![]() |
המקבילים אצלנו צמודים לחלון, והם מעפנים שתלויים על סולם כזה. נראה אותך תולה על זה 150 קילו. חוצמזה שאתה מוציא מהמקבילים אתה לא עושה טיול עם המשקל על הגב , זה שנגיד לא נכשלת עדיין יש לך ללכת רוורס להתיישב בעדינות ולהחזיר את המשקל.
ואני יודע שזה רעיון גרע, אבל עדיף לעשות מאשר לא לעשות בכלל |
אני לא מבין איך אנשים אשכרה נרשמים למכונים האלה.
|
הצחקת אותי, זה מנוי למועדון סביון חינם באדיבות מכללת ק.אונו עד לפני זה הייתי מכון בגו קרטיב והתאמנתי תקופה בוויצמן שתבין את השינוי הדרסטי.
אבל היום חיי הסטודנט אינם קלים ושנותנים לך מכון חינם , אתה לוקח ומנסה להוציא ממנו את המיטב. |
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם אין כזה אז צריך ספוטר |
סתם שאלה, כמה אמור לעלות ראק\כלוב כזה?
|
2000-3000 ש"ח.
|
בינינו, אימון בודיבילדינג טהור זה כיף, מספק פסיכולוגית ונחמד להעביר ככה כמה שעות. אבל אימון פאוורליפטינג וכח זה מסוכן, מפחיד, קשה ומתאגר.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מסוכן למה?! כי הגב שלי יכול לצאת מהמקום בדדליפט והבירכיים ינתקו ממקומם בסקוואט? קשה?! אני מנחש שזה הסיבה שבחרנו בזה. מאתגר?! אני מנחש שזו עוד סיבה למה בחרנו דווקא בזה. |
מסוכן? מ-פ-ח-י-ד? זה נשמע יותר כמו השירות הצבאי שלי (לפי אי אלו שנים), ולא כמו אימון. לגבי המאתגר אני מסכים, אבל זה חל על אימוני bb בערך באותה מידה...
|
ציטוט:
לעשות דדליפט עם סט אפ גרוע מאוד כי אתה חסר מושג בטכניקה מסוכן מאוד לגב לעשות בנץ' של בילדרים, עם הרחקת כתף כמו שהם עושים, מזיין את הכתפיים אתה רוצה שאני ימשיך? אמרון, אימוני בילדרים מבוצעים בחזרות שכבר הגוף עייף ויש נטייה גדולה מאוד להתחרבשות בטכניקה. תספר לי כמה שאתה רוצה שאתה "מקפיד" וכו' וכו', יש מצבים שהגוף כבר לא יכול. |
ציטוט:
על תנועות לא מלאות סאבזירו רשם כבר למרות שיש המון מה להרחיב על זה, כנ"ל על תנועות בסמית'\מכונות. |
ציטוט:
צריך בלחיצת חזה, זה תרגיל שפשוט בא טבעי ואני לא מכיר בנאדם אחד שנפצע בכתף ספציפי מהתרגיל הזה, אולי מעומס של משקלים במשך תקופה בכל מני תרגילים כולל כתפיים, לא צריך להיות גאון בשביל לדעת איך לעשות לחיצת חזה כמו שאמרתי זה תרגיל שבא טבעי ולא מזיין שום דבר.אני מסתכל על סרטונים של ליפטרים שמדגימים איך לעשות לחיצות חזה וזה פשוט מצחיק אותי לא שאני מזלזל בהם אבל כמו שאמרתי אין מה לדעת.דדליפט וסקוואט זה כבר סיפור אחר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
>לא מבין כלום באימונים< אבל אתה טועה כאן טעות קשה. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ