ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אתה יודע שאתה בודיבילדר כש... (https://israelbody.com/showthread.php?t=4220)

Jones 29-07-07 20:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אורי א.
אתה יודע שאתה בודיבילדר כשאתה רואה את הסרט 300 ושואל את עצמך "מה, גם ספרטנים הולכים לפגישות אצל גיל?"

לא.

Yoshi-Moto 29-07-07 20:31

שאתה מתחיל לבדוק כמה שוקל כל דבר שיש במטבח.

SpitFire 29-07-07 20:32

אתה יודע שאתה בודיבילדר כשאתה הולך ברחוב עם גופיה בלי שרוולים אתה חש שכל העולם מסתכל עליך....או כשאתה משחק כדורגל או משהו ואחרי ששיחקה 100 שנה אתה בסוף אומר לעצמך-שיט, עכשיו בטח פירקי מלא מסת שריר!!!!!!!!!!!!!!!!!

blinki 29-07-07 20:34

שאתה בים את בודק למי יש ג'ינו

Yoshi-Moto 29-07-07 20:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי blinki
שאתה בים את בודק למי יש ג'ינו

חחחחחחחחחחחחחח!!!
אני אשכרה ממיין שמנים "לזה יש, לזה אין"

yatir1234 29-07-07 20:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ///Efi///
אתה יודע שאתה בודיבילדר כששואלים אם אתה רעב אתה מסתכל על השעון...

אמא שלי מישתגעת מזה!

חחחחחחחחחחחחחחח אחד החזקים DDDDD::::

shay 29-07-07 21:13

[quote=HoodStar]אתה יודע שאתה בודיבילדר כשאתה הולך ברחוב עם גופיה בלי שרוולים אתה חש שכל העולם מסתכל עליך....quote]

צודק 100%

ShaySE 29-07-07 21:24

כמה חזקים!

אתה יודע שאתה בודיבילדר, כשאתה פתאום מתחיל להסתכל על היד והחזה של גברים אחרים...
פתאום, לא מעניין אותך מה שמסביב, רק לראות אם זה שמולך גדול ממך :unsure: :unsure:

אתה יודע שאתה בודיבילדר, כשרק אתה! אבל רק אתה! מסתובב באוניברסיטה עם שני תיקים! אחד על הגב שיש בו בגדים + מגבת + כפפות לאימון, ועוד מחברות וכאלה, וצידנית מלא קוטג', לחמניות, חזה עוף, וירקות!!!!

אתה יודע שאתה בודיבילדר, כשאתה נוסע באוטובוס, והשמש מסנוורת אותך, ואתה רוצה לסגור את הוילון הזה הנמתח באוטובוס (האפור שצריך להוריד), אבל כואבת לך רצח הכתף... ואז אתה מנסה פעם אחת ובטעות זה מתפלק לך מהיד.. ואז אין לך כוח יותר לכסות.. ואתה מתענה כל הנסיעה + חושב על איך אתה לא הצלחת להוריד וילון מסכן :wub1:

אתה יודע שאתה בודיבילדר, כשאתה מחוץ לבית, ויש לך מנה מסודרת של קוטג', והוא נשפך לך על הבגדים / התיק / כל דבר שלך.. ואתה ישר חושב: "שיט! הלכה לי כל הארוחה!" ואתה לא חושב על כמה נזק הדבר הלבן הזה עשה חחח ובנוסף לכך, אתה מנסה להציל כל שכבת קוטג', שלא נגעה בדברים אחרים כדי לאכול אותה :jockey:

tima999 29-07-07 21:56

חחחחח איתן החתימה שלך אחת הקרועות חחחחח

Deja Vu 29-07-07 22:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Fatty
אתה יודע שאתה בודיבילדר כשאתה רואה ברחוב מישהו עם טיפה יותר שריר מהבנאדם הממוצע, אתה תמיד שואל את עצמך "מעניין אם הוא כותב בישראלבודי או אם הוא מכיר את האתר"

חחחחחחחחחחחחחחח ענק

blinki 29-07-07 22:51

שאת רואה את הפרסומת של טורנדו ושאתה רואה את זה ע ם הגופיים ששם את היד על מישהו ברקע, ואתה חושב "בואנ יש לו אחלה טרפזים,רק צריך חיטוב והוא יראה נהדר"

toxicity 29-07-07 22:54

שאתה מקטלג אנשים:
מתאמן, לא מתאמן, מתאמן, מתאמן, לא מתאמן
נדפק לי הראש כבר מהפורום הזה E:

ThaiB0X 29-07-07 22:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איתן הסוס
שאתה מתחיל לבדוק כמה שוקל כל דבר שיש במטבח.

Thats Me D00d

Mr.Olimpia 29-07-07 23:05

אתה יודע שאתה בודיבילדר כאשר אנשים נכנסים לחדר כושר ושואלים אם אתה זה המאמן ...
קרא לי היום ... אני הולך לשתות לקולר וכולי מאושר ייייייייייייייייייייאי

Mr.Olimpia 29-07-07 23:17

סליחה על דאבל אבל יש לי עוד אחד...

אתה יודע שאתה בודיבילדר שכאשר אתה קורא את הפוסט הזה על הדרך אתה גם אוכל איזה קוטג'

gman 29-07-07 23:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי DropDead
:clap:
אתה יודע שאתה בודיבלדר שאתה שמח שהפוסט של אתה יודע שאתה בודבילר ש.. חוזר :S

אתה יודע שאתה בודיבילדר כשאתה גומר באמצע אימון :whistle:

roysht 29-07-07 23:41

כשאין לך כוח שיתחילו להגיד לך שאבקות חלבון זה סטרואידים אז אחרי אימון כשאתה בא לשתות את זה אתה מסתיר במגבת הולך לקולר שם מנער בצד ואז שותה.
פעם הייתי עושה ככה, היום לא שם זין על אף אחד.

jonathan 29-07-07 23:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Fatty
אתה יודע שאתה בודיבילדר כשאתה רואה ברחוב מישהו עם טיפה יותר שריר מהבנאדם הממוצע, אתה תמיד שואל את עצמך "מעניין אם הוא כותב בישראלבודי או אם הוא מכיר את האתר"

מכל הפוסט הזה,זה ה"אתה יודע שאתה בודיבילדר ש" הכי איכותי.
סחטיין:)

אממ נוסיף אחד:

אתה יודע שאתה בודיבילדר כשאתה משתין ויש מאחוריך מראה,אתה מנסה לראות את ה"רחב גבי" תוך כדי!

ברוך שובו של הפוסט מהצינוק!

d-undertaker 30-07-07 01:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ShaySE
כמה חזקים!

אתה יודע שאתה בודיבילדר, כשאתה פתאום מתחיל להסתכל על היד והחזה של גברים אחרים...
פתאום, לא מעניין אותך מה שמסביב, רק לראות אם זה שמולך גדול ממך :unsure: :unsure:

אתה יודע שאתה בודיבילדר, כשרק אתה! אבל רק אתה! מסתובב באוניברסיטה עם שני תיקים! אחד על הגב שיש בו בגדים + מגבת + כפפות לאימון, ועוד מחברות וכאלה, וצידנית מלא קוטג', לחמניות, חזה עוף, וירקות!!!!

אתה באוניברסיטה ואתה דביל כזה שבא לריב עם אנשים בפורום ומשחק אותה בצבא ישראלבודי?
אני לא מבין איך לא מטיסים אותך משם

קולמן הפחדן 30-07-07 01:18

אתה יודע שאתה בודיבילדר כש..
שתיהיה תידע,בנתיים כולכם הוזים.
אגב אם כבר הגבתי כאן אז בודיבילדר זה מישהו לפחות שיש לו היקף 44+
ולא 36 :dry:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:37.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ