ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   איך אתם בלימודים? (https://israelbody.com/showthread.php?t=10893)

Gamerrrrr 28-05-07 23:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
האמת שאני לא רואה את החשיבות כלכך של כל העסק הזה...
מקסימום אני יראה שאני צריך את זה - נשלים
בינתיים אני עוד ילד אני רוצה להנות קצת מהחיים כל עוד יש זמן וכסף לזה..
אני לא רואה חכמה בלדפוק את כל התקופה היפה הזאת...

דווקא זה יכול לדפוק לך את הגיוס כשישאלו אותך כמה יח' לימוד יש לך במטמתיקה ותגיד 3 והמוגבר שלך זה צילום סטילס.

shikoLM 28-05-07 23:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Elevation
אחי, הוא סטרייט אפ ילד כאפות. עזוב אותך, אני זוכר שהייתי עם כמה ידידות שלי, והוא רשם אשכול הערצה לכמה שאני: "אשף בחורות" או מה שזה לא יהיה. והוא מעריץ את אביב גפן או משהו הומואי כזה.

ואני גר בפסגה.

איפה אתה מתאמן?

Jones 28-05-07 23:26

באמת גבריאל,כאילו כל הקטע נשמע קצת ביזארי,כמו שפניק אמר שישנם אנשים שקורעים ת'תחת בשביל 700+ ואתה לא עשית כלום זה די מוזר,אני רק אאמין אם תראה ת'טופס.

Elevation 28-05-07 23:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shikoLM
איפה אתה מתאמן?

ג'ירף/בודיליין לשעבר.

Elevation 28-05-07 23:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ג'ונס
באמת גבריאל,כאילו כל הקטע נשמע קצת ביזארי,כמו שפניק אמר שישנם אנשים שקורעים ת'תחת בשביל 700+ ואתה לא עשית כלום זה די מוזר,אני רק אאמין אם תראה ת'טופס.

עבר הרבה זמן מאז, אין לי שמץ איפה הוא. אבל המכתב קבלה לעברית לידי, אם תרצה.

בכל מקרה, תבין, אנשי קצוות יש בכל מקום.

Ori-Silver 29-05-07 00:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
דווקא זה יכול לדפוק לך את הגיוס כשישאלו אותך כמה יח' לימוד יש לך במטמתיקה ותגיד 3 והמוגבר שלך זה צילום סטילס.

אפשר לשקר הם לא עולים על זה,אני לא סיימתי בגרות והם חושבים שיש לי בגרות מלאה,חוץ מזה ההשפעה של זה על הקב"א היא אפסית.

Gamerrrrr 29-05-07 00:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Ori-Silver
אפשר לשקר הם לא עולים על זה,אני לא סיימתי בגרות והם חושבים שיש לי בגרות מלאה,חוץ מזה ההשפעה של זה על הקב"א היא אפסית.

קודם כל יש זימונים מסוימים שאתה מקבל רק עם מקצוע מוגבר כלשהו, ודבר שני, אתה יכול לשקר, אבל כשיעלו עלייך זה לא יהיה כיף

Bullet 29-05-07 00:07

ציטוט:

קודם כל יש זימונים מסוימים שאתה מקבל רק עם מקצוע מוגבר כלשהו, ודבר שני, אתה יכול לשקר, אבל כשיעלו עלייך זה לא יהיה כיף

כשיעלו עליך אתה פשוט תגיד להם שזה היה בתכנון ולא יצא לך. אף אחד לא ייקח אותך לכלא.

Elevation 29-05-07 00:14

ציטוט:

אחי, נכון אלו שעושות לך את הראיונות? אז אני מכיר מישי כזאת. (היא חיה בסרט שהיא באחד המקצועות הכי נחשבים בצה"ל, ושמעבירים להם קורסים בניתוח אישיות בשלוש דקות ברמות של השב"כ. טוב, שתחשוב).

קיצר, דיי להאמין לקטע עם המקצועות המוגברים. זה כמו המרוץ אחרי מיליארד ואחת יחידות בתיכון, כשאם תוריד מקצוע מוגבר אחד, וכל הממוצע שלך יעלה בכמה נקודות, אתה תפיק מזה הרבה יותר תועלת.

shikoLM 29-05-07 00:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Elevation
ג'ירף/בודיליין לשעבר.

נחמד לדעת, אני מתאמן ברזים.
איפה למדת?

Elevation 29-05-07 00:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shikoLM
נחמד לדעת, אני מתאמן ברזים.
איפה למדת?

איפה לא? שמונה בתי ספר.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:17.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ