![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
יש לך ידיים מפלצתיות
הגב מלא בשר אבל לדעתי הרוחב של הגב הוא די צר יחסית לגוף שלך(רק דעתי) רגליים The Bast במסה פחממת את עצמך אה? אהבתי הכי הרבה את התמונה של JULY |
ציטוט:
|
כרס
אם יש מישהו שמוכר או שיש לו גמח שורפי שומן בבקשה ליצור קשר
:mad::boxing: |
אחלה גוף אחי רואים שאתה משקיע. ד''א אתה דומה לציקלופ מאקס מן
|
אחי אם אפשר לשאול, איזה תוכנית עשית כשהיית במסה?
|
דווקא הידיים הרבה פחות מרשימות במציאות פשוט זו פוזה מאוד מחמיאה לידיים ויש הפרדות וכו' אז זה נראה טוב. רגליים אכן במצב מעולה לדעתי יותר מרשימות במציאות דווקא, חזה וכתפיים הייתי מגדיר כנק' חולשה וגב אחל'ה, דווקא הייתי אומר יותר רחב מאשר עבה, אני מרגיש (יותר נכון רואה) שאיבדתי הרבה "עובי" בחיטוב אבל אין מה לעשות מה שמאבדים זה 95% שומן ונוזלים וככה או ככה זה תמיד נראה יותר טוב אחרי חיטוב.
ובמאסה עשיתי p/rr/s על פיצול abcd. ממליץ עליה בחום למרות שהיא אולי הייתה מעט גדולה עלי, והאגו שלי אולי מנע ממני להתקדם טיפה עוד (אני אוהב לעבוד כבד ולטווח חזרות נמוך ובחלק מהאימוני חזרות / הלם, זה קצת פספס את המטרה) במידה ואחזור להתאמן בסגנון בודיבילדינג (אני מתחיל ליניארית עוד חודש ~ שאני אחזור מתאילנד במידה ואני לא אמצא לנכון לתת חיטוב במידה ואשמין קצת) אז אני בהחלט אחזור לתוכנית הזאת. |
ובמאסה עשיתי p/rr/s על פיצול abcd. ממליץ עליה בחום למרות שהיא אולי הייתה מעט גדולה עלי, והאגו שלי אולי מנע ממני להתקדם טיפה עוד (אני אוהב לעבוד כבד ולטווח חזרות נמוך ובחלק מהאימוני חזרות / הלם, זה קצת פספס את המטרה) במידה ואחזור להתאמן בסגנון בודיבילדינג (אני מתחיל ליניארית עוד חודש ~ שאני אחזור מתאילנד במידה ואני לא אמצא לנכון לתת חיטוב במידה ואשמין קצת) אז אני בהחלט אחזור לתוכנית הזאת.[/quote]
איך התוכנית ניראת אחי ? אנ י עושה ab ומרגיש תקוע ממש ואני במאסה |
חפש כאן מאמר באתר, אם יהיו לך שאלות אני יכול לתת לך אימון לדוגמא. בגדול ארבל בנה לי אותה ואני די מבסוט, אם בא לך עדיף שתתייעץ איתו הוא מבין יותר.
|
חפשתי(לא מצאתי), אם תוכל לרשום אותה אני ישמח מאוד,ניראה אם התוכנית תתאים לי ביכלל אם לא אני יצייעץ אם ארבל
תודה מראש אחי.. |
כן חחח כדיי אבל מאוד..
|
זו תוכנית ארוכה (12 אימונים שונים) וגם לא יודע אם זה הוגן כלפי ארבל שאני אפרסם אותה כאן. תקרא את המאמר, תבנה שלד של מה שנראה לך, ואז יהיה אפשר לתקן.
http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=82&Page=6 |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ