ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   תמונות עדכניות של גדי טרוני! שבעה שבועות לפני התחרות. (https://israelbody.com/showthread.php?t=37301)

עלוש 27-07-08 13:15

WTF double***

הארדקור 27-07-08 13:22

שינאה זו מילה חזקה אחי אכבר חזקה אבל אני ניגעל מיהם ומיתפלא כול פעם מהתעוזה הזות כי אני זוכר איך היתי אני מיתנהג כשהיתי בהתחלה ואני חושב שרק ביגלל המגיפה הזות של הילדודס הפורום פו הפך למיזבלה אורגנית שהיבריחה את כול האנשים הרצינים עדיף פורום של 20 כותבים והיתר צופים עים רמה נמוכה אני בעד חשיפה לכמה שיותר ושלא נהיה פה מחתרת אבל צריך שהחארות האלה לא יגיבו שיראו בסבבה אבל שלא יגיבו לא מעניםן לישמוע אותם

עלוש 27-07-08 13:25

:ok:

. .

Logout 27-07-08 13:38

בונא הארדקור מי אתה חושב שאתה?
מזה נראה לך תורת הגזע..אתה מנסה לטהר את הפורום לא יודע מה יש לך..
אתה לא יכול להעיף מפה את כל השחיפים תתינחם בזה שבחיים לא תצליח, כי על כל אחד שתעיף יבואו כמה חדשים,תן להם ת'זמן ללמוד, בגיל 14, אתה ידעת משו בכלל על פיתוח גוף? אל תשכח שבסך הכל גם הם ילדים והתגובות שלהם בהתאם..אז מה תעשה? תגביל את הכניסה לפורום בגיל? חלאס כבר

הארדקור 27-07-08 13:49

לא קראת מה כתבתי אני בעד שכולם יצפו פו כולם כולל כולם מיציגדי תהי לכאן תינוקות בני יום שיצפו ויראו איך צריך להיראות גבר מה שאני אומר שלא כולם יוכלו להגיב צריך ליהיות תנאי להגיב כאן ואחרים יכולים ליצפות עד שיהיה להם באמת מה ליתרום בתגובות שלהם

Logout 27-07-08 13:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי הארדקור (הודעה 595006)
לא קראת מה כתבתי אני בעד שכולם יצפו פו כולם כולל כולם מיציגדי תהי לכאן תינוקות בני יום שיצפו ויראו איך צריך להיראות גבר מה שאני אומר שלא כולם יוכלו להגיב צריך ליהיות תנאי להגיב כאן ואחרים יכולים ליצפות עד שיהיה להם באמת מה ליתרום בתגובות שלהם

ואיך תדע מתי מישהוא שצופה יכול לתרום?:rolleyes:
יהיו מיבחני קבלה בישביל להגיב?

xLaes 27-07-08 14:30

ציטוט:

הבעיה היחידה,שאתה לא תורם כלום.אז במה אתה עוזר?
:(

shai224 27-07-08 14:41

נערך.

zuko 27-07-08 14:46

ציטוט:

אם את מישהו מחברי הפורום צריך לצנזר זה אותך,ממספר סיבות ספונטניות שעולות לי בראש:
1.יש לך מלא שגיאות כתיב,וסימני פיסוק שמעת? או שכולם פה צריכים לקחת אויר לפני כל תגובה שלך?.
2.אתה יורד פה על כולם,80% מההודעות שלך זה ביקורות (לא בונות) ושאר ה20 % זה שגיאות כתיב אז עדיין לא הבנתי בעצמי.

המסקנה ברורה טורררנדוו

P-a-n-1-c 27-07-08 14:50

למה להעיף אותו? המצב של הפורום גם ככה חרא.. לפחות שיהיה מצחיק

goldBEN 27-07-08 14:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c (הודעה 595063)

+1:sbb3:

tomerA 27-07-08 15:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c (הודעה 595063)

:sbb3:

Elevation 29-08-08 14:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי magnezium (הודעה 587721)
ואללה סבבה אין בעיה פשוט נראה שכולם פה חיים בסוג של הופורייה שהנצחון בכיס וחבל
אין מה לעשות חלק מהספורט הזה זה להשקיע יום יום חורף סתיו אביב קיץ בחוץ שיהיה טורנדו הולכים למכון!!!
האוטו במוסך? אין בעיה נילך 25 דקות ברגל למכון לא מוותרים על אימון !! זה הקרבה !!!
ולא חודשיים לפני תחרות להזכר שיש מקום כזה שנקרא חדר כושר פשוט לא מסתדר לי
בכול מקרה אין לי מושג איזה קטגוריות כול אחד הולך ושיהיה בהצלחה לכולם.

הקפצתי, כדי שגדי יוכל להיכנס לכאן, להגיב ולשים בהודעה שלו תמונה של זין ענק ושחור!

The Sun 29-08-08 14:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Elevation (הודעה 627941)
הקפצתי, כדי שגדי יוכל להיכנס לכאן, להגיב ולשים בהודעה שלו תמונה של זין ענק ושחור!

:clap::clap::clap::clap:

גדי אתה ה-מלך, כמו שאיחלתי לך בפייסבוק, כמו שאתמול בתחרות צעקתי כמו מטורף כשעלית ונתת רוטינה או בפוזות החובה:
יאלללללללללללללללללללללללה גדי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היה כיף לראות אותך מבסוט בסוף התחרות עם הארטיק פצפוצים :D

Elevation 29-08-08 14:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי israel2290 (הודעה 586288)
לדעתי בן אדם שעולה ככה לתחרות הוא בושה לתחרות.....
חצי מהמכון כושר שלי ברמה של המשקל הזה נראה יותר טוב
הוא נראה כמו אחד שלא מתאמן......לא שאנייי משו מיוחד 87 קילו על 12 אחוז שומן
אבלל באמת שזה איכזב....
ועוד דבר זאתי הדעה שלי ואף אחד לא ישנה אותה!

שניה שניה, אהבתי גם את זה.

The Sun 29-08-08 14:28

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה גבריאל אם מ. לא הייתה רלוונטית הייתי מציע לך משגל פאסיבי, אני בטוח שהיית מסכים.

Elevation 29-08-08 14:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the sun (הודעה 627948)
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה גבריאל אם מ. לא הייתה רלוונטית הייתי מציע לך משגל פאסיבי, אני בטוח שהיית מסכים.

נשמע עלייך! קורן פנק אותי בעוד ציטוט שגדי האכיל בזין, אני במצב רוח עכשיו, אני חייב לבן **** כרטיסי ביקור (התערבתי איתו זה נגד דלי, כשהיה לי ברור שאני הולך להפסיד, אתה יכול לשאול את ארבל אפילו, אבל כל דבר בשביל לתת לו מוטיבציה, הבנאדם פשוט נשמה) ואני צריך משהו שלפחות יגרום לזה פחות לכאוב בכיס.

עלוש 29-08-08 14:30

חחחחחחחח אכלתם זין
גדי פשוט מלך!

The Sun 29-08-08 14:44

חחחחחחחחחח גבריאל אני לא מוצא בפוסט הזה עוד מהסיבה הפשוטה שאיימתם בבאן על כל מי שיעז לפתוח פה על המלך הבלתי ניתן לעירעור בקטגוריית העד 75.
גדי אתה מלך - מלך שחזרת, מלך שהשקעת מאמץ, מלך שהעזת ואחושרמוטה מלך שניצחת!

end of story!

Elevation 29-08-08 14:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The Sun (הודעה 627960)
חחחחחחחחחח גבריאל אני לא מוצא בפוסט הזה עוד מהסיבה הפשוטה שאיימתם בבאן על כל מי שיעז לפתוח פה על המלך הבלתי ניתן לעירעור בקטגוריית העד 75.
גדי אתה מלך - מלך שחזרת, מלך שהשקעת מאמץ, מלך שהעזת ואחושרמוטה מלך שניצחת!

end of story!

אתה מתכוון לזה? :whistle:

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Elevation (הודעה 594812)
הבא שפותח על גדי (טרוני), עף על באן. :)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:40.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ