ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   5 תמונות מעלייה במאסה (https://israelbody.com/showthread.php?t=23224)

Ferrari F430 26-01-08 12:42

איזה מפחיד הגב שלך נראה זה משהו.
רגל מצוינת !!!
כל הכבוד לך בהצלחה :)

Night_Wolf 26-01-08 13:34

תמשיך תמשיך ואל תפסיק אחי!
כל הכבוד גם הרגלים ניראות מעולה מהזוית שצלמתה!

Dino Psaras 26-01-08 13:36

אחלה גב.

Bodybuilder 26-01-08 13:38

סיקס פאק רגליים טובות
רק שהזווית צילום מוזרה,עדיף היה לצלם תמונת פרונט של הרגליים

arbel2 26-01-08 14:21

אלון אני אגיב זאת פעם אחת
אתה יכול להגיע מאוד(!!!!!) רחוק בתחום הזה אם תהיה מוכן לעשות את ההקרבות הנדרשות
זאת שיחה שאני ואתה נאלץ לעשות באופן פרטי יותר ,אבל אתה נכון לעכשיו אחד האנשים שאני רואה בהם יותר פוטנציאל .

Meir787 26-01-08 14:39

חסר עובי. ממש חסר עובי... אבל אחלה פרופורציות ואסטתיקה, though

Eskimo :-) 26-01-08 15:04

בונא גב = רגליים סוסות
בעיקר התרשמתי מהרגליים שלך ישלך פוטנציאלה אבל לא יודע אתה כזה לא נראה גדול אתה צרך להיות יותר עבה ולסות להיות גדול כי השרירים שלך יפים אסתטים בולטים וזה אבל אין עליך גודל

Sugarzaza 26-01-08 16:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Eskimo :-)
בונא גב = רגליים סוסות
בעיקר התרשמתי מהרגליים שלך ישלך פוטנציאלה אבל לא יודע אתה כזה לא נראה גדול אתה צרך להיות יותר עבה ולסות להיות גדול כי השרירים שלך יפים אסתטים בולטים וזה אבל אין עליך גודל

אין מה לעשות זה עניין של זמן, גנטיקה, מבנה עצמות. אני מכיר אנשים מאוד מאסיביים שאין להם עובי קלאסי

eyalamzleg 26-01-08 16:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
אלון אני אגיב זאת פעם אחת
אתה יכול להגיע מאוד(!!!!!) רחוק בתחום הזה אם תהיה מוכן לעשות את ההקרבות הנדרשות
זאת שיחה שאני ואתה נאלץ לעשות באופן פרטי יותר ,אבל אתה נכון לעכשיו אחד האנשים שאני רואה בהם יותר פוטנציאל .

תכלס , אלון כדי לך לך לקחת את הצעד הבא
אחת הגנטיקות הנדירות שהיו איי פעם

denous 26-01-08 16:41

בחיים שלי לא ראיתי גנטיקה כל כך טובה וחלומית זה חלום של כל בן אדם גנטיקה כזאת...
כמו שהמליצו לך לקחת את זה רחוק יותר גם אני הייתי ממליץ לך יש בך פוטנציאל ענק לדעתי...
גנטיקה רצחנית !

alex950 26-01-08 17:15

סוס!

Sugarzaza 26-01-08 17:50

למה שהוא ירצה "להתקדם בתחום"? בשביל להרוויח כלום כסף, שישפילו אותו עם היחס למתחרים, להיות כבול לאימונים ושעות וכמויות אוכל? הוא יכול לעשות פול כסף בדוגמנות פיטנס..

arbel2 26-01-08 18:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Sugarzaza
למה שהוא ירצה "להתקדם בתחום"? בשביל להרוויח כלום כסף, שישפילו אותו עם היחס למתחרים, להיות כבול לאימונים ושעות וכמויות אוכל? הוא יכול לעשות פול כסף בדוגמנות פיטנס..

למה אתה חייב לבוא בגישה שבזה לספורט ?
נחש מה,גם שגיא כלב הוא באדיבילדר ומרוויח בוכטה של כסף בדוגמנות פיטנס ומתחרה ...אתה מדבר ממקום של בורות ,נכון לעכשיו אלון נראה נהדר אבל עוד לא מספיק כדי להיתקדם למקום של "דוגמן פיטנס" ,גם דוגמן פיטנס ששוקל 90 קילו חטוב אש היה פעם 108 קילו באוף סיזן ...

Sugarzaza 26-01-08 19:08

ציטוט:

נחש מה,גם שגיא כלב הוא באדיבילדר ומרוויח בוכטה של כסף בדוגמנות פיטנס ומתחרה ...אתה מדבר ממקום של בורות ,נכון לעכשיו אלון נראה נהדר אבל עוד לא מספיק כדי להיתקדם למקום של "דוגמן פיטנס" ,גם דוגמן פיטנס ששוקל 90 קילו חטוב אש היה פעם 108 קילו באוף סיזן ...

דיברתי על הפיתוח גוף בישראל נכון לעכשיו, ואתה לא יכול לומר שזה בא ממקום של בורות, מי שיאמר לך שלהיות BB בישראל זה נהדר בא ממקום של בורות.

ThaiB0X 26-01-08 19:27

ציטוט:

זה לא המשקל גוף הנוכחי שלך ? :ohmy:

Night_Wolf 26-01-08 20:07

ציטוט:

דיברתי על הפיתוח גוף בישראל נכון לעכשיו, ואתה לא יכול לומר שזה בא ממקום של בורות, מי שיאמר לך שלהיות BB בישראל זה נהדר בא ממקום של בורות.

הוא יקבל יחס מעולה אם ישקיע ויתחרה בנאבא!
אלי האנה מתיחס למתחרים שלו בכבוד,הערצה,שופט הוגן ומרים תחרויות מקצועיות ביותר:sbb4:
בניגוד לאלי אם יתחרה בIFBB אשר פריג' ירק לו בפרצוף ברגע שיפסיק לשלם לו ויתן לו בעיטה שתעיף אותו לקיבינימט,אני לא מזלזל בIFBB אבל כל עוד אשר מנהל אותו זאת בושה וחרפה לאיגוד.

חוץ מזה שאלון בגרמניה כרגע והרמה שם מקצועית כמו בארצות הברית,בין אם הוא יהיה פיטנס או בודיבילדר הוא יצליח ב2 הכיוונים אם ישקיע ויתמיד בדרך הנכונה.

אלון בהצלחה אחי:jockey:

Sugarzaza 26-01-08 20:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
הוא יקבל יחס מעולה אם ישקיע ויתחרה בנאבא!
אלי האנה מתיחס למתחרים שלו בכבוד,הערצה,שופט הוגן ומרים תחרויות מקצועיות ביותר:sbb4:
בניגוד לאלי אם יתחרה בIFBB אשר פריג' ירק לו בפרצוף ברגע שיפסיק לשלם לו ויתן לו בעיטה שתעיף אותו לקיבינימט,אני לא מזלזל בIFBB אבל כל עוד אשר מנהל אותו זאת בושה וחרפה לאיגוד.

חוץ מזה שאלון בגרמניה כרגע והרמה שם מקצועית כמו בארצות הברית,בין אם הוא יהיה פיטנס או בודיבילדר הוא יצליח ב2 הכיוונים אם ישקיע ויתמיד בדרך הנכונה.

אלון בהצלחה אחי:jockey:

כן, אבל מי שבאמת רוצה להתקדם בתחום יודע שIFBB כיום לא רואים את NABBA בחו"ל, וזו בעיה

arbel2 26-01-08 20:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ThaiB0X
זה לא המשקל גוף הנוכחי שלך ? :ohmy:

משהו כזה ,למרות שמחר מתחיל חיטוב אז בשבועיים האחרונים לאט לאט הורדתי קלוריות.

arbel2 26-01-08 20:37

ציטוט:

כן, אבל מי שבאמת רוצה להתקדם בתחום יודע שIFBB כיום לא רואים את NABBA בחו"ל, וזו בעיה

הבעיה היא כזאת ,היד על ההדק בנוגע לכרטיסים לחו"ל זה אשר פרדיג' ,והוא מאכיל את המתחרים שלו מרור ופוגע להם בקריירה עם השטיקים שלו לפני שהוא מוציא אותם לחו"ל.

Bodybuilder 26-01-08 20:43

ציטוט:

הבעיה היא כזאת ,היד על ההדק בנוגע לכרטיסים לחו"ל זה אשר פרדיג' ,והוא מאכיל את המתחרים שלו מרור ופוגע להם בקריירה עם השטיקים שלו לפני שהוא מוציא אותם לחו"ל.

לא מבין איך זה יכול להיות שאף אחד מהמתחרים עוד לא דפק לו מכות רצח
הרי לדוגמה עם לקחת את עדון עמית ספרים,הבן אדם כול היום בכריזות וכול הזמן על עצבים :):):):) ואפילו הוא לא פירק לאשר הזה את הצורה,רק מדברים כול היום אשר זה,אשר חרא,יאללה כבר שמישהו ידבר איתו קצת,מה קרה ? הוא עבריין ? מפחדים ממנו או מה ?:boxing:

arbel2 26-01-08 20:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
לא מבין איך זה יכול להיות שאף אחד מהמתחרים עוד לא דפק לו מכות רצח
הרי לדוגמה עם לקחת את עדון עמית ספרים,הבן אדם כול היום בכריזות וכול הזמן על עצבים :):):):) ואפילו הוא לא פירק לאשר הזה את הצורה,רק מדברים כול היום אשר זה,אשר חרא,יאללה כבר שמישהו ידבר איתו קצת,מה קרה ? הוא עבריין ? מפחדים ממנו או מה ?:boxing:

כי בסופו של יום בעולם הבוקר שהוא מעבר למקלדת ומעבר לפוזות אבו-עלי "אני כזה קשוח ומסוכן " שיש להרבה חבר'ה בגילנו ,אלימות לא תתרום בכלום ,סבבה ,אז מתחרה ידפוק לו מכות רצח ,כל הכבוד,אותו מתחרה טוב ככל שיהיה ,לא יצא לחו"ל בחיים ככה ,לפחות לא לתחרות שיכולה לתרום לו.

Bodybuilder 26-01-08 20:49

רגע רגע רגע,אז אולי אתה רוצה שכול המתחרים יעמדו בשורה וישתחבו לו ???
כמה אפשר ללקק תחת לבן אדם ששם עליך זין ?

arbel2 26-01-08 20:51

ציטוט:

אתה לא מבין את זה כי אתה לא בא מנקודת מבט של מתחרה
נכון לעכשיו לבחור יש כוח כמעט בלתי מוגבל בIFBB בארץ ,ללכת איתו ראש בראש לא ייתן לך כלום.

shahar-king 26-01-08 20:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
סקוואט 100 קילו RM 8

דד ליפט כרגע לא מבצע כי זה חרא של תרגיל (לא נתון לוויכוח) אבל כשאני עושה את זה אז אני מרביץ עם ה 120 איזה 6 - 7 חזרות בלי בעייה.

תגיד אחי מה אתה עושה בימקום הדדליפט עכשיו?

eyalamzleg 26-01-08 22:50

ציטוט:

אתה לא מבין את זה כי אתה לא בא מנקודת מבט של מתחרה
נכון לעכשיו לבחור יש כוח כמעט בלתי מוגבל בIFBB בארץ ,ללכת איתו ראש בראש לא ייתן לך כלום.

ו.... לא ניתן להדיח אותו משם?!

Speed Man 27-01-08 00:09

מרשים ביותר, אחד האנשים החטובים ביותר בפורום כל הכבוד גבר ישר כוח.
אתה נותן השראה ומוטיבציה שרואים אותך :sbb4: .

SiX PACK 27-01-08 00:29

תודה רבה על התגובות, לא הייתי פה חצי יום וכבר הפוסט הגיע ל 300 עמודים ! :wacko:

אני עדיין לא החלטתי מה אני רוצה להייות, בילדר או פיטנס, אבל מה שבטוח אחד מהשניים !

סהר חזרתי לעשות דדליפט לפני כשבועיים וזה אחרי שנה של הפסקה, ואני חוזר בכל מה שאמרתי, אני ממש נהנה מהתרגיל הזה וממש מרגיש עד כמה טוב הוא עובד עליי ! אחלה תרגיל !
התחלתי בסט חימום עם ה 100 קילו ואז עברתי ל 130, ואני מעריך שבזמן קצר אני יחזור ל- 170.

בודיבילדר אני לא חושב שאלימות היא הפתרון, בארץ כבר יש רמה והרגישו את זה במר ישראל האחרון והרבה מזה הביא איתו מאור זרדז, המתחרים הם אלו שיעלו את הרמה, ולא השופטים או המנהלים למינהם, ובטח שאם אחד המתחרים ירביץ לאיזה ראש איגוד זה רק יוריד את הרמה ויהפוך את פיתוך הגוף לספורט עוד יותר שכונתי, מה שאף אחד לא רוצה. לפי דעתי הרמה רק עלתה בשנים האחרונות וגם אלי עשה עבודה יפה מאוד עם איגוד nabba וזה רק יכול להועיל.

tima999 27-01-08 01:44

ציטוט:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חתימה :laughing: :laughing: :laughing:

Night_Wolf 27-01-08 02:44

ציטוט:

היום מתחרים דרך אגב שהתחרו בנאבא בחו"ל הצליחו הרבה ובחו"ל עברו להתחרות באיגוד IFBB במדינה זרה ייצגו אותה וקיבלו תכרטיס מתחרה IFBB בינלאומי שלהם!
לדוגמא קמאל עבדול סלאם בודיבילדר ערבי מקטר הוא במקור לא מקטר עצמה והתחרה פעם בנאבא וקיום הוא מתחרה מצליח מאוד בIFBB,דרך אגב הוא התחרה פעם נגד אלי האנה:sbb4:

http://www.ifbb.com/reports/images/ostrava07.jpg

הבחור השמאלי בשתי התמונות התמונה לצד אלי האנה ישנה יותר והתמונה העליונה לפני שנה שנתיים

http://simg.mekusharim.co.il/6227894...iles_album.jpg

SiX PACK 27-01-08 04:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
היום מתחרים דרך אגב שהתחרו בנאבא בחו"ל הצליחו הרבה ובחו"ל עברו להתחרות באיגוד IFBB במדינה זרה ייצגו אותה וקיבלו תכרטיס מתחרה IFBB בינלאומי שלהם!
לדוגמא קמאל עבדול סלאם בודיבילדר ערבי מקטר הוא במקור לא מקטר עצמה והתחרה פעם בנאבא וקיום הוא מתחרה מצליח מאוד בIFBB,דרך אגב הוא התחרה פעם נגד אלי האנה:sbb4:

http://www.ifbb.com/reports/images/ostrava07.jpg

הבחור השמאלי בשתי התמונות התמונה לצד אלי האנה ישנה יותר והתמונה העליונה לפני שנה שנתיים

איזה תמונה אחי ! מי זה השמאלי בתמונה..? רגליים מצויינות....

SiX PACK 30-01-08 11:54

סרטון של היד

http://www.youtube.com/watch?v=SpGY49C9adQ

denous 30-01-08 13:06

אחלה יד אחי דרך אגב תמונה של רגליים שלך עוד לא ראיתי או שפיספסתי יש אחת או שתוכל לעלות דווקא מעניין לראות..

לגבי בייספס מה היקף בערך אתה יודע ?

אדיר53 30-01-08 13:49

פשש ממש כל הכבוד אחי
רק אם לא אכפת לך בבקשה לתת לי בפרטי את העבודת ידיים שלך?

כולל משקלים וחזרות (למרות שנראה לי עדיין אני לא עומד במשקלים שלך)

תודה רבה

IDANTT 30-01-08 16:38

אין מילים פשוט תותח!

Goldberg 30-01-08 17:26

אחלה יד אבל אני לא מבין למה אתה מתעקש להשאר כל כך חטוב בתקופת ה-"מאסה" שלך

zuko 30-01-08 17:32

ממש יד יפה,מה ההקיף עכשיו?

SiX PACK 30-01-08 21:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי denous
אחלה יד אחי דרך אגב תמונה של רגליים שלך עוד לא ראיתי או שפיספסתי יש אחת או שתוכל לעלות דווקא מעניין לראות..

לגבי בייספס מה היקף בערך אתה יודע ?

יש תמונת רגליים שלי כמה עמודים אחורה

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Goldberg
אחלה יד אבל אני לא מבין למה אתה מתעקש להשאר כל כך חטוב בתקופת ה-"מאסה" שלך

אני מתעקש נראה לך..? אני זועק לאלוהים שיעלה אותי במאסה מה אתה חושב שזה קל..?

אני פשוט נשאר חטוב וזה לא נתון אפילו לבחירתי. ככה הגוף שלי, אני עולה לאט מאוד ונקי מאוד למרות הכמויות האדירות של האוכל, אין מה לעשות.. אבל עליתי 5 קילו ב3 החודשים האחרונים ומזה אני מרוצה. ומי שאומר שאני לא אוכל מספיק לא מכיר אותי ולא יודע מה אני אוכל, אז שלא יגיד.

SiX PACK 30-01-08 21:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zuko
ממש יד יפה,מה ההקיף עכשיו?

41.

TheGift 30-01-08 21:32

איזה יד מטורפת!! :ohmy:
השתפרת...
כול הכבוד אחי, תמשיך ככה.

Danzig 30-01-08 22:21

אחלה של יד אחי בייספ קצר רואים וגם אחלה של פיק, לדעתי תתן עוד טיפה בטרייספס ויהיה בנזונה :)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:15.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ