![]() |
ציטוט:
וראיתי תתוכנית אימון שלך זה פשוט התעללות הכמות סטים הזאת לכל שריר |
ציטוט:
חחח סתם בצחוק D: |
ציטוט:
אני בדרך כלל על 4 ארוחות של 1000 פלוס ולפעמים דופק 1200 כל ארוחה פלוס אני תמיד מנסה לעלות במשקל אחי.. |
צטט:
במקור פורסם על ידי SiX PACK מה אה מזלזלז במדע אחי, הכל אפרי אם תרצה אין זו אגדה יש לך גניטקה שמאפשרת לך לייות פרא אדם לפי דעתי יש לך את הגנטיקה הכי יפה בפורום, וכבר אמרתי לך את זה. ציטוט:
ציטוט:
|
בונאה עכשיו שאני חושב על זה..פאק היקף 45? פשוט מטורף,עוד קמת מגיע לבטיסטה אה?;]
|
סטס מעלה תמונות של הבייספס שלו ממרחק של 2 ס"מ, סטס הוא לא קנה מידה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לדעתי זה יפה מאוד |
ציטוט:
אי אפשר למדוד ככה גדלים של אנשים לפי תמונה ולפי נתונים כאלו עד שלא רואים תבנאדם בפנים אי אפשר לדעת מה הוא שווה באמת... לא שאני אומר שסטס קטן , פשוט אי אפשר לעשות השוואות בצורה הזאת |
קרייסלר יא שור טיבטי מצוי!! סחתיין על השקעה וההתמדה, בהחלט רואים שאתה נותן את הנשמה לספורט הזה ועוד בגילך! כבוד כבוד כבוד אחי תמשיך כך ואל תפסיק לא משנה מה, אתה בהחלט אחד השמות הגדולים שיהיו בעתיד! :]
|
ציטוט:
יד של אקטומוטרף שיש לו עצם קטנה מול יד של מזומוטרף/אנדומוטרף עם עצם גדולה ורחבה תראה אותו דבר על אותו היקף אותו גובה ואותו אחוז שומן? |
ציטוט:
בנאדם עם עצם 20 סנטימטר ו25 סנטימטר של מסת שריר . - 2 למי יהיה היקף יותר גדול? למרות שמסת השריר היא שווה |
ציטוט:
|
ציטוט:
נגיד לבאנדם יש 15 סנטימטר עצם ו25 סנטימטר מסתן שריר זה יוצא 40 ויש באנדם עם 25 סנטימטר עצם ו 15 סנטימטר מת שריר זה גם יוצא 40 עכשיו הגדול יראה אותו דבר או שיהיה הבדל ביניהם? |
ציטוט:
לא שאני אומר שאני גדול , אבל מי שראה אותי ,יודע מה אני שווה .. ויש לי עצמות דקות.. שבת שלום.. |
ציטוט:
|
פששש קרנף... רק ההיקפים מדברים בשם עצמם, התמונה רק מוסיפה לזה. מקווה לראות את התמונות שתעלה 6 שבועות מעכשיו. קבל מוניטין והמון הצלחה בהמשך
|
ציטוט:
אם זה באזור ה 30+- אז אתה באמת תותח |
ציטוט:
|
ציטוט:
נגיד מישהו עם עצם 15 ס"מ ועם 20 קילו שריר יהיה עם היקף יותר גדול מאשר מישהו עם יד 20 ס"מ ו20 קליו שריר. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ