![]() |
ציטוט:
|
סבבה, מקווה שאני אהיה בבית רק :fellow:
|
ציטוט:
חחח' סתם, גם אם לא תהיה אז לא נורא. זה יחכה לך בסניף דואר הכי קרוב לבית שלך. |
קיבלתי הכל גם את השקל
|
חחח' שמתי 6 שקל יותר ממה שאני צריך, זה לפי בקשתך עם ההמרה והכל. אגב, היית ממורמר קצת שמחיר החגורה ירד, אני אתן לך עכשיו עוד סיבה - הדולר היום הגיע לשפל של כל הזמנים 3.59.
|
אני אומר לכם זה הכל סקאם אחד גדול לעשות עלינו קופה.
|
חחח כן השער ששילמתי בו היה יקר ביותר מ20 אגורות
|
אני מוציא הזמנה מחר או מחרתיים הזדמנות אחרונה למי שמהמרכז / שרון להצטרף.
|
ציטוט:
אגב אני לא מצטרף להזמנה בסוף, הסתדרתי. |
אי אפשר להזמין בלי paypal ? הגיוני?
|
כן זה הגיוני, רשום לך בגדול שגם אם יש לך כרטיס בינלאומי הזמנות שהן International צריך לעשות בpaypal
תרשם לpaypal זה בדיוק שניה וזה לא עולה כסף |
בסדר עשיתי בפיי פל הסתדרתי.
|
האמת העצובה היא שהמכס די דפק אותי, הייתי צריך לשלם 130 שקל מכס על הדברים(שזה בערך 27% מכס חוץ מה35 דולר ששילמנו כבר, משמע 50% מהכסף בקניה הזאת הלך על חרא)
כבר פניתי למכס בפניה ואני אתקשר יום ראשון כדי לראות מה נסגר ואם אפשר להוציא מהם החזרים. הנה התמונה, של החבילה, הם הוסיפו שם חוברת קטלוג ועוד איזה חוברת של powerlifting USA בכל מקרה חברים בואו לקחת את הסחורה:yup: הנה תמונה של העניינים http://img530.imageshack.us/i/hopd.jpg/ |
אתה לא צריך להידפק. אם תהיה חייב לשלם למכס כולנו נשלם שווה בשווה.
מממ עכשיו אני צריך לראות איך אני מביא את החגורה מאשדוד. צריך לבדוק מי אני מכיר שם שאפשר לסנג'ר לקחת ממך |
כשאמרתי דפק אותי התכוונתי לכל מי שבהזמנה
בכל מקרה, אני כל השבוע בעיקרון בלילות באשדוד, ימי א,ג,ה ברחובות בין 9:00-15:00 ובימי רביעי בשעות 18:00-21:00 אני בצפון ת"א באוניברסיטה. יכולים לשלוח לי מייל, אני אשלח לכם מס' פלאפון שלי עכשיו מה שצריך זה לרכך את החגורות אלוהים כמה הן קשות |
חברה שלי תקח את זה ממך ברביעי באוניברסיטה, בלי נדר. (אתה לומד שם?)
טוב שציינת שאתה שם! שוב תודה בשם כולם על כל הטירחה! שיחקת אותה!! |
אני מתחיל לחשוש שגם אני אצטרך לשלם מכס...
אפשר קצת פרטים מה הקטע "לרכך" את החגורות?? בחגורה הפשוטה הנוכחית שלי לא עשיתי שומדבר כזה ואין לי עם זה בעיה |
ציטוט:
אופיר הנה סרטון של ריפטו מדגים איך לרכך את החגורה http://vimeo.com/8390351 |
אוקיי ראיתי והשכלתי, אבל מה רע בחגורה כמו בטון?
|
שקשה לשים אותה עליך חח
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:24. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ