![]() |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אשכרה
|
אופיר זה נחשב סט קל בדדליפט
|
סט קל למישהו שמרים יותר או סט קל מבחינת רמת המאמץ שלי?
לגבי החדר כושר - זה סתם נראה ככה בסרטון, תשאלו את ק1בי |
אף אחד לא שם לב לגופית בילדרים החדשה מבית HOP אשר כתוב עליה - death before weakness
|
ציטוט:
אתה בילדררר גם אתמול הוכחת את זה כשעשית כפיפת מרפקים |
ציטוט:
אפילו השלד עושה |
השלד בילדר
|
ציטוט:
ק1בה - מאז שהתחלתי לעשות קרלז כואבות לי פחות הכתפיים וכנ"ל לגבי המרפקים. |
זה שיש לי עוד לא מעט עד לכשל אמיתי - זה נכון, הrm יותר גבוה ממה שהרמתי. דווקא היה יחסית לא קל, מצד שני דדליפט באופן כללי (כמו סקוואט) תרגיל שגם במשקלים רחוקים מrm - רחוק מלהיות קל.
|
כשיהיה כבד אתה תדע
|
ציטוט:
|
ציטוט:
עוד משהו שאני חושב עליו זה כשבגלל שהטרייספס חזקים משמעותית מהבייספס אצלי, נוצר סוג של עומס מצד אחד על המפרק כאשר בצד השני הבייספס היו חלשים מדי. עוד פעם - רק בתיאוריה זה ככה, מה שחשוב שזה עוזר לי. |
לאחר שצפיתי בשלד מפגין ידע מרשים בתורת האימון של וינגייט, שאלתי אליו היא:
אחיייייייי אני אוכל חזה עוף אחרי אימון אבל לוקח לי 20 דקות להגיע הביתה, זה עדיין נספגגגגגג??? |
|
כבד זה עניין יחסי
הpr שלי עומד על 165 לחמישיה, עם גב סופר עגול... זה לא מספר אסטרונומי אבל זה היה בהחלט כבד. |
אימון 3, שבוע 4
סקוואט - ניסיתי בסטים חימום עם החגורה החדשה, לפחות היא נסגרת ונפתחת בלי עזרת חבר, אבל לא הצלחתי להדק אותה מספיק ובתחתית היה רפוי. עשיתי את הסט האחרון עם החגורה הישנה. 138 לשלישיה היה די קשה אבל רחוק מכשל. בנץ' - 108 לשלישיה, קשה, לא רחוק מכשל, אבל יהיה בסדר. בנט אובר - 95 לשלישיה, קל באופן מעודד מאוד. למרות חוסר מנוחה בין סטים עקב איחור לא אנושי לעבודה... אופטימי להמשך. |
אימון 1, שבוע 5
אימון מעולה. סקוואט - ניסיתי בסט הרביעי את החגורה, הייתה ממש לא נוחה, הצלחתי לסגור עוד חור והיא לוחצת הפעם, אבל בבור אני מרגיש את הלחץ בצלעות ובמותן ולא בבטן כמו שזה אמור להיות, החלטתי להשאר לסט האחרון עם החגורה הישנה. היה קשה אבל טוב. 138 לחמישיה. בנץ' - עליתי למשקל חדש, בעבר הרחוק כן סגרתי חמישיה אבל אחרי החיטוב כבר ממש לא. 108 לחמישיה היה טוב, קשה, קרוב לכשל, אבל ההתקדמות נמשכת. בנט אובר - 95, קליל יחסית, עם רבאק ומהירות הייתי נראה לי סוגר עשיריה גם. מתח 15*3, סגרתי, אין לי מושג כמה "נקיות" צריכות להיות החזרות אני עושה קצת רחב (אין ברירה אחרת) נראה עוד אימון אני אעבור למתח עם משקל. |
למה אתה עובד כל כך מהר?
נראה טוב חוץ מזה... |
יפה אחלה משקל לדעתי בסקואט אתה עושה קצת גוד מורניגנ אבל חוץ מזה אחלה
|
דייייייייייייי דיייייייייייייייי חחח אחי הבנץ' הרג אותי. יפה אבל.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:58. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ