ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מאמינים באלוהים? (https://israelbody.com/showthread.php?t=5179)

SiX PACK 11-02-07 10:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי asi
סליחה על השגיאות כתיב
*שמעו אני לא רב אני רושם רק מה שאני יודע

*רק שתדעו הדתים מחזקים את כול העולם הזה.

אנשים שלא מאמנים באלוהים הם אנשים שבחיים לא הלכו לשיעורי תורה ובדקו תמשמעות של החיים ואין לי שכלללללל יש הרבה אתרים שמלמדים על החיים www.hidabroot.org
אני מניאק מי שלא רואה כמה סרטים ופיתאום המחשבה שלו תשתנה
תאמינו לי פעם הייתי מאמין באולהים אמרתי אני מאמין אבל לא התייחסתי הרבה להניח תפלין וכול זה אבל באתר אה מבין כול משמעות החיים
ויש גם סרט של יהודה ברקן סיפור על החיים שלו שהוא חזר בתשובה באתר ...
דתים אלו האנשים הכי חכמים שיש והכי שמחים שיש בנאדם ששומר תורה ומצוות הוא יוצא מכול הצרות שיש לו מכולםםםםםם

תחשבו שנייה בנאדם מת יפה? הנשמה יוצאת מי הגוף איך זה יוכל להיות שהאוזן לא שומעת העין לא רואה שום דבר לא פועל מה השתנה ???? הנשמה יצא מי הגוף.........
הגוף זה הלבוש של הנשמה כמו שיש בגדים שהם הלבוש של הגוף
איך אתם מסברים את זה שכול העולם שונה כולם נראים אחרת קול אחר
תחשבו מה הייה עם כולם הייו ניראם אותו דבר ? או אותו קול ?
לא סתם אנחנו בעולם הזה יש משמעות לחיים האלו לא סתם אנחנו פה

ואיך יוכל להיות שיש דוגמא פירות וירקות וכול זה?
לכולם יש צורה אחרת ריח אחר טעם אחר ??? איך זה יוכל להיות זה גם סתם לא?

יש גם ספרים ישניםם לפני אלפי שנים שרשום כמה יש כוכבים בכלל
עד היום בדקו והיגעו למספר מדויק ולא תאמינו זה רשום בתורה !! פעם לא הייה את כול הטכנולגיה שיש היום איך לפני אלפי שנים הגעו לתוצאה של היום???
יש עוד כמה דברים שאני לא זוכר

ומה האבדל בינך לבן קוף ? מה האבדל? תגיד אחד? קוף יושן קוף מחרבן קוף מביא ילדים קוף אוכל מה הבאדל כול מה שאתה רוצה ??????????
יש רק אבדל אחד שבנאדם יוכל להתגבר על הגוף שלו על היצרים שלו
יש לך אוכל בשולחן ואתה רעב אתה רוצה לאכול אתה יוכל להגיד אני לא יוכאל
אבל קוף יוכאל לעשות כחה? לא עם הוא רעב הוא יוכאל
עם כול הטכנולגיה שיש היום איך אתם מסברים את זה שאי אפשר לצור חלק של בנאדם הוא או אפילו נמלה כזאות קטנהה????????? עם כול מה שיש היוםםםםם כול מה שאתה לא חושב יש היום
בחייייייייייייייםםםםםםםם לא יצליחו לצור עיינים לצור מכונה שיוכלה להריח להרגיש שאי זזה לבד
מכונה ששומעת כמו בנאדם שחושבת כמו בנאדם יש דבר כזה היום ?
בנאדם שאומר שאין אלוהים אז כאילו הוא אומר שסתם בנאדם נוצר מכלום מחול בנאדם נוצר
אז אין זה בלתי אפשרי שסתם מכולם נוצר מכונה שנקראם בנאדם שבחייםם חלק אחד לא יצלחו לצור תסתקלו גם איך בנאדם מסודר לא לא סמו את העיינים בגב? לא לא סמו העין אחת בטחת ואחד ברגל? לא יש אוזנים באותו צד בדיוקקקקקקק? איך זה יוכל להיות ?איך זה יוכל להיות שבנאדם גם מחרבן הא זה גם ככה סתם נברא בטעות ?
מיזה שסם לנו אוזנים בראש בעיינים מי דאג לזה?

אנשים אומרים שאין אוכחה שיש אלוהים יש מליון אוכחות שיש אלוהים אתם לא מחפשים אתם סתם אומרים שאין בלי לבדוק כלום אתם רק מדברים
אתם רוצים ליראות אותו כאילו עם הייתם רואים את אלוהים מה החוכמה פה

בנאדם זה גוף ונשמה הבנאדם בא לעולם רקקקקקק בשביל נסיון שיחזור בתשובה
בשביל מה אתה חושב שבאתה לעולם בשביל בחורות כסף ? אלו רק דברים של פתוי
מי שמתגבר על זה הוא בנאדם גיבור ולא מי שיש לו כצת שרירים
בדת יש מלחמה עם היצר הרע

הוחכות שיש אלוהים מי שבאמת רוצה ליראות עם יש ומי שלא רואה שלא יגיד שאין שאין
המלצות לסרטים
http://www.hidabroot.org/Site/ProDet...D=9&SubID=9141

עוד אחד
http://altv.shemayisrael.com/movie-0086.shtml

סרטים יפים רצחחחחחחח

אתה מדבר שטויות, מזה כל המטאפורות האלו שאתה נותן, אתה חושב שלהניח תפילין וללכת עם קיפה ולהתפלל ולשמור שבת זה נקרא להאמין? מי החליט? האם רק הדת היהודית היא זו שנחשבת? האם כל המאמין בדת היהודית רק הוא נחשב כאדם מאמין בה'? כל שאר הדתות הם דתות שגוייות? אתה מדבר שטויות, אני לא מניח תפילין ולא שומר שבת, וממש לא מאמין באף ה' שאף דת מגדירה לי, לא מאמין לא בעלה, לא בבודהה, לא בישו, ולא ביהווה ובכל זאת אני עדיין אדם דתי ומאמין... דתי זה בלב אחי, בנשמה, תהיה אדם טוב מבפנים וזה מה שהכי חשוב, בכל אופן כל איש באמונותו יחייה...

SiX PACK 11-02-07 11:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי asi
אתה מדבר שטויות
רק הדת היהודית נחשבת אלוהים נתן לישראל את התורה דוגמא אצל הערבים
יש גם תורה יש 10000 סוגים שונים אבל זה בערך אל אותו בסיס כמו שלנו הם אומרים שאלוהים איתם

אחי בחיית אל תדבר שטויות אתה סתם מדבר מנחש אתה לא יודע מה הולך בכלל

אני לא אבנתי אותך אתה אומר שיש אלוהים או לא
ועם יש הוא לא סתם ברא את העולם יש משמעות
והמשמעות שצריך להתגבר על היצר הרע לעלות על הגוף של הנשמה
הגוף רוצה אוכל רוצה בחורות רוצה זה הנשמה רוצה מצוות שזה אומר שכר בשמיים

תבדקו תאמת בלי סתם לדבר תראו כצת סרטים מי האתר www.hidabroot.org
או שיעורי תורה ואז תבוא תגיד שצדקתי

אנשים פה סתם מדברים בחיים שלהם לא הנחו תפלין הם לא יודעם מזה זה הסיבה להכול

ובשביל מה זה אתה חושב תפלין לתקשר עם בורא עולם וזה מביא לך שכר לעולם הבא ואותו דבר שבת
שבת כול שנייה של לימוד תורה זה פי 1000

ותגיד אתה חושב שאתה יותר חכם מי הבבסלי ועוד הרבה חכים גדולים שהם כול החיים שלהם עובדים על השכל הם גאונים אתה חושב שאתה יותר חכם מי הם אתה מכיר אף אחד אז אתה לא יוכל להגיד כמה שאתה יודע אל אימונים ואוכל וכול זה הם פי 1000 יודעים יותר טוב אפילו שהם לא במכון כושר אבל הם עובדים על השכל

ורק שתבנו משהו דת זה ניראה סבלללללללל זה ניראה משעמם זה ניראה ככה אבל הם פי 1000000000 יותר שמחים מי החלונים מה המשמעות של כול חלוני בחורות כסף יאאלה 70 שנה ומת הייו כמוך 10000000000000000

בדרך כללל מתיי בנאדם מחפש את האלוהים מתיי שהוא בצרא שהוא במצב קשההה מאוד הוא מתחיל לחפש

אני לא רושם הכול מדויק אני לא רב אולי אני טועה במשהו

תראו לפחות סרט אחדדד רק אני אומר לכם מי עכשיו יש הרבה סרטים מפחדים שיעשו לכם סיוטים שתבינו שהכול אמיתי

אתה מושפע מהדת היהודית יותר מדי, אתה אומר שהדת היהודית היא הדת היחידה, זה רק אומר לי עד כמה שאתה צר אופקים, עצם זה שאתה אומר את זה, אתה מבטל את שאר הדתות, איך אפשר לומר שהדת היהודית היא הדת היחידה כאשר ישנם אנשים המאמינים באותו חוזק אשר אתה מאמין, אלא רק בדתות שונות, למה שתהיה אתה הצודק מבינהם? בנוסף אמרת שהאדם נולד כדי לחזור בתשובה וזהו היעוד שלו, נו באמת יש עוד הרבה מטרות בחיים מאשר לחזור בתשובה ולהאמין באיזו דת חומרית ומיושנת כמו הדת היהודית. הדת היהודית באה עם הקרבה עצומה, להאמין בדת היהודית ולעמוד בכל ההלכות והחוקים שהיא מקנה = לוותר בעצם על החיים עצמם. גם אתה מדבר הרבה על היצר, הדת היא לא הדרך היחידה שאתה יכול להתגבר ולהתעלות על היצר, אלא גם בכל מני סיטואציות שונות בחיים, ידע שפתחת לעצמך עם השנים או הגיון אישי ופשוט, בכל אפן אתה לומד מתפתח ומתקדם הלאה, בנאדם מאוזן בעל נסיון חיים גם לומד להתעלות על היצר... לא רק הדת היא הדרך, אסור לעצום עניים ולתת את כל כולך לדת, אדם העושה זאת הוא עדם פחדן ומרובע אשר רוצה להתקבע וצריך שיגדירו לו את העולם, במכום לפתח לעצמו את האלוהים שלו...

^סהר^אבוטבול^ 11-02-07 11:26

מאמין באמונה שלמה

Bullet 11-02-07 11:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי asi
והיום המדע חוקר וחוקר והוא מגלה שהתורה אי אמת.

אמרת את זה בעצמך, התורה הינה אי אמת. :clap:

SiX PACK 11-02-07 12:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי asi
אין דבר כזה שכול דת אי אמתית רק של הישראל אי אמתית אחי.
תסתקל הערים יש להם תורה לפני 1900 שנה ואתה יודע כמה גירסאות יש להם 100000 גירסאות(יש מספר מדויק לא זוכר בדיוק )
שונות שכול גירסה סותרת את השנייה
ושל הישראל אי לפני 4000 שנה ולישראל יש רק תורה אחת והמדע היום חוקר את התורה והמדע לא מצאא אפילו טעות אחת בתורה והיום המדע חוקר וחוקר והוא מגלה שהתורה אי אמת.
כול המדעה לא מצאההההההה טעות אחת איך אתה מסביר את זה?

אתה לא מבין כלום, המשפט הראשון שכתבת כל כך מטומטם תסלח לי אבל אתה טיפש.

SiX PACK 11-02-07 12:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי asi
אין דבר כזה שכול דת אי אמתית רק של הישראל אי אמתית אחי.
תסתקל הערים יש להם תורה לפני 1900 שנה ואתה יודע כמה גירסאות יש להם 100000 גירסאות(יש מספר מדויק לא זוכר בדיוק )
ושל הישראל אי לפני 4000 שנה ולישראל יש רק תורה אחת והמדע היום חוקר את התורה והמדע לא מצאא אפילו טעות אחת בתורה והיום המדע חוקר וחוקר והוא מגלה שהתורה אי אמת.

אלפי נוצרים, אלפי מוסלמים, אלפי בודהיסטים ורק הדת היהודית כן כן רבותי, רק היא הדת האמיתית!!

טוב אני חוזר לעבוד אין לי זמן לשטויות האלה, צריך לחזור למציאות אני שונא את יום ראשון! שביזות יום א' :sweatdrop: :sweatdrop: :sweatdrop: מה שכתוב למעלה נכתב בציניות כמובן...

Kachok 11-02-07 12:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי asi
אין דבר כזה שכול דת אי אמתית רק של הישראל אי אמתית אחי
תסתקל הערבים יש להם תורה לפני 1900 שנה ואתה יודע כמה גירסאות יש להם 100000 גירסאות(יש מספר מדויק לא זוכר בדיוק )
ולא רשום בתורה שצריך להיות רב בשביל להיות בגן עדן
אלו שלומדים הרבה הרבה תורים הם רוצים יותר שכר
בתורה לא רשום שצריך להיות רב צריך לשמור שבת ללכת לשוערי תורה להניח תפלין
לשמור הלכות לתת צדקה ועוד
ואפשר לעבוד גם העולם לא בנוי דוגמא רק על ישיבות צריך גם לעבוד גם.

אחי עברת שטיפת מוח.
התורה לא יכולה להיות נכונה ב 100% רק מהסיבה הפשוטה שהיא לא אובייקטיבית , היא לא נכתבה על ידי מישהו מהצד על היהודים אלא על ידי יהודים ומאמינים....
זה ספר היסטוריה עם נטייה לכיוון מאוד מסויים

Kachok 11-02-07 12:07

באמונה שלהם כן , במעשים לא תמיד.
ת'כלס כל האמונות של כל הדתות באלים שונים היא לדעתי האמונה באותו האל , פשוט מנקודות מבט שונות.

Kachok 11-02-07 12:15

תגדייר "טעות" בתורה...
מה זה טעות?

Kachok 11-02-07 12:21

אתה יודע מה , תן לי הוכחה כלשהי לזה שמשהו שכתוב שם אשכרה קרה...אני לא אומר שזה לא , אבל תיעוד ממקור אחר שתואם לתורה....הוכחות למה שכתוב

SiX PACK 11-02-07 12:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי asi
תוריד שאת ה0 http://www.hidabroot.org/Site/ProDet...D=9&SubID=9117

זה בלי להוריד שב אחי ככה בכיף שלך תראהההההה זה מדבר על התורה

כול דבר חשוב רשום בתורה כול התורה זה בקודים וצפנות

http://www.hidabroot.org/Site/ARList_06.asp?id=7065

כנס לזה תראה הכול רשום בתורה אחי הכול בקודים אחי אתה צריך ללמוד כצת בשביל להבין עם אתה חלוני לא ישר תבין מה הולך בתורה רשום הכולללללללללל

איזה מושפע אתה לך תישן על האף, כל הסרטונים האלה זה סתם חרא שבא להחזיר אנשים בתשובה...

Kachok 11-02-07 12:41

אחי אני מצידי יכול למצוא לך בתורה צופן שאומר שאולמרט מבלה לילות לוהטים עם קצב , אפשר לקודד שם הכל

SiX PACK 11-02-07 12:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Kachok
אחי אני מצידי יכול למצוא לך בתורה צופן שאומר שאולמרט מבלה לילות לוהטים עם קצב , אפשר לקודד שם הכל

נכון מאוד! הרבנים האלה כל הזמן מוצאים איזה הלחה חדשה שתעקוף איזה שהוא משהוא שסוטר את הדת, תמיד יהיה להם מה להגיד...

Kachok 11-02-07 13:02

קיצר די כבר עם הניסיון הזה להחזיר את כולם בתשובה...
אתה מכיר חילוניים שמטיפים לדתיים כמה דת זה רע?לא
אז תפסיקו גם אתם

gman 11-02-07 13:59

אסי, קראת בכלל את הברית החדשה או הקוראן שאתה פוסל אותם?

Leo 11-02-07 14:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Kachok
קיצר די כבר עם הניסיון הזה להחזיר את כולם בתשובה...
אתה מכיר חילוניים שמטיפים לדתיים כמה דת זה רע?לא
אז תפסיקו גם אתם

זה בגלל שאני לא קורא לאנשים האלה חילוניים אלא אתאיסטים

ולא חסרים כאלה

אבל בבקשה לנעול את הנושא המפגר הזה

מתן18 11-02-07 16:41

כן.

Antonator1 11-02-07 16:58

אנשים יוצרים לעצמם אלים בגלל פחד וחשש לעתיד. הם פשוט מסרבים להסתכל לאמת בעיניים ומעדיפים לחשוב שיש איזה גוף עליון שנותן להם חסות. אם חושבים על זה לעומק, כל הקונספט הזה של אלים הוא פשוט מגוחך.

אבל עוד יותר מגוחך זה אסי, שכמו עוד כמה מיליארדים פוסל את הדתות האחרות ומצדיק את שלו. למה זה ככה? בגלל שהוא אמר...

SiX PACK 11-02-07 17:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
אנשים יוצרים לעצמם אלים בגלל פחד וחשש לעתיד. הם פשוט מסרבים להסתכל לאמת בעיניים ומעדיפים לחשוב שיש איזה גוף עליון שנותן להם חסות. אם חושבים על זה לעומק, כל הקונספט הזה של אלים הוא פשוט מגוחך.

אבל עוד יותר מגוחך זה אסי, שכמו עוד כמה מיליארדים פוסל את הדתות האחרות ומצדיק את שלו. למה זה ככה? בגלל שהוא אמר...

הנה איש שמדבר לעניין...

Ziv 11-02-07 17:31

מאמין
אין כמו אבינו שבשמים

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:10.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ