![]() |
איזה ענק אתה
|
ציטוט:
בכל מקרה כוח ומסה אלה דברים שהולכים אחד עם השני פחות או יותר, אני יודע את זה. אני רק מצאתי דרך לבטאות את עצמך ולרמוז שאני לא עוסק בעבודת כוח במקור וזה לא מה שמעניין אותי לכן לא אכפת לי לעשות מסור עם 35 קילו - העיקר שאני נראה טוב |
ציטוט:
רואים שאין לך מושג בבודיבילדינג כל המקצוענים האמיתיים עובדים עם משקלים סבירים אך עדיין נמוכים לגודל שלהם ועובדים כמו שצריך. |
מזה משנה המשקל נמוך או גבוה אני לא מבין העיקר שאתה עובד נכון ומגרה את השריר שלך כמו שצריך... עם תרים יותר אתה גבר?? לא.... כול אחד והמשקלי עבודה שלו...
|
[quote=אליאב קרייסלר]שישי אני הייתי שם עם אליאב היה דוחקיות רצח החולה נפש הזה בא עם תיק מפוצץ אוכל...
בשישי הזה יש הפקת ענק כמחאה נגד החוק לסגירת מועדונים בחצות אתה שם? |
ציטוט:
דבר ראשון אחי בוא אני אגיד לך משהו אם אתה פאוורליפטר סבבה משקלי עבודה זה א' ב' בישבילך אבל בבודיבילדינג אתה צריך להבין שאין כזה דבר להישאר על משקלי עבודה כל הזמן יש חיטוב ועליה במסה בן אדם שעושה עליה במסה אם היקפים של 46 ומעלה יכול בחיטוב ובייבוש שלו להיות אם יד מסכנה של 42 אתה מבין אבל מה חטוב אש! התפריטים שלך משתנים ואין מה לעשות אם יש פחות פחמימות אז הגוף קצת מתחלש זה טבעי ובעיקר אם אתה מקצוען אין מצב שאתה כל הזמן על אותם משקלים אתה יכול גם לדפוק סייקל אחו שרמוטה ואחרי זה תהיה לך ירידה במשקלי עבודה שלא חלמתה עליה! אני מקוה שהצלחתי להבהיר לך כמה דברים ואחד מהם שבבודיבילדינג להיות חזק זה לא הכי חשוב כל החוכמה זה מה אתה שווה על הבמה לא אומרים לך לדחוק 200 קילו על הבמה בנאבא או IFBB רוצים לראות חיטוב וייבוש ומסה! בכל אופן אני לא רוצה לגרור תנושא לריב אני מאחל לך בהצלחה אבל להבא אל תשפוט אנשים שאתה לא מכיר ...ותאמין לי בניינו אני ידבר בשפה שלך יש מלא משקלים שאני מרים שהייתה מת להיתקרב אליהם בלי קשר למסור.. אחלה ערב אחי |
ציטוט:
|
די נמאס כבר שכל אחד שחושב שהוא דוחק פי 6 ממך חושב שהוא באדיבילדר טוב יותר.
יש לי 2 אנשים בחיים שאני מרחם עליהם: 1. בחור בחדר כושר שלי שפשוט צועק כל דחיקה שלו, הוא מרים הרבה משקל ומסתכל על כולם בפוזה שהוא הכי באדיבילדר שיש, והוא עוד אזר אומץ ושאל אותי אם הוא מתאים לתחרויות.. 2. אחד מהשכבה שלי, בא לי כל יום "נדב אל תשאל כמה אתמול דחקתי 240 קילו !" סבבה, אני לא מאמין שהוא דחק 240.. אולי אולי 140 וגם זה מוזר לי, אבל הוא כזה קטן עם ידיים סבירות למתאמן של שנתיים... אבל כולו קטן כזה.. משקלים זה סתם חרטא אם אתה באדיבילדר, אם אתה פאוורליפטר אז משלקים זה הבסיס. |
ציטוט:
איזה מציצה הביאה לי...אפילו צעירות לא מסוגלות לזה ! |
חחחחחחחחחחח חלאס לריב אנשים אתם סתם מקלקלים את הפוסט בכלל ממה התחילה כל המריבה הזאת?
|
ד"א אני יותר אוהב את הקטע של להרים משקלים כבדים מאשר המסה, אבל זה רק אני :)
|
ציטוט:
|
גם לפי דעתי להרים משקל כבד זה יותר אתגר ולהיות פוואר ליפטר טבעי זה יותר מעניין מבאדי בילדר.
שאגיע לגיל המתאים אעבור לאימוני פוואר ליפטינג ללא ספק. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה קורא לעצמך יהודי אם יש לך כבוד אז תן כבוד גם ליהודי אחר (אני) וצא לי מהפוסט אל תהרוס לי אותו בבקשה... bodybuilder - צסיארט דזמאו למה להרוס לאליאב את הפוסט? עזוב אותו... שן רוני קולמן 2 !!!! |
ציטוט:
מה גבצ'רדי :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
ולא נכנס לזה כי באמת זה כבר נימאס לי מקנאים באינטרנט אני גם לא מסתכל עליו במשקלים למרות שאני לא ירד לרמה הזאת של אני מרים יותר חזק אז אני בודיבילדר מקצוען |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ