ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   מאור זרדז בטלוויזיה (https://israelbody.com/showthread.php?t=68340)

KALINA 07-11-10 13:44

http://gallery.fitness.ee/main.php?g2_itemId=493194

KALINA 07-11-10 15:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 1038298)
מגיע לו כבוד אדיר. אנשים בני 28 מסתובבים היום עם גוף ריקבון ואומרים "כשהייתי בצבא סלאש - לפני שהתחתנתי - סלאש - לפני שנולד לי ילד - היה לי גוף".
בכל אופן בתמונה הזאת הוא יצא קצת מוזר, לא מוריד במיליגרם מהגדולה שלו.

[IMG]http://www.imghost.in/images/ydl6qvzrsjxp1bcpi9yq.jpg[/IMG]
זהוא שהיה צעיר יותר

ruhl 08-11-10 21:39

לפי הפרוטוקולים מאור סיים מקום 9.

eyalamzleg 08-11-10 22:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OREV (הודעה 1038303)
בלי שום קשר לפיינלס הגיעו 11 מיצרים... מרחק יריקה מפה- מעצמה ... ולנו יש את חיל האוויר שהביס אותם ליפני 30 שנה...

אנטון שאני אבין אתה מתכוון שBB חשוב יותר מחיל האוויר ?:rolleyes:

KALINA 08-11-10 23:33

אני אומר שבמדינה צפון אפריקנית עם משאבים פחותים משלנו,אתלטים שלהם מגעים לתוצאות הרבה יותר משכנעות מאתלטים שלנו(קרי ממני וממכם) וגם בעזה מתכוננים,ובירדן ובלבנון ולא מזיינים במח בפורומים שאין תקציבים. מידהו פה יכול להבטיח תוצאה כלשהי עם אני משיג לו מימון 20000 ? או שגם זה לא מספיק?

KALINA 08-11-10 23:36

ולאייל עמזלג- אני מחשיב חיל האוויר יותר ומוכן להתערב שבין הטייסים הרבה יותר בוגרי בתי ספר לשחמט,מאשר מנויי חד''כ

subzero1122 08-11-10 23:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי orev (הודעה 1038847)
אני אומר שבמדינה צפון אפריקנית עם משאבים פחותים משלנו,אתלטים שלהם מגעים לתוצאות הרבה יותר משכנעות מאתלטים שלנו(קרי ממני וממכם) וגם בעזה מתכוננים,ובירדן ובלבנון ולא מזיינים במח בפורומים שאין תקציבים. מידהו פה יכול להבטיח תוצאה כלשהי עם אני משיג לו מימון 20000 ? או שגם זה לא מספיק?

גם 100000 שקל לא בטוח יספיק.

ברק_איפרגן 09-11-10 01:22

ציטוט:

תוצאה באיזה תחרות ? ו 20 אלף לאיזה טווח של זמן ?

hypertrophy 09-11-10 02:09

ציטוט:

אתה יכול לסדר לי 20000 ש"ח לשנה שיוקדשו לפיתוח גוף בלבד ואני רק צריך לספק תוצאות????

אני לוקח עכשיו ואני אספק תוצאות!

KALINA 09-11-10 08:06

עשרים אלף בשנה,זה 1600 בחודש,דהיינו 3 אימונים אישיים בשבוע בערך. אם זה הסכום ו/או מאמץ שמונע ממכם להתכונן כמו שצריך למשהו שאתם כ''כ אוהבים,מתלהבים ונשפריצים רוק ע''ג הפורום... עוד 3 שעות שבועיות של השקעה...אתם ממש מתים על בודיבילדינג...

ירין מוסקוביץ 09-11-10 10:23

ציטוט:

אי אפשר להשוות בין האתלטים שלנו לאתלטים האפריקאים, מה לעשות יש להם גנטיקה הרבה יותר טובה לספורט.
הרבה רצים באולימפיאדה סיפרו שכל יום כדי להגיע לבית ספר הם היו צרכים לרוץ 10 קילומטר, לפחות כדי להגיע בזמן לשיעור. הם היו קמים מוקדם בלי הרבה אוכל עם בכלל והיו עושים את זה בלי לבכות זה משהו שלא יקרה פה אף פעם. אז אנחנו רחוקים מהם שנות אור בכל מה שקשור לאתלטיקה, יש לנו יתרונות אחרים אבל בספורט מה לעשות אנחנו פחות טובים. ולגבי שחמט רוב שחקני השחמט הטובים בהיסטורייה היו יהודים זה ספורט שאסור לזלזל בו גם ספורט שיש לנו סיכויים לזכייה במקומות ראשונים. לידע כללי היהודים מהווים 0.3% מהעולם אבל 25% מזוכי פרס נובל הם יהודים גם להם אין מינון גבוה מהמדינה הם עובדים קשה ועובדים על מחקרים אולי 20 שנה ויותר והם לא בוכים שאין מימון הם מצליחים בכל זאת

KALINA 09-11-10 10:29

ירין,שאני אבין,אתה בה להסביר לי משהו?

ran_z 09-11-10 11:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ירין מוסקוביץ (הודעה 1038893)
אי אפשר להשוות בין האתלטים שלנו לאתלטים האפריקאים, מה לעשות יש להם גנטיקה הרבה יותר טובה לספורט.
הרבה רצים באולימפיאדה סיפרו שכל יום כדי להגיע לבית ספר הם היו צרכים לרוץ 10 קילומטר, לפחות כדי להגיע בזמן לשיעור. הם היו קמים מוקדם בלי הרבה אוכל עם בכלל והיו עושים את זה בלי לבכות זה משהו שלא יקרה פה אף פעם. אז אנחנו רחוקים מהם שנות אור בכל מה שקשור לאתלטיקה, יש לנו יתרונות אחרים אבל בספורט מה לעשות אנחנו פחות טובים. ולגבי שחמט רוב שחקני השחמט הטובים בהיסטורייה היו יהודים זה ספורט שאסור לזלזל בו גם ספורט שיש לנו סיכויים לזכייה במקומות ראשונים. לידע כללי היהודים מהווים 0.3% מהעולם אבל 25% מזוכי פרס נובל הם יהודים גם להם אין מינון גבוה מהמדינה הם עובדים קשה ועובדים על מחקרים אולי 20 שנה ויותר והם לא בוכים שאין מימון הם מצליחים בכל זאת

אנחנו עם הספר :)

monster 09-11-10 12:05

כמה מפתחי גוף מירדן ולבנון הגיעו לאולימפיה..אני נזכר עכשיו רק ב 5
ובטח יש יותר,
ורמת החיים שלהם נמוכה בהרבה משלנו.

אז אך זה שאין מפתח גוף ישראלי באולימפיה?בטח המאמן אשם:jockey::d
אנחנו פשוט לא כשרוניים.
לדוגמה מאור זרזד כמה שהוא נראה טוב ,רחוק מאוד מהצמרת העולמית.

ירין מוסקוביץ 09-11-10 13:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי orev (הודעה 1038894)
ירין,שאני אבין,אתה בה להסביר לי משהו?

ממש לא ! כבודך במקומך מונח ולא באתי להסביר או חס וחלילה להעיר לך רק אמרת שהאתלטים של מדינות צפון אפריקאיות משיגים תוצאות יותר טובות מאיתנו אז אמרתי שזה לא משהו שניתן להשוואה כי הם יותר טובים באתלטיקה
וחידדתי את דברייך קצת עם ההודעה נתפסה כמקניטה או משהו בסגנון קבל את התנצלותי

ניגרי ענק 09-11-10 13:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי monster (הודעה 1038901)
כמה מפתחי גוף מירדן ולבנון הגיעו לאולימפיה..אני נזכר עכשיו רק ב 5
ובטח יש יותר,
ורמת החיים שלהם נמוכה בהרבה משלנו.

אז אך זה שאין מפתח גוף ישראלי באולימפיה?בטח המאמן אשם:jockey::d
אנחנו פשוט לא כשרוניים.
לדוגמה מאור זרזד כמה שהוא נראה טוב ,רחוק מאוד מהצמרת העולמית.

הדגש הוא על כרגע.
מאור מבחינת גילו ביחס לאבולוציה של מפתח גוף ברמות האלה, הוא ממש בהתחלה, נחשב כמעט בתול בעולם שבו מפתחי גוף מגיעים לבשלות אחרי גיל 35.
צריך לזכור שקולמן רק התחיל לזכות באולימפיות כשהיה בן 35.
אין ויכוח שלמשל קטלר היה בשייפ חייו בשנה שעברה, כשהוא בן 36.
מאור צעיר.
קח 3, 4, או אפילו 5 שנים קדימה, אם מאור ימשיך להתקדם הוא יכול לעשות דברים יפים.

KALINA 09-11-10 14:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ירין מוסקוביץ (הודעה 1038910)
ממש לא ! כבודך במקומך מונח ולא באתי להסביר או חס וחלילה להעיר לך רק אמרת שהאתלטים של מדינות צפון אפריקאיות משיגים תוצאות יותר טובות מאיתנו אז אמרתי שזה לא משהו שניתן להשוואה כי הם יותר טובים באתלטיקה
וחידדתי את דברייך קצת עם ההודעה נתפסה כמקניטה או משהו בסגנון קבל את התנצלותי

תקשיב לי,חבר יקר,אני עובד המון עם נוער. גם נערים שמנים ''רגילים'',גם נערים לוחמי mma ,גם נערים שמתיימרים להיות מפתחי גוף. ומה שמוזר,אף פעם לא יצאה לי לעזור לבחור שמזיין במח בפורומים ומתלונן במקום לחפש הזדמנות להתפתח ולממש אותה..והזה מה שעושה הבדל. אף אחד לא יבין את הבדלי רמה וגישה עד יום שבו יראה את אלערן מורגן מתאמן ואוכל. ומפה תגיע ההצלחה,אין לך מה להתנצל,אני מנסה להעביר מסר עתיק- אם תרצו,אין בלה,בלה,בלה...מי שבאמת רוצה, מוצה הזדמנויות.

hypertrophy 09-11-10 15:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי orev (הודעה 1038890)
עשרים אלף בשנה,זה 1600 בחודש,דהיינו 3 אימונים אישיים בשבוע בערך. אם זה הסכום ו/או מאמץ שמונע ממכם להתכונן כמו שצריך למשהו שאתם כ''כ אוהבים,מתלהבים ונשפריצים רוק ע''ג הפורום... עוד 3 שעות שבועיות של השקעה...אתם ממש מתים על בודיבילדינג...

אני לא מבין את הפואנטה...אתה חושב שפשוט כל אחד יכול ללכת ברחוב לתפוס שלושה אנשים ולומר להם-אני מתחיל לאמן אתכם אתם משלמים לי ואנחנו עושים לפחות 3 אימונים בשבוע!
:):):):) אם זה היה כזה קל כמו שאתה מציג את זה הייתי מנגב ת'תחת עם שטרות של 100 כשאני מחרבן באסלת זהב

KALINA 09-11-10 16:49

אני לא מבין מה רע בעסלה מצופה זהב, מה אתה גרוזיני? דבר שני שקשור לפואנטה- אצה זה כל אחד? תלמד את המקצוע,תייסם אותו על עצמך ואז לא תצתרך לרוץ ברחוב ולחפש לקוחות. ,אני אישית לא ראיתי את גיל גרנות רץ ומחפש.. גם סטס לא כזה ''רץ''

קפטן שלד 09-11-10 17:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי orev (הודעה 1038957)
אני לא מבין מה רע בעסלה מצופה זהב, מה אתה גרוזיני? דבר שני שקשור לפואנטה- אצה זה כל אחד? תלמד את המקצוע,תייסם אותו על עצמך ואז לא תצתרך לרוץ ברחוב ולחפש לקוחות. ,אני אישית לא ראיתי את גיל גרנות רץ ומחפש.. גם סטס לא כזה ''רץ''

אתה וסטס זה לא דוגמה, אנשים חושבים שבגלל שאתם גדולים הרבה יותר מהרגיל אז אתם מבינים, בדיוק כמו הילדים שלוקחים אפקות של קולמן כדי להיות קולמן.
אם הם היו יודעים שסטרואידים מעורבים או מבינים את זה אז הכל היה אחרת.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:53.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ