![]() |
אתה יודע שאתה לא בודי בילדר שאתה מוותר על אימון ואמר לא נורא מנוחה זה טוב
אתה יודע שאתה לא בודי בילדר שאתה מתחיל את חיי האימונים שלך בחיטוב בלי לעשות מסה וטוען שיש לך כבר מספיק שרירים ואתה מספיק "מנופח" חח שמעתי את זה הרבה... אתה יודע שאתה לא בודי בילדר שאתה לא רוצה לאכול כמו שצריך כי "חיים רק פעם אחת" (ודווקא בגלל זה תאכלו נכון !!) אתה יודע שאתה לא בודי בילדר שאתה צריך עזרה בתפריט / תוכנית אימונים אבל אתה מתקמצן על כמה גרושים ללכת לאיש מקצוע שיעזור לך להתקדם ובמקום זה מתפשר על אימונים ותזונה סבירה (שסך הכל אתה מוציא בסופו של דבר את הכסף על טעויות אז בכללי ביזבזת אותו סכום כספי) אתה יודע שאתה לא בודי בילדר שאתה מעדיף לאכול טונה או פסטרמה אחרי אימון במקום אבקת חלבון "כי זה לא בריא כי זה מעובד או משומר" ולא מבין שטונה זה משומר ופסטרמה מעובד והכל בסופו של דבר לא מזיק לגוף הכל שטויות. (ברור שיש בריא יותר ובריא פחות אבל כל שנה מחקר אחד שובר את המיתוס של הקודם לו...) בקיצור... אתה יודע שאתה לא בודי בילדר שאתה הולך להתאמן לפני הקיץ בשביל להכין את הגוף לים (כמה עצוב שיש כאילה) ובחורף אוכל כמו בהמה ולא מוזיז תתחת כי "לא רואים גם ככה את הגוף" - וסוג אנשים כאילה - הייתי אוסר עליהם להיכנס לחדר כושר. שיהיה חג שמח חברים (: |
אתה לא בודיבילדר אם אתה "אוהב את גופך/אוהב את גופך כמו שהוא".
|
אתה לא בודיבילדר אם אתה לא מגיב באשכול של אתה בודיבילדר
|
ציטוט:
בכל מקרה, זה שטות גמורה כל הויכוח הזה. KAGEMUSHA לך לישון או משהו. ציטוט:
|
ציטוט:
|
משה, לא אמרתי שאבקות חלבון זה רע ואסור להתשמש בזה רק אמרתי שזה לא הכי בריא
ואני לא נגד זה כי אני גם לא נגד אלכוהול ונרגילה ואני לא חי בסרט שזה בריא.. והאבקות האלה יכולים להחזיק שנים מה שאומר שהכניסו לשם חומרים משמרים שזה כבר אומר שזה לא 100% טבעי... וורטקס המשפט האחרון שלך היה מיותר.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אולי חלס כבר הרסתם לי תאמא אמא תאשכול יש לכם וויכוחים על תוספי מזון ?
לכו לפרום תוספי מזון פתחו שם אשכול וותחילו תוויכוח המעפן שלכם . |
ציטוט:
|
ציטוט:
לכו לפרום תוספי מזון פתחו שם אשכול וותחילו תוויכוח המעפן שלכם . אדוני פה זה לא דיון על תוספי מזון מי שרוצה להמשיך תנושא שילך לפרום תוספי תזונה. הנושא כאן זה אתה יודע שאתה לא בודיבילדר ולא תוספי תזונה. מספיק כבר 4 אשכולים אני מבקש ממכם להפסיק להרוס ואתם רק ממשיכים מה אתם לא מבינים פה ? 8 עמודים על הוויכוח בסוף יסגרו את הנושא בגללכם. |
ציטוט:
עריכה: גיל ניסים אני מצטער.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כן , זה לא כמו פעם שאנשים היו מתים כמו זבובים בגלל שלא היתה שום הגיינה ושום בקרה על המזון.
|
ציטוט:
|
ועוד משהו למה אנשים, רופאים, מומחים, ה"רמאים" מוינגייט אומרים על אבקת חלבון שזה לא בריא ופוגע בכבד אבל על אבקות אחרות כמו שוקו למשל לא אומרים משהו נגד זה, מה הסיבה לשהם לשקר לציבור אם זה פשוט חלבון לא מזיק?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בקשר לוינגייט דווקא באתר שלהם הם תומכים באבקת חלבון ובמשקאות איזוטנים כאלה ואחרים.. , כנס תקרא קצת |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ