ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   תמונות עדכניות של סטאס כמה ימים לפני מר עולם ! (https://israelbody.com/showthread.php?t=55232)

Vodex 14-06-09 14:13

אין תמונות מהתחרות עצמה?

KALINA 14-06-09 15:23

http://www.worldfitnessfederation.de..._intnews4.html
בערב צריך להתפרסם פה

hachem-01 14-06-09 15:54

אני חושב שסטאס יצר תקדים בפתוח גוף הישראלי והציב סטנדרטים גבוהים מאד לבודיבילדרים בארץ.סטאס הגיע בזמן קצר לתוצאות בקנה מידה עולמי.אני חושב שהנצחון שלו כן בעיני גם סגן מר עולם זה נצחון מכובד ביותר צריך לדחוף את התחום קדימה כמה צעדים .בקיצור התחום בכוון הנכון בזכות האנשים הנכונים כמו עמית סטאס וכמובן מאור.
כאשר זכה אלי האנה במר עולם לא הייתה בארץ מודעות לתחום כמו שיש היום לכן לדעתי הזכיה של סטאס חשובה אולי אפילו יותר מבחינת קידום הספורט הזה כי יאני בטוח שייצאו מפה עוד כמה בודיבילדרים טובים בעתיד הקרוב.
לגבי מי שאמר שסטאס נסע לא מוכן תשמעו אני לא מבין גדול אבל לדעתי הוא היה מוכן מאוד.והשופטים לפחות חשבו כמוני.אבל כל אחד רשאי להביע את דעתו ואני מכבד אנשים כנים שאומרים מה שהם חושבים.
בקיצור זו חגיגה לפתוח גוף הישראלי .אני מתנצל אם חפרתי יותר מדי..........

amir717 14-06-09 16:37

מוזר ביותר אין ביוטוב שום סרטונים של התחרות

KALINA 14-06-09 17:38

האשם,התמונות שפורסמו,זה באמת לא מוכן,כי זה שבוע לפני,עם נוזלים ורק ביום הראשון של העמסה...כך שמי שכתב צדק. אבל ביום התחרות,וזה מה שקובע הוא כן היה מוכן!
אני לא רציתי לעשות זאת,אבל זה הכרחי ואני מתנצל מראש,אבל גם עמית וגם מאור היו מוכנים הרבה לפני הזמן,אז מה!? זה מה שדפק אותם. הם אבדו המון בשר...

fighter 14-06-09 17:47

עורב תביא תמונות

עמרי מרג 14-06-09 17:52

OREV

בתור אחד שכפי שהבנתי די קרוב לסטאס, אתה יודע כבר להשוות בין הרמה של התחרות השנה ובין הרמה של תחרות ה Universe בה הוא השתתף בשנה שעברה?
מסקרן אותי

fighter 14-06-09 17:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי orev (הודעה 852016)
האשם,התמונות שפורסמו,זה באמת לא מוכן,כי זה שבוע לפני,עם נוזלים ורק ביום הראשון של העמסה...כך שמי שכתב צדק. אבל ביום התחרות,וזה מה שקובע הוא כן היה מוכן!
אני לא רציתי לעשות זאת,אבל זה הכרחי ואני מתנצל מראש,אבל גם עמית וגם מאור היו מוכנים הרבה לפני הזמן,אז מה!? זה מה שדפק אותם. הם אבדו המון בשר...

זה היה די ברור שאלה תמונות מלפני
ואני בא להסכים אותך וחושב שאתה מאוד צודק בטענה שמאור ועמית באו חתוכים עד לעצם עם
אבל עם פחות שריר וכל המאסה האדירה שבנו השנה מרביתה נהרסה כטעות קטנה של חיטוב לא נכון.

ניגרי ענק 14-06-09 18:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי fighter (הודעה 852029)
זה היה די ברור שאלה תמונות מלפני
ואני בא להסכים אותך וחושב שאתה מאוד צודק בטענה שמאור ועמית באו חתוכים עד לעצם עם
אבל עם פחות שריר וכל המאסה האדירה שבנו השנה מרביתה נהרסה כטעות קטנה של חיטוב לא נכון.

להגיד ש"מרביתה של המאסה נהרסה" לגבי עמית ומאור, זה מאוד לא מדוייק.
יכול להיות שהם איבדו קצת גודל, בעיקר מאור שהוא פחות מנוסה.
לגבי עמית, הוא היה הכי עבה בקטגוריה שלו בהפרש בולט לעין מהשאר אבל השופטים הלכו עם מראה הפיטנס, שזה אחד הדברים הכי מטומטמים שיכולים להיות בספורט הזה, אבל למרבה הצער זה לא היה "שגעון" אלא יש איזו אופנה שמתגנבת לספורט הזה, בעיקר לקטגוריות ביניים, וצריכים למעוך לאופנה הזאת את הצורה לפני שתגדל (ולגדול זה אוי ואבוי לפי האופנה הזאת).
היתרון העצום של סטאס זה הניסיון והידע שיש לו, ובנוסף הבנאדם נמצא בקשר שוטף עם מקצוענים בעולם שעוזרים לו בטיפים ששווים זהב.
ובלי קשר לכל זה, ספורטאי שמצליח להביא כזה שיפור בפחות משנה, צריך רק להצדיע לו, זה לא הולך ברגל.
כן עצות או לא עצות, כן ניסיון או לא, הבנאדם אכל חצץ להביא את עצמו לרמה כזאת.
כיוון שבאדיבילדרים מגיעים לשיאם באיזור גיל 38 (הוא בן 33), ויש כאלה שגם אחר כך, סטאס עוד יכול לעשות ניסים ונפלאות, ומי יודע איפה המסע המופלא הזה שלו יגמר.
מאחל לו רק הצלחה, וגם לעמית ולמאור.
שלושתם ספורטאי מופת, כל כך שונים מערימת הכלומניקים המיליונרים שמסתובבים במגרשי ליגת העאלק שלנו, ומקומם האמיתי הוא במתנס של שיכון ג (גם שם היו מביסים אותם).

BlueNinja 14-06-09 18:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 852044)
להגיד ש"מרביתה של המאסה נהרסה" לגבי עמית ומאור, זה מאוד לא מדוייק.
יכול להיות שהם איבדו קצת גודל, בעיקר מאור שהוא פחות מנוסה.
לגבי עמית, הוא היה הכי עבה בקטגוריה שלו בהפרש בולט לעין מהשאר אבל השופטים הלכו עם מראה הפיטנס, שזה אחד הדברים הכי מטומטמים שיכולים להיות בספורט הזה, אבל למרבה הצער זה לא היה "שגעון" אלא יש איזו אופנה שמתגנבת לספורט הזה, בעיקר לקטגוריות ביניים, וצריכים למעוך לאופנה הזאת את הצורה לפני שתגדל (ולגדול זה אוי ואבוי לפי האופנה הזאת).
היתרון העצום של סטאס זה הניסיון והידע שיש לו, ובנוסף הבנאדם נמצא בקשר שוטף עם מקצוענים בעולם שעוזרים לו בטיפים ששווים זהב.
ובלי קשר לכל זה, ספורטאי שמצליח להביא כזה שיפור בפחות משנה, צריך רק להצדיע לו, זה לא הולך ברגל.
כן עצות או לא עצות, כן ניסיון או לא, הבנאדם אכל חצץ להביא את עצמו לרמה כזאת.
כיוון שבאדיבילדרים מגיעים לשיאם באיזור גיל 38 (הוא בן 33), ויש כאלה שגם אחר כך, סטאס עוד יכול לעשות ניסים ונפלאות, ומי יודע איפה המסע המופלא הזה שלו יגמר.
מאחל לו רק הצלחה, וגם לעמית ולמאור.
שלושתם ספורטאי מופת, כל כך שונים מערימת הכלומניקים המיליונרים שמסתובבים במגרשי ליגת העאלק שלנו, ומקומם האמיתי הוא במתנס של שיכון ג (גם שם היו מביסים אותם).

איך אני אוהב את ההודעות שאתה כותב,מנוסחות יפה והכל לעניין.

סטס מרשים בטירוף!,מגיע לבנאדם כבוד גדול על ההשקעה וההישגים שאליהם הגיע ועוד יגיע.!

AB6Killer 14-06-09 18:20

סטס ניראה,פשוט אין מילים לתיאור והשיפור מוטרף משנה שעברה,בתקופה קצרה כל כך ....
ייאללה למרות שאני לא מכיר אותו ! שמעתי שהוא לקח מקום שני עשה לי טוב על הלב!!! חבל על הזמן ,ניראה אותו עוד באולימפיה עומד לצד האלופים!!!!
ניראה מעולה!!!

dethMAN 14-06-09 18:46

וואו איך אני שמח בשבילו!!! כל כך מגיע לו על ההשקעה!
מקום שני זה פשוט ענק!!! אני מאמין שכבר שנה הבאה הוא יקח מקום ראשון בלי עין רעה.

לגביי הפרסום.. סטס בחור מאוד ביישן אם הייתי במקומו הייתי משלם לסוכן שיעשה לי את כל העבודה.

Tony Montana 14-06-09 18:48

מה אתם אומרים יש סיכוי שבמידה והוא עובר איגוד נראה אותו בעוד כמה שנים בתור ההישראלי הראשון שהגיע לאולימפיה?

hachem-01 14-06-09 18:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי orev (הודעה 852016)

תקשיב מוכן הוא היה וכמו שצריך גם בתמונות שהעלת וזו דעתי אולי טיפה נוזלים אבל גם אם התמונות צולמו יומיים לפני זה היה עדיין מספיק טוב וזו דעתי.משיחה שהייתה לי עם סטאס יומיים שלושה לפני התחרות הבנאדם נשמע עייף ובצדק והיה בשיא הייבוש ופשוט קבענו לדבר יותר מאוחר כי הוא פשוט לא היה מאופס.הבנאדם לא עשה קיצורי דרך ומבלי לראות את התמונות עדיין (מהתחרות)אני בטוח שהוא הצליח אפה שהרבה אחרים נכשלו.......תתיחסו לשאר ההודעה שלי כי זה ההישג החשוב.לא צריך להתקע על דברים שוליים.לגבי מאור ועמית עמית לא איבד מסה להיפך הוא היה כמעט או לא כמעט הכי גדול בקטגוריה שלו מי שאיבד שריר לדעתי זה מאור לצערי כי אני באמת אוהב את הבנאדם הזה כשהוא היה במר צפון לדעתי הוא נראה הרבה יותר טוב אבל מאור עדיין צעיר מאוד והיא עוד יפתיע אניח מקווה שעוד מפתחי גוף יתקדמו בצורה כזאת כי אמנם אני חדש בתחום יחסית אבל לפי מחקר פרטי שלי שעשיתי הרבה מפתחי גוף לצערי כל שנה נראים כמעט אותו הדבר.(שאף אחד לא יחשוב שאני מכוון אליו אישית אני מדבר בכללית)אז יש להם מה ללמוד מסטאס מעמית וממאור שחזר לאחר תקופה לא קצרה ל"שגרה"

ניגרי ענק 14-06-09 18:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dethman (הודעה 852079)
וואו איך אני שמח בשבילו!!! כל כך מגיע לו על ההשקעה!
מקום שני זה פשוט ענק!!! אני מאמין שכבר שנה הבאה הוא יקח מקום ראשון בלי עין רעה.

לגביי הפרסום.. סטס בחור מאוד ביישן אם הייתי במקומו הייתי משלם לסוכן שיעשה לי את כל העבודה.

לא צריך סוכן, הוא לא זמר.
אם כבר אז לוקחים משרד פרסום, והתקציבאי עושה טלפונים ומוציא קומוניקטים לכל העיתונאים.
היתרון של זה הוא שלמשרדי יח"צ יש את "רשימת יפעת", שזה אומר שהם יכולים ממש להגיע לכל המדיה בכמה לחיצות כפתור פשוטות.
אם זה משרד טוב, אז בדרך כלל יש לו גם קשרים, והוא יכול להביא לך בוסט של פרסום.

hachem-01 14-06-09 18:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hachem-01 (הודעה 852083)
תקשיב מוכן הוא היה וכמו שצריך גם בתמונות שהעלת וזו דעתי אולי טיפה נוזלים אבל גם אם התמונות צולמו יומיים לפני זה היה עדיין מספיק טוב וזו דעתי.משיחה שהייתה לי עם סטאס יומיים שלושה לפני התחרות הבנאדם נשמע עייף ובצדק והיה בשיא הייבוש ופשוט קבענו לדבר יותר מאוחר כי הוא פשוט לא היה מאופס.הבנאדם לא עשה קיצורי דרך ומבלי לראות את התמונות עדיין (מהתחרות)אני בטוח שהוא הצליח אפה שהרבה אחרים נכשלו.......תתיחסו לשאר ההודעה שלי כי זה ההישג החשוב.לא צריך להתקע על דברים שוליים.לגבי מאור ועמית עמית לא איבד מסה להיפך הוא היה כמעט או לא כמעט הכי גדול בקטגוריה שלו מי שאיבד שריר לדעתי זה מאור לצערי כי אני באמת אוהב את הבנאדם הזה כשהוא היה במר צפון לדעתי הוא נראה הרבה יותר טוב אבל מאור עדיין צעיר מאוד והיא עוד יפתיע אניח מקווה שעוד מפתחי גוף יתקדמו בצורה כזאת כי אמנם אני חדש בתחום יחסית אבל לפי מחקר פרטי שלי שעשיתי הרבה מפתחי גוף לצערי כל שנה נראים כמעט אותו הדבר.(שאף אחד לא יחשוב שאני מכוון אליו אישית אני מדבר בכללית)אז יש להם מה ללמוד מסטאס מעמית וממאור שחזר לאחר תקופה לא קצרה ל"שגרה"

מתי התמונות?

רועי ב.א 14-06-09 19:00

ניגרי מה אתה אומר?סטס יכול להגיע לאולימפייה?

ניגרי ענק 14-06-09 19:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי רועי ב.א (הודעה 852092)
ניגרי מה אתה אומר?סטס יכול להגיע לאולימפייה?

אמרתי שאי אפשר לדעת איך יסתיים המסע הזה שלו, ושלאור השיפור המצויין שהוא עשה השמיים הם הגבול.
אבל תזכור שכדי לקבל "פרו" צריך המון מזל, ויש גם לא מעט פוליטיקה.
בתור סגן מר עולם אני מניח שהוא יהיה הרבה יותר מוכר כעת, והכל יכול לקרות.
בכלל, לא יודע אם סטאס שואף עד כדי כך, צריך לבדוק איתו.
אני יודע שעמית מכוון לשם, לקטגוריה של עד 202, והוא בהחלט יכול לעשות את זה תוך כמה שנים (עמית אגב כבר קיבל או עומד לקבל את ה"פרו").

fighter 14-06-09 19:12

מצאתי תמונה אחת בינתיים

http://i44.tinypic.com/iols2c.jpg

רועי ב.א 14-06-09 19:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 852095)
אמרתי שאי אפשר לדעת איך יסתיים המסע הזה שלו, ושלאור השיפור המצויין שהוא עשה השמיים הם הגבול.
אבל תזכור שכדי לקבל "פרו" צריך המון מזל, ויש גם לא מעט פוליטיקה.
בתור סגן מר עולם אני מניח שהוא יהיה הרבה יותר מוכר כעת, והכל יכול לקרות.
בכלל, לא יודע אם סטאס שואף עד כדי כך, צריך לבדוק איתו.
אני יודע שעמית מכוון לשם, לקטגוריה של עד 202, והוא בהחלט יכול לעשות את זה תוך כמה שנים (עמית אגב כבר קיבל או עומד לקבל את ה"פרו").

אל תתפוס אותי במילה אבל אני חושב שהוא קיבל או נסע לקבל (שוב-אני ממש לא בטוח)

עם פרו קארד אפשר להשתתף בניו יורק פרו/ארנולד לא? כדי להגיע לאולימפייה לפי מה שאני זוכר צריך:
* או להיות מר אולימפייה הקודם/אחד המטופ 6
* טופ 6 של ארנולד קלאסיק
*אלוף האלופים של אירופה
* טופ 3 של ניו יורק פרו
ועוד כמה...
ולדעתי עמית יכול להצליח יופי עוד כמה שנים בקטגורייה של 202 באולימפייה-תזכור גם שהרבה כמו קווין אינגליש ודיוויד הנרי סביר להניח שיהיו כבר במשקל החופשי באולימפייה.....
אני מקווה שסטס יופיע באולימפייה בעוד כמה שנים. כשמסתכלים עליו עכשיו רואים שיש עוד הרבה עבודה אבל הוא לא רחוק כל כך מהרמה שם

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:12.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ