![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
בוא תגיד לי איך העולם נוצר..? |
ביצה קודמת לתרנגול ?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... איזה ביצה קודמת לתרנגול מי ברא אותה ? התרנגול קודם לביצה,זה דבר רישון. הקדוש ברוך הוא ברא את התרנגול והתרנגולת ותוצאה מכך נולדה ביצה. אותו דבר לגבי כוס מי קדם לכוס הבנאדם או הכוס ?(מדובר בכוס שתייה לא של בחורה) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תסביר לי למה אתה מאמין למה שרשמו שם ולא מה שרשמו על סיפרי תורה עוד ליפני שחשבו עליך ועל ההורים שלך ? |
ציטוט:
|
יאללה בואו נקפל את הדייון הזה... אני ראליסט זה רק משהו קטן לא רציתי ביכלל להכנס לחרא הזה..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מה תעשה בעוד 3 שנים שיבואו אם תאוריה יותר משכנעת אה ? אתה תאמין לה או תאמין למה שעכשיו אתה מאמין :wacko: ? קח את הנוצרים למשל,הם שינו את התורה שלנו בדיוק להפך ממה שהיא ועשו להם תורה.. אותו דבר הערבים הקווראן שלהם גם אותו שינו,רוצה הוחכה שיש ה' ? הכותל המערבי שנישאר מבית המיקדש :jockey: |
ציטוט:
ומה לעזעזל הקשר בין כוס לבנאדם ?! |
ברור שזה לא עבד... פעם הבאה תצייר גם משולש כוכב ריבוע ועיגול... (אגב את הצורות האלה פיתח פרופסור רייך מאוניברסיטת שקר כלשהו) תספור אחת, שתיים, שלווששש והרוח תעלה...
|
ציטוט:
לא הבנתי מה אתה רוצה ממני, אם אתה טוען משהו אז תוכיח לי את זה באמצעות משהו לוגי. |
ציטוט:
|
אלהים אמר - ויהי אור. עכשיו תגידו לי איך יכול להיות אור בכל כדור הארץ בו זמנית.
וזה מאד אירוני שכותבים בתנ"ך שאלהים ברא את האדם בצלמו ובדמותו. האדם מכיר את עצמו הכי טוב ולכן לא הייתה לו ברירה אלא לתת גם לאלהים תכונות אנושיות. |
ציטוט:
טחנתי הרבה דיונים כאלה,והמסקנה היא שהיא אפשר להוכיח. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ