![]() |
ציטוט:
35 מסור 3 סטים בלי מנוחה זה לא קשה אחי בגרוש |
אז בסדר לי זה קשה בכל אופן אחי אני לא ימשיך להיתווכח פה אם אנשים כי זה סתם דופק תפוסטים
אני מעכשיו ישב בשקט וימשיך בדרך שלי וזהו |
אליאב עצום
כידוע אני עושה ליין שמיניסטים כל שישי בסילבר, אליאב.ק. בא לבקר יום שישי, האיש ענק... הוא רק בן 16, אבל זה מדהים, הוא מהגדולים שיש בפורום הזה, ויש לו גב עצום! אגב, לNIGHTֹWOLF הבאנתי מאליאב שגם אתה ענק רציני, תבוא לבקר בשישי נראה גם אותך ! היה מצחיק (: בקיצור אליאב יא מלך :jockey: |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש לי מייל אבל עדיף לי באי סי קיו אוקיי? |
ציטוט:
וגם אתה לא פרייאר , אמרתי לך כבר חח אני תפסתי ממך שחיפון עד שראיתי אותך במציאות.. דרך אגב לכל אלו שיש להם טענות על גלעד - לכו דחסו סינטול לתחת גלעד הוא אחד הבודיבילדרים היותר גדולים שיש בפורום ובכלל בגילו הבנאדם תותח אתם פשוט צריכים לראות אותו במציאות ומשקלים זה שום דבר עובדה שהמשקלי עבודה שלי הם לא שיא אבל המראה אומר אחרת... בקיצור כל הליצנים והלוליינים למיניהם שאמרו לגלעד שהם מרימים יותר ממנו - לכו סתכלו במראה אני מבטיח לכם שגלעד הרבה יותר גדול ממכם |
הפוסט הזה עדיין חי???
די כבר להתווכח על גודל של כל אחד בפורום הזה. כולנו קטנים . (נקודה) ! (סימן קריאה) :jockey: |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה תירוץ של חלשלושים שאומרים שהמשקלים לא משנים להם |
ציטוט:
תראה את אליאב ואז תדבר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
דרך אגב dormazor - עדיף לי להישאר מבחינת כוח כמו שאני עכשיו ולעלות בהיקפים ובמסת שריר , מאשר לעלות בכוח ולהישאר אותו דבר במסת שריר |
ציטוט:
אם אתה לא מתחזק - אתה לא גדל |
ציטוט:
בינינו,אני לא היתי רוצה להיות גדול כמו שאני עכשיו ועם משקלים עלובים מאוד זה פשוט בושה לבוא לעשות חזה רק 90 קילו נגיד |
כמה אתה דוחק היום?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם אתה נמרוד אתה מדבר שטויות |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ