ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Di_Bol and Nighwolf תמונות מאימון מפציץ!קרדיט לארתיום הצלם! (https://israelbody.com/showthread.php?t=27916)

TapuzSini 30-01-08 20:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
הלכתי בעבר...אשר ירק לי בפרצוף!

אללה NABBA לנצח!!!

מזאתמרת?:boxing:

Night_Wolf 30-01-08 22:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי TapuzSini
מזאתמרת?:boxing:

זאת אומרת אח שלי !!
שאם יש לך תרעל ותמוטיבציה להתקדם בפיתוח גוף ולהגיע לתחרות דבר אחד אתה צריך להפנים בראש טוב טוב!!

וזה שאיגוד NABBA זה האיגוד מספר אחת בארץ לפיתוח גוף!!!

שם יתיחסו אליך בכבוד שמגיע לך!!
שם יריעו לך על ההשקעה שלך!!
שם ימחאו לך כפיים ויתמכו בך בכל צורא לא משנה כמה לא מקצועי תיראה!!
שם זאת הדרך להצלחה בפיתוח גוף בארץ ותאמין לי שגם בחו"ל!!
שם אתה תזכה לעלות על במה של פיתוח גוף באולם מפואר ומאובזר אם תאורה טובה,מיזוג אויר וכל הצרכים הדרושים לך!!

רק איגוד NABBA אחי שמנהל אותו מר עולם 3 פעמים כבוד לישראלי הידוע

אלי האנה

------------------------------------------------------------------------------------------
כמובן שיש את האיגוד המתחרה שהוא IFBB

שם אתה בא..משלם 550 שקל!!! ולא 500!!!כמובן כל תחרות אשר מעלה את הסכום ב50 שקל ואתה מתחרה כמובן יש קומבינות אז בן אדם הכי לוזר בעולם יכול לנצח אותך:)
ויורקים עליך אחרי שאתה יורד מהבמה אחי ואף אחד לא מכיר אותך יותר:jockey:

בקיצור בית שימוש,שלא תבין לא נכון בעולם IFBB ברמה מאוד מקצועית!אבל כל עוד אדון פריג' ימשיך לנהל אותו פה בארץ אז הוא יהיה פשוט כמו שאלי האנה אמר קרקס!כמובן שאם תרצה להתחרות בIFBB תידע מראש שאתה תיתחרה או באולם כדורסל..מקום מעולה לתחרויות לא?
או בבריכה בקיץ!!!בחום 40 מעלות פלוס!!!תחשוב שאתה מזיע ואתה יבש מת לקראת התחרות!!!בלי מזגן בלי שום דבר!!
או אפילו בגינה הציבורית ליד הבית שלך לאשר אין בעיה לפתוח מנגל או שולחן ולהתחיל לעשות על האש אם הכסף שתקנה לו תבשר ותציוד לברביקיו

TapuzSini 31-01-08 08:56

ציטוט:

זאת אומרת אח שלי !!
שאם יש לך תרעל ותמוטיבציה להתקדם בפיתוח גוף ולהגיע לתחרות דבר אחד אתה צריך להפנים בראש טוב טוב!!

וזה שאיגוד NABBA זה האיגוד מספר אחת בארץ לפיתוח גוף!!!

שם יתיחסו אליך בכבוד שמגיע לך!!
שם יריעו לך על ההשקעה שלך!!
שם ימחאו לך כפיים ויתמכו בך בכל צורא לא משנה כמה לא מקצועי תיראה!!
שם זאת הדרך להצלחה בפיתוח גוף בארץ ותאמין לי שגם בחו"ל!!
שם אתה תזכה לעלות על במה של פיתוח גוף באולם מפואר ומאובזר אם תאורה טובה,מיזוג אויר וכל הצרכים הדרושים לך!!

רק איגוד NABBA אחי שמנהל אותו מר עולם 3 פעמים כבוד לישראלי הידוע

אלי האנה

------------------------------------------------------------------------------------------
כמובן שיש את האיגוד המתחרה שהוא IFBB

שם אתה בא..משלם 550 שקל!!! ולא 500!!!כמובן כל תחרות אשר מעלה את הסכום ב50 שקל ואתה מתחרה כמובן יש קומבינות אז בן אדם הכי לוזר בעולם יכול לנצח אותך:)
ויורקים עליך אחרי שאתה יורד מהבמה אחי ואף אחד לא מכיר אותך יותר:jockey:

בקיצור בית שימוש,שלא תבין לא נכון בעולם IFBB ברמה מאוד מקצועית!אבל כל עוד אדון פריג' ימשיך לנהל אותו פה בארץ אז הוא יהיה פשוט כמו שאלי האנה אמר קרקס!כמובן שאם תרצה להתחרות בIFBB תידע מראש שאתה תיתחרה או באולם כדורסל..מקום מעולה לתחרויות לא?
או בבריכה בקיץ!!!בחום 40 מעלות פלוס!!!תחשוב שאתה מזיע ואתה יבש מת לקראת התחרות!!!בלי מזגן בלי שום דבר!!
או אפילו בגינה הציבורית ליד הבית שלך לאשר אין בעיה לפתוח מנגל או שולחן ולהתחיל לעשות על האש אם הכסף שתקנה לו תבשר ותציוד לברביקיו

כוס אמא שלהם .. נשמע ממש חרא!
והם שמים אנשים מייובשים ב40+ מעלות? (מה הם כלבים?)
מקווה שתיקח השנה תואר מכובד ויפה.

Night_Wolf 31-01-08 09:36

ציטוט:

כוס אמא שלהם .. נשמע ממש חרא!
והם שמים אנשים מייובשים ב40+ מעלות? (מה הם כלבים?)
מקווה שתיקח השנה תואר מכובד ויפה.

תודה רבה אח שלי!!
שמע זה לא בידיוק "הם" תגיד כוס אמא של אשר למה הוא הזין שגורם לשטויות בIFBB לצוץ כל פעם מחדש.

P-a-n-1-c 31-01-08 10:38

חחחחחחחחחחחחחחחחח גלעד איך אני אוהב אותך באמא שלי
אבל אתה לא קצת מגזיןם? אחי עזוב תערוך את זה, לא מתאים לקלל ככה

Night_Wolf 31-01-08 11:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
חחחחחחחחחחחחחחחחח גלעד איך אני אוהב אותך באמא שלי
אבל אתה לא קצת מגזיןם? אחי עזוב תערוך את זה, לא מתאים לקלל ככה

גם אני אוהב אותך אח שלי!
אבל אם הבן אדם החזיר הזה היה קורא לאחד מההורים שלך מול הפנים שלך "אידיוט" או מאיים עליו "הבן שלך לא יהיה פה" או למשל "אני יטיס אותו מהאיגוד בבעיטה גם אם זאת פעם ראשונה" איך הייתה מגיב?
כושאלאמא שלו :):):):) בת אלף זונות של השמן המסריח הזה חושב שאני אחד מהנקניקים שמלקקים לו חבל לא אמר את זה בחוץ הייתי גם מרים עליו איזה ברזל ואין לי כבוד מבוגר שמה מבוגר מישהו יקלל תהורים שלי מולי?חחח זין שאני ישב בשקט:diractor:

Deja Vu 31-01-08 16:16

ציטוט:

גם אני אוהב אותך אח שלי!
אבל אם הבן אדם החזיר הזה היה קורא לאחד מההורים שלך מול הפנים שלך "אידיוט" או מאיים עליו "הבן שלך לא יהיה פה" או למשל "אני יטיס אותו מהאיגוד בבעיטה גם אם זאת פעם ראשונה" איך הייתה מגיב?
כושאלאמא שלו :):):):) בת אלף זונות של השמן המסריח הזה חושב שאני אחד מהנקניקים שמלקקים לו חבל לא אמר את זה בחוץ הייתי גם מרים עליו איזה ברזל ואין לי כבוד מבוגר שמה מבוגר מישהו יקלל תהורים שלי מולי?חחח זין שאני ישב בשקט:diractor:

למה הוא אמר לאבא שלך דברים כאלה עלייך?

Night_Wolf 31-01-08 16:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deja Vu
למה הוא אמר לאבא שלך דברים כאלה עלייך?

חחח אבא שלי רב איתו אני לא זוכר למה..בקיצור הוא כולו דיבורים החתיכת :):):):):):) הזה ולא אני ולא אבא שלי שמים עליו זין

Deja Vu 31-01-08 16:23

ציטוט:

חחח אבא שלי רב איתו אני לא זוכר למה..בקיצור הוא כולו דיבורים החתיכת :):):):):):) הזה ולא אני ולא אבא שלי שמים עליו זין

חחח בטח מרוקאי:jockey:

Night_Wolf 31-01-08 16:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deja Vu
חחח בטח מרוקאי:jockey:

חחחחחחחחח וואלה קלעתה בומבה:):jockey:

TapuzSini 02-02-08 17:26

מה זה?!
תן לו דקירה אחי..
אין לו כבוד להורים שלך,במקומך האיתי משפריץ אותו על הקיר...

אורי א. 02-02-08 18:25

ציטוט:

מה זה?!
תן לו דקירה אחי..

:mellow: מאיפה באת אתה?

Ronush 02-02-08 20:22

ענקיים !! גורילות.

לאחר חיטוב תיראו פגז ! בהצלחה

TapuzSini 02-02-08 21:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אורי א.
:mellow: מאיפה באת אתה?

מה אתה קשור?:boxing:

yonip 02-02-08 22:58

ציטוט:

מה זה?!
תן לו דקירה אחי..

כן אה ?
אני ידקור אותו, אני מקסימום יהרוג אותו או סתם יגרום לו לאיזה פציעה שתגרום לו להיות נכה לכל החיים, אבל מה? לו יהיה כבוד להורים שלי!
אני ישב בכלא מאסר חיים או איזה 8-15 שנים נחמדות, אז אני לא יצא החוצה, החברים שלי יעזבו אותי, ידפקו לי החיים, אבל לו יהיה כבוד להורים שלי!!

אחי אתה לא חושב בהיגיון..

אליאב קרייסלר 02-02-08 23:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yonip
כן אה ?
אני ידקור אותו, אני מקסימום יהרוג אותו או סתם יגרום לו לאיזה פציעה שתגרום לו להיות נכה לכל החיים, אבל מה? לו יהיה כבוד להורים שלי!
אני ישב בכלא מאסר חיים או איזה 8-15 שנים נחמדות, אז אני לא יצא החוצה, החברים שלי יעזבו אותי, ידפקו לי החיים, אבל לו יהיה כבוד להורים שלי!!

אחי אתה לא חושב בהיגיון..

חחח אחי תפסיק לחיות בסרט עזוב אותך שככה ביום יום גם הוא צודק תאר לך אתה פה בתחרות כולך בלחץ לא אכלת חודשים שלמים משהו נורמלי לא שתית כבר כמה ימים ומישהו מתחיל לקלל את אמאשלך תאמין לי לא אכפת לך גם שתזדיין התחרות לקיבינימט...

Ido 03-02-08 00:16

אליאב אתה מתכנן להתחרות השנה? או שנה הבאה?

yonip 03-02-08 00:18

חחחחח סבבה אחי אתה לפני תחרות והוא קילל אותך ? אז לדקור אותו ? מה אנחנו בהארלם?
תן לו כאפה חח

TapuzSini 03-02-08 07:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
חחח אחי תפסיק לחיות בסרט עזוב אותך שככה ביום יום גם הוא צודק תאר לך אתה פה בתחרות כולך בלחץ לא אכלת חודשים שלמים משהו נורמלי לא שתית כבר כמה ימים ומישהו מתחיל לקלל את אמאשלך תאמין לי לא אכפת לך גם שתזדיין התחרות לקיבינימט...

תכלס....

אתם צריכים לדאוג להורים שלכם למה כולם בחוץ חארות...

Yoni פשוט תראה קולבוטק וחדשות תראה מה עושים לקשישים ולכאלה שטיפה חלשים..
אני רק רואה את זה עולה לי הדם בא לי לזיין מישהו במכות.x

טיפה כבוד להורים,הרי הם שהביאו אותך לעולם.

Dino Psaras 03-02-08 08:27

ציטוט:

תכלס....

אתם צריכים לדאוג להורים שלכם למה כולם בחוץ חארות...

Yoni פשוט תראה קולבוטק וחדשות תראה מה עושים לקשישים ולכאלה שטיפה חלשים..
אני רק רואה את זה עולה לי הדם בא לי לזיין מישהו במכות.x

טיפה כבוד להורים,הרי הם שהביאו אותך לעולם.

בשביל "טיפל'ה" כבוד לא משתלם לדקור אחי, יש לך מחשבה קצת מעוותת. זה שתביא לו דקירה לא יביא לך כבוד. להיפך. יש דרכים אחרות לשמור על הכבוד שלך ושל המשפחה שלך. נקווה שיום אחד תתפקח קצת גבר, כי בשביל רגע מחורבן אחד של "שמירה על הכבוד" אתה יכול לשלם בזה שתדפוק לעצמך ולהורים שלך את החיים.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:33.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ