![]() |
=\
אני מודיע מראש שהרבה הודעות פה הולכות לעבור עריכה מסיבית .. המריבות הללו לא קשורות לפורום , ושלא יהיו פה |
פשש איזה מאסה אינעל דינק שיחקת אותה, ככה נראה בודיבילדר באוף-סיזן כמו שצריך! לא דופק חשבון לאחוז השומן הגובהה.
המון הצלחה בחיטוב ועל במת התחרות. חג שמח. רן. |
ציטוט:
כל הדיון שהיתפתח לקראת סוף השירשור היה ראוי למחיקה מריבה מיותרת שיצאה משליטה בגלל אמירה עוד יותר מיותרת של כמה מתסיסים מבחוץ האם ההודעה הספציפית שלך הייתה גרועה פחות מהשאר ? כן אבל היא הייתה חלק מהבעיה , ולהשאיר אותה היה משאיר את אותו דיון בחיים |
ציטוט:
ההפך הוא הנכון, עם הגיל אחרי שהגעת לפיק בערך בגיל 20 יש ירידה קטנה כל שנה. הרמת טסטוסטרון לא עולה לך פתאום שאתה מגיע לגיל 30,היא רק יורדת. ההבדל היחידי בין גבר בן 20 לגבר בן 30 זה שההוא בן 30 הצליח לצבור הרבה יותר מאסת שריר ולפתח את הגוף שלו בכל השנים האלו. אבל שוב זה קריטריון של עוד מאסה/פחות מאסה. בקשר "לעיצוב/פיסול" או כל השטויות האחרות שאנשים רושמים כאן, לא קיים כזה דבר. 2 הדברים היחידים שאתה יכול לשחק איתם זה 1-להוסיף עוד מאסת שריר(כמות/נפח/היפרטרופיה) 2-לשחק עם "העיצוב/פיסול/חיטוב" כמו שאתם קוראים לו,שזה להוריד אחוזי שומן/להוריד נוזלים. |
ציטוט:
לא ניראה לי שאפשר לטעון שאני מנהל לא הוגן. |
ציטוט:
לא עניין של שליטה ,עניין של ויכוח שלא היה במקום וממש ,אבל ממש לא קשור לפורום ובנוגע לההערות הקטנות ,זה חוש ההומור שלי ,ככה הוא . |
ציטוט:
לשריר יש צורה מסויימת שהוא מקבל רק עם השנים.. דוגמא ברורה: ישנם שני בני אדם, שניהם בני אותו הגיל, נמצאים בדיוק על אותו האחוז שומן, אותו המשקל, הגובה, המסת שריר והגנים שלהם זהים. לאחד יש 10 שנים וותק באימונים ולשני 5. שניהם באותו הגודל על אותו אחוז שומן עם אותה המאסת שריר כמו שציינתי. מפה תבין לבד, מה שבטוח שכל אחד יראה בהתאם לזמן שהוא מתאמן (שריר וותיק יותר, בוגר יותר [ואני לא מתכוון לשריר בן 40 :glare:] יראה אחרת מאשר שריר צעיר יותר) איך אתה לא יודע את זה, כשהאולימפיה של 2000-2001 שודרה הפרשן אמר על רוני עד כמה שהשרירים שלו בוגרים, יש דברים שאתה לומד להבין עם ההגיון לא צריך מאמרים בשביל זה. |
ציטוט:
ארבל, רואים שיש לך קצת חוסר נסיון כמנהל.. לא היית צריך להגיב כך זה אף פעם לא קרה בפורום שמנהל מחק בסביבות ה 10 הודעות בבת אחת, יש דברים שלא צריך להתערב בהם.. אבל אני מעריך שזה יבוא עם הזמן כל הכבוד על היוזמה בכל אופן.. |
ציטוט:
יפה! אין ספק שעלית במאסת שריר!(כמובן גם שומן ומים), אתה בידיים טובות עם גיל גרנות. שיהיה בהצלחה בחיטוב ובתחרות! |
OMRI-TURBO אתה טועה.
זה דבר שקשה להסביר אבל אפשרי להבין. ככל שאתה מתבגר השריר נהיה יותר בולט. תראה שאצל אנשים מבוגרים, למרות שהם שמנים, הורידים שלהם בולטים וגם השרירים לא תואמים לכרס שיש להם. פעם היה על זה דיון ב-:):):):):):):):):):):):):):):):):) - דובר שם על מושגים כמו ש-baby fat נעלם, וה-muscle maturity עולה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה טועה , זה לא שיש דברים שלא צריך להיתערב בהם,יש דברים שלא צריכים להגיע לפורום מדובר פה בסיכוסוך אישי ,שלא קשור ולא יהיה קשור לפורום הזה ...הפורום הזה הוא מקום שאנשים באים עליו לשוחח וללמוד על נושא שהם אוהבים ,לא במה פומבית למריבות האלו ,אם הם רוצים לריב ,יש ערוצים יותר פרטיים ודיברתי עם שני הגורמים בעניין .. ולא יודע אם קרה או לא קרה שמנהל מחק 10 הודעות ,אבל כבר קרה שפוסטים שלמים נהרסו על פחות ,אז מה עדיף ? שאני יעלים מריבה או שאני אתן לה להרוס פוסט שלם ? תחשוב טיפה מנקודת המבט שלי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
הסברתי את עצמי הכי טוב שאני יכול בהודעה הזאת, אם אתה עדיין לא מבין אז בעייה שלך. |
ציטוט:
קודם כל נכון נכשלת בחיבור בבגרות?? דבר שני אתה המצאת כרגע מיתוס חדש מזל טוב! |
ציטוט:
ד"א איתי, שי דיבר איתי אתמול בערב אמר לי שהוא מחפש אותך משהו אישי:) |
ציטוט:
יהירות לא בהכרח נובעת ממקור שגוי אי אפשר להתווכח עם עובדות |
ציטוט:
חחח בואו ננסה לשמור על זה תרבותי סבבה ? היה פה שירשור נחמד שקצת סטה מהכיוון ,בואו נשמור עליו במטרה המקורית שלו בכל מקרה עומר כמו שאמרתי קודם , אחלה תמונה , אבל תנסה להיצטלם בפוזות אחרות שנוכל לשפוט יותר טוב :) |
ציטוט:
לא כך חשובה ולכן חלק מהפוסטים ניראים כמו שהם ניראים ולפי דעתי המנהלים צריכים לתפוס קצת פיקוד ולסנן כי החרא צף פה לכול עבר והמנהלים פה כולם בעלי ידע מכובד והגיון בריא ולא תמיד הם חולקים אותו ומתקנים הרבה שטויות שנאמרות כאן. למרות שמצד אחד אני מבין אותם כי זה פשוט כבר גדול מידי מכדי לשלוט בכול השטויות וההבלים שנאמרים(למרות שיש פוסטים טובים אבל רובם נובעים מכך שמנהלים או אנשים בעלי ידע הגיבו תרמו מהידע והשתלטו על העינינים). This was my 2 cent. ולעיניין: המסה שלך מעוררת המון הערכה ה אוף-סיזן שלך באמת נשא פירות ואני סומך על גיל שידאג להכין אותך במצב מצויין לתחרות ואז אחרי החיטוב יהיה אפשר להבין מה קורה באמת. לדעתי אין לך מה להתבייש מאף-אחד בתחרות אפילו מ"האדמור" למרות שהתאומים שלך מהווים בעיה דבר שאתה בעצמך בטוח יודע. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ