![]() |
רגע יאיר אז אתה בילדר או שחקן פוטבול?
קפטן יוסי המלך |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אהבתי לראות את התחרות,מתחרים וגם קהל.כי גם בקהל היהו הרבה אנשים עם פותנציאל להיתחרות. שמח מאוד שיש שלושה איגודים,במיוחד כשרואים השקעה באיגודים NAC and Nabba.
|
שיהיה ברור -- אני לא חושב שלאף אחד היה רצון להטריל את ניגרי. לכולם יש (או צריכה להיות הערכה) לתרומה שלו לספורט באופן כללי ולרמה שהציג בתחרות האחרונה שלו (שהיתה צריכה לזכות אותו במקום ראשון). ועדיין... נראה שנאבא הפכה להיות איגוד של ליצנים, וגן במקום בו אני גדלתי -- על טעויות יש לשלם!
|
בזמן אחרון אני קורא את הדברים או בעצם כתבות, תגובות על איגוד nabba והרבה ספורטאים לא מרוצים! מה קרה,מעניין לדעת.
|
ציטוט:
No way |
ציטוט:
|
ציטוט:
תראה בוגדן,מני עפילו לא נלחם על שני,הוא סוג של ויתר. דיברנו אחר כך,הוא לא לקח בחשבון לחימה פסיכולוגית ודומינציה.בסירטון רואים היטב מי מיתנגש ומי הצופה . פעם הבאה- מני מחלק ביסים בגוגולות. נ.ב. ריספקט ענק למיתחרה שלי נועם,נלחם עד הסוף http://www.youtube.com/watch?v=MDyVf...=FL3DUDNzV0OFo |
ציטוט:
The words are : simetry, proportions,structure, fullnes , definition. We were friends but give to caesar what caesar must have. |
בחיאט,תמחק את זה.אתה מביש אותי. למני יש פול פאק. הוא פשוט לא ידע איך לנצל אותו,זה בא עם נסיון
|
אנטון אפשר לדעת כמה שקלתה בתחרות?
|
85.100
|
ציטוט:
Ok . Meny was 1-st place , Anton was 2-end . Now is better?x |
קיסר להחליף לקומיסר .התכוונתי :))))
|
עוד רציתי להוסיף נושא על "ממתקים" וזה במיוחד למי שכתב כאן על זה,שספורטאים לוקחים את זה. ראשית כל מסכים עם הרבה אנשים שאמרו כבר שזה דעיות מיותרות כלפי מיתחרים וגם כלפי מי שלא מתחרה,זה זכותם.
לא אהבתי לקרוא תגובות של אנשים שמיקנים בספורטאים שמיתחרים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
Comisar - bolshevic Meny- menshevic Looooooooool |
ציטוט:
|
ציטוט:
:d |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ