![]() |
גיבוש למה? משהו מובחר?
|
המשקית תש אישרה לך טופס 55?
|
ציטוט:
שאלתי אותה מה אני צריך לעשות כדי לפסול מקצוע ולעבור לקרבי אז היא אמרה לי שאני צריך לכתוב מכתב ישבה איתי הסבירה לי מה בדיוק לכתוב בו למה להיתייחס וכאלו ואז להביא לה היא תשלח אותו למי שצריך לראות כלא הביאו לי את הקורס שרציתי הלכתי אליה אמרתי לה אני רוצה לצאת לגיבוש המטרה לעבור גיבוש מטכל ואם לא אז משם לעבור למיונים לדובדבן המסלול השמאלי ביותר : http://img141.imageshack.us/img141/7...himcopyme5.jpg בסוף אבל לא הגשתי את המכתב ניראה מה יעשו איתי בסוף ואני יחליט |
ציטוט:
או שרק במידה ועברתי את הגיבושים יהיה לי את האפשרות לעבור לשם? |
לגבי חזרה למסלול אני לא יודע
אבל אני לא חושב שתהיה בעיה אם תצא ליומיים שלושה מהקורס בשביל הגיבוש ואחרי זה תחזור ותשלים |
שייטת! הכי טוב!
אל תלך לחובלים, אף פעם. |
קרנף מאוד
|
קרנף רציני
|
תגיד כמה פעמים אתה מתאמן בשבע אחי ?
ו4 שנים אחי אני גן 4 שנים (לא רצופות בכלל) אבל עדיין אתה זה גוף מטרה. |
ציטוט:
|
נראה טוב מאד ...
אהבתי שאתה פשוט עולה ועולה ושם זין על כל מה שכולם חושבים ועושה מה שטוב לך נראה מעולה לדעתי הלוואי והיו עוד הרבה כמוך . |
גל מה הנתונים שלך עכשיו?
גובה משקל .. עדכניים עם אפשר,אני רוצה להתעניין איך מתקדם החיטוב :d |
ציטוט:
אין אוכל אין אימונים , צבא ... |
גל חחח אני כמעט כל יום פוגש מישהו מהכיתה שלך לשעבר אצלנו בסניף מקדונלדס בסיטי.
חחח אתמול ואדים לפני זה שכחתי איך קוראים לו..השחום חחח בוא גם לבקר :d |
ואדים ,השחום(כניראה מיכאל) ושאר האנשים יוצרים רובם כל יום הביתה
אני כבר לא בפלמחים העבירו אותי לבסיס ירוק בנחל עוז(לייד עזה) והיציאות שלי הם 17\4 אז כל יום למקדונלדס אני בטח לא יבוא .....וגם ככה אני לא אוכל מקדונלדס |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בונא איזה הבטחות סרק דבדה הביא...פאק... תבוא לבקר כשתהיה לך הזדמנות :x |
ציטוט:
אני לא אומר שהוא משקר הוא פשוט לא יודע מה קורה בצבא כניראה ואני יכול להגיד לך בוודאות שלא בטוח שבכלל תתעסק במקצוע שלך לדומגא מיכאל (השחום) קיבל תפקיד של טכנאי הוא משרת עם אנשים שלא עשו לא יג ולא יד רק עברו את הקורס שהוא עובר עכשיו וזהו |
ציטוט:
גם חברים שלי שכבר סיימו עם זה אמרו לי. אחד מהחברה האלה לא עשה יג יד ונכנס לדרג ד',לאומת אח שלו שעשה יג יד ונכנס דרג ב'. הכל בצבא זה עניין של מזל,אין מצב למצוא שם הגיון. סטייה קלה מהנושא:ראית את הקליפ borka babnik?הסולן של הלהקה דיונה נראה אחד לאחד כמו ואדים מהחדר כושר חחח אני הייתי בשוק |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ