ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   סייד צ'סט של אליאב (https://israelbody.com/showthread.php?t=4113)

יונתן מהמעלית 14-01-07 09:36

איזה ענק אתה

אליאב קרייסלר 14-01-07 16:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nimrod
אם אתה לא גדל - אתה לא מתחזק
אם אתה לא מתחזק - אתה לא גדל

ספר לי על זה...

בכל מקרה כוח ומסה אלה דברים שהולכים אחד עם השני פחות או יותר, אני יודע את זה.
אני רק מצאתי דרך לבטאות את עצמך ולרמוז שאני לא עוסק בעבודת כוח במקור וזה לא מה שמעניין אותי לכן לא אכפת לי לעשות מסור עם 35 קילו - העיקר שאני נראה טוב

אליאב קרייסלר 14-01-07 16:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dormazor
אני?140 קילו 2 חזרות ואני מאמן חזה רק כמה חודשים

נו אז אתה חושב שאתה גבר אם המשקלי עבודה שלך גבוהים?
רואים שאין לך מושג בבודיבילדינג כל המקצוענים האמיתיים עובדים עם משקלים סבירים
אך עדיין נמוכים לגודל שלהם ועובדים כמו שצריך.

אופיר111 14-01-07 16:26

מזה משנה המשקל נמוך או גבוה אני לא מבין העיקר שאתה עובד נכון ומגרה את השריר שלך כמו שצריך... עם תרים יותר אתה גבר?? לא.... כול אחד והמשקלי עבודה שלו...

Deja Vu 14-01-07 16:52

[quote=אליאב קרייסלר]שישי אני הייתי שם עם אליאב היה דוחקיות רצח החולה נפש הזה בא עם תיק מפוצץ אוכל...

בשישי הזה יש הפקת ענק כמחאה נגד החוק לסגירת מועדונים בחצות אתה שם?

Night_Wolf 14-01-07 19:27

ציטוט:

אני?140 קילו 2 חזרות ואני מאמן חזה רק כמה חודשים

ואתה מדבר עלי שאני עלוב?
דבר ראשון אחי בוא אני אגיד לך משהו אם אתה פאוורליפטר סבבה משקלי עבודה זה א' ב' בישבילך אבל בבודיבילדינג אתה צריך להבין שאין כזה דבר להישאר על משקלי עבודה כל הזמן יש חיטוב ועליה במסה בן אדם שעושה עליה במסה אם היקפים של 46 ומעלה יכול בחיטוב ובייבוש שלו להיות אם יד מסכנה של 42 אתה מבין אבל מה חטוב אש!
התפריטים שלך משתנים ואין מה לעשות אם יש פחות פחמימות אז הגוף קצת מתחלש זה טבעי ובעיקר אם אתה מקצוען אין מצב שאתה כל הזמן על אותם משקלים אתה יכול גם לדפוק סייקל אחו שרמוטה ואחרי זה תהיה לך ירידה במשקלי עבודה שלא חלמתה עליה!

אני מקוה שהצלחתי להבהיר לך כמה דברים ואחד מהם שבבודיבילדינג להיות חזק זה לא הכי חשוב כל החוכמה זה מה אתה שווה על הבמה לא אומרים לך לדחוק 200 קילו על הבמה בנאבא או IFBB רוצים לראות חיטוב וייבוש ומסה!

בכל אופן אני לא רוצה לגרור תנושא לריב אני מאחל לך בהצלחה אבל להבא אל תשפוט אנשים שאתה לא מכיר ...ותאמין לי בניינו אני ידבר בשפה שלך יש מלא משקלים שאני מרים שהייתה מת להיתקרב אליהם בלי קשר למסור..

אחלה ערב אחי

Night_Wolf 14-01-07 19:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
חחח תותח אתה אחי!
וגם אתה לא פרייאר , אמרתי לך כבר חח אני תפסתי ממך שחיפון עד שראיתי אותך במציאות..

דרך אגב לכל אלו שיש להם טענות על גלעד - לכו דחסו סינטול לתחת גלעד הוא אחד הבודיבילדרים היותר גדולים שיש בפורום ובכלל בגילו הבנאדם תותח
אתם פשוט צריכים לראות אותו במציאות ומשקלים זה שום דבר עובדה שהמשקלי עבודה שלי הם לא שיא אבל המראה אומר אחרת...
בקיצור כל הליצנים והלוליינים למיניהם שאמרו לגלעד שהם מרימים יותר ממנו - לכו סתכלו במראה אני מבטיח לכם שגלעד הרבה יותר גדול ממכם

וואלה אתה כריש ששוחה בחדר כושר חחחחח מתי אני ואתה מפגיזים אחי אני ועומר מחכים לך בחדר כושר רוצים שתבוא להפגיז איתנו! יתותח גם דולב רוצה שתבוא :diractor:

Nadav19 14-01-07 20:10

די נמאס כבר שכל אחד שחושב שהוא דוחק פי 6 ממך חושב שהוא באדיבילדר טוב יותר.

יש לי 2 אנשים בחיים שאני מרחם עליהם:

1. בחור בחדר כושר שלי שפשוט צועק כל דחיקה שלו, הוא מרים הרבה משקל ומסתכל על כולם בפוזה שהוא הכי באדיבילדר שיש, והוא עוד אזר אומץ ושאל אותי אם הוא מתאים לתחרויות..

2. אחד מהשכבה שלי, בא לי כל יום "נדב אל תשאל כמה אתמול דחקתי 240 קילו !" סבבה, אני לא מאמין שהוא דחק 240.. אולי אולי 140 וגם זה מוזר לי, אבל הוא כזה קטן עם ידיים סבירות למתאמן של שנתיים... אבל כולו קטן כזה..

משקלים זה סתם חרטא אם אתה באדיבילדר, אם אתה פאוורליפטר אז משלקים זה הבסיס.

Bodybuilder 14-01-07 20:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yehudi
הבן אדם הזה זה אני והנה אני אומר לך עוד שאתה לא סתם בן זונה אלא בן שרמוטה מזדיין בתחת והכי גרוע שאתה גם גוי נוצרי בן אלף זונה ואמא שלך זונה נוצריה מזדיינת בתחת אז זדיין מפה עים הישו והצלב המסריח שלך

אמאשך היתה טובה במיטה !:blush: באמת עשתה לי תיום פעם שעברה !:whistle:
איזה מציצה הביאה לי...אפילו צעירות לא מסוגלות לזה !

Night_Wolf 14-01-07 20:59

חחחחחחחחחחח חלאס לריב אנשים אתם סתם מקלקלים את הפוסט בכלל ממה התחילה כל המריבה הזאת?

Gamerrrrr 14-01-07 21:01

ד"א אני יותר אוהב את הקטע של להרים משקלים כבדים מאשר המסה, אבל זה רק אני :)

Night_Wolf 14-01-07 21:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
ד"א אני יותר אוהב את הקטע של להרים משקלים כבדים מאשר המסה, אבל זה רק אני :)

רק תיתן פירוט של משקלי העבודה שלך אנשים מתעלפים אחי!

Nimrod 14-01-07 21:42

גם לפי דעתי להרים משקל כבד זה יותר אתגר ולהיות פוואר ליפטר טבעי זה יותר מעניין מבאדי בילדר.
שאגיע לגיל המתאים אעבור לאימוני פוואר ליפטינג ללא ספק.

אליאב קרייסלר 15-01-07 13:54

ציטוט:

בינינו,אני לא היתי רוצה להיות גדול כמו שאני עכשיו ועם משקלים עלובים מאוד
זה פשוט בושה לבוא לעשות חזה רק 90 קילו נגיד

למה נראהלך שאני יניף גביע למישהו יהיה אכפת בכלל כמה אני לוחץ חזה?

Night_Wolf 15-01-07 13:56

ציטוט:

למה נראהלך שאני יניף גביע למישהו יהיה אכפת בכלל כמה אני לוחץ חזה?

הוא דוחק חזה 140 קילו פעמיים טחחחחח מאניק אם זה לא Rm1 שלו שזה ממש עלוב חחח עזוב אותך אחי הוא סתם אוהב לעשות רעש שיהיה לו בכייף

yehudi 15-01-07 14:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
אמאשך היתה טובה במיטה !:blush: באמת עשתה לי תיום פעם שעברה !:whistle:
איזה מציצה הביאה לי...אפילו צעירות לא מסוגלות לזה !

אתה עדין גוי נוצרי מסריח דרך אגב אתמול עשיתי אורגיה עים אמא שלך והאפיפיור הוא קשר סכין קומנדו לזין וזיין את הכוס אמא שלה בכל הכוח בינתיים אבא שלך עמד בצד והביא ביד עים הצלב ביד השניה ואחרי זה האפיפיור הביא בתחת לאבא שלך ושתיהם גמרו על התמונה שלך ישו:wiggle: :wiggle: :wiggle:

אליאב קרייסלר 15-01-07 15:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yehudi
אתה עדין גוי נוצרי מסריח דרך אגב אתמול עשיתי אורגיה עים אמא שלך והאפיפיור הוא קשר סכין קומנדו לזין וזיין את הכוס אמא שלה בכל הכוח בינתיים אבא שלך עמד בצד והביא ביד עים הצלב ביד השניה ואחרי זה האפיפיור הביא בתחת לאבא שלך ושתיהם גמרו על התמונה שלך ישו:wiggle: :wiggle: :wiggle:

סבבה מותק לכו תריבו ביניכם בצורה אישית לא פה בפוסט שלי...
אתה קורא לעצמך יהודי אם יש לך כבוד אז תן כבוד גם ליהודי אחר (אני)
וצא לי מהפוסט אל תהרוס לי אותו בבקשה...

bodybuilder - צסיארט דזמאו למה להרוס לאליאב את הפוסט? עזוב אותו...
שן רוני קולמן 2 !!!!

Bodybuilder 15-01-07 15:29

ציטוט:

סבבה מותק לכו תריבו ביניכם בצורה אישית לא פה בפוסט שלי...
אתה קורא לעצמך יהודי אם יש לך כבוד אז תן כבוד גם ליהודי אחר (אני)
וצא לי מהפוסט אל תהרוס לי אותו בבקשה...

bodybuilder - צסיארט דזמאו למה להרוס לאליאב את הפוסט? עזוב אותו...
שן רוני קולמן 2 !!!!

צודק אחי !
מה גבצ'רדי :)

d-undertaker 15-01-07 16:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
הוא דוחק חזה 140 קילו פעמיים טחחחחח מאניק אם זה לא Rm1 שלו שזה ממש עלוב חחח עזוב אותך אחי הוא סתם אוהב לעשות רעש שיהיה לו בכייף

אני ראיתי אותו מתאמן הוא עושה 115 בסטים של 8

Night_Wolf 15-01-07 16:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי d-undertaker
אני ראיתי אותו מתאמן הוא עושה 115 בסטים של 8

אז הוא גבר:jockey:
ולא נכנס לזה כי באמת זה כבר נימאס לי מקנאים באינטרנט אני גם לא מסתכל עליו במשקלים למרות שאני לא ירד לרמה הזאת של אני מרים יותר חזק אז אני בודיבילדר מקצוען

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:21.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ