שלו צריך עוד 20 קילו בשר כדי להחשב לבאדיבילדר ברמות האלה.

האדמור 27-05-09 21:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 839100)
"שלם" זו עוד המצאה של האופנה המשונה שנכנסה עכשיו לבאדיבילדינג, מרוב "שלם", "יבש", "פרופורציות", ו"חטוב", גם אם אני אתעלם מההערה האחרונה והכל כך מטומטמטת "דק" (לא יאומן), שכחו את הבסיס של הספורט הזה: גודל, עוצמה, מאסה.
המקום הראשון, בגובה שלו צריך עוד 20 קילו בשר כדי להחשב לבאדיבילדר ברמות האלה.

די! מספיק עם השטויות האלה של "עוד 20 ק"ג בשר כדי להחשב לb.b ברמות האלה" אז לפי מה שאתה אומר חברי היקר ומצטער שלקחתי רק את התגובה שלך להדגמה.. בוא ניקח את אלה מהתחרות האיש החזק בעולם ונעלה אותם איך שהם לבמה...השופטים רוצים לראות מאסה אבל מאסת שריר בלבד! הם לא צריכים לנחש איך המאסה של מתחרה ענק ושמן נראית מתחת לשומן ובזה לזכות אותו בנקודות! אני חושב שהשיפוט הוגן מאוד וזה מה יש! עכשיו נשאר רק להתמודד עם זה ולדעתי שוב זה מספיק מכובד רק להגיע ולהשתתף בתחרות כזאת יוקרתית ובעלת רמה גבוהה ומכובדת!

dethMAN 27-05-09 21:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי האדמור (הודעה 839116)
די! מספיק עם השטויות האלה של "עוד 20 ק"ג בשר כדי להחשב לb.b ברמות האלה" אז לפי מה שאתה אומר חברי היקר ומצטער שלקחתי רק את התגובה שלך להדגמה.. בוא ניקח את אלה מהתחרות האיש החזק בעולם ונעלה אותם איך שהם לבמה...השופטים רוצים לראות מאסה אבל מאסת שריר בלבד! הם לא צריכים לנחש איך המאסה של מתחרה ענק ושמן נראית מתחת לשומן ובזה לזכות אותו בנקודות! אני חושב שהשיפוט הוגן מאוד וזה מה יש! עכשיו נשאר רק להתמודד עם זה ולדעתי שוב זה מספיק מכובד רק להגיע ולהשתתף בתחרות כזאת יוקרתית ובעלת רמה גבוהה ומכובדת!

צודק ב100%.

האדמור 27-05-09 21:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dethMAN (הודעה 839117)
צודק ב100%.

:yup: תודה, שמח שגם אתה חושב כך כי זה מה שנכון!

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:36.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ