ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   במה טעיתי?... (https://israelbody.com/showthread.php?t=38090)

The Sun 31-07-08 08:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי superguitar (הודעה 598776)
אני חושב על טעיות אבל לא מוצא טוב הנה כמה :
מנוחה קצרה בין סטים (אבלל ממש בשבוע הראשון אתם יודעים מתרגשים והכל :p)
כל תרגיל היה בלי חימום כלומר התחלתי עם לחיצת חזה ישר הגעתי ל-3 סטים על משקל כבד (מזל לא קרה כלום)
בכל תרגיל רק אבל רק!!! 8 חזרות
החימום שלי היה ריצה ...
אימון ממש ארוך

היום תיקנתי הכל:מנוחה של דקה מסט לסט בתרגילי סופר סט דקה וחצי כל 3-4 תרגילים הפסקה של 4 דק'
חימום עם משקל קל מאוד עם הרבה חזרות ואז לאט לאט יורד על ל-4-5 חזרות על משקל כבד....
התיקון שעשיתי למעלה ^^^ תיקן לי גם תבעיה של החזרות
רץ פעם בשבוע...
אימון מקסימום שעה ורבע

למה הוא לא קיבל באן עדיין?

P-a-n-1-c 31-07-08 09:31

כפרה עליכם למה להרוס ? עד שיש אשכול טוב...

Dr. Muscle 31-07-08 10:05

חלאס עם הירידות על סופר גיטר תתרכזו בנושא. אם אני מתחיל למחוק כאן הודעות אני גם מתחיל להעיף.

הארדקור 31-07-08 12:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl (הודעה 598239)
לא הסבר מדעי אבל כל המוצרי חלב למיניהם קוטג' בעיקר מפוצצים בנתרן ובמלחים גם הקוטג' חצי אחוז שומן מכינים אותו מחלב אתה לא יכול לדעת מאיזה חלב מכינים אותו אם זה חלב מלא או רזה.

אח שלי התותח הגדול המורעל שאני הכי אוב לדבאר איתו שחות אל תוך הלךילה...כבר אמרתי לך שריקוון מלח זה או הכול או כלום אין ביכלל השפעה להוריד קצת מלח ולחסוך מיצד שני נתרן להוריד זה לגמרי כולל מים מזוקקים בימקום מי ברז ואז ידש תוצאות אבל תוריד קצת מלח מיכאן ותשאיר מישם ואין שום השפעיה אגב גם ריקון ארוך מידי לא טוב כי אז הגוף מיתרגל ומוצטא דרך להיתגבר ולאגור שוב נוזלים טאתה לא יודע מימה עושים זה נכון בתיאוריה אבל תיזכור שתנובה היא תחת פיקוח ועוברים שם בדיקות מחמירות הם לא יתנו לעצמם ליפול על שטות אתהנ יודע מה זה יהיה אים יפרסמו שהם היטעו את נהציבור זו חברה רצינית לא ניראה לי שהם יבלפו בדבר כזה בישביל מה שלהם פירסוןם רעי

goldBEN 31-07-08 12:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי superguitar (הודעה 598931)
איזה זיון בחורה תראה אותו תקיא כמו שהיא לא הקיאה בחיים... (גם הבחורות שמקיאות הרבה לך תבין:bot:
מזל אני לא נראה כמוך:d)

הא ? מה אתה רוצה?

הארדקור 31-07-08 12:19

ציטוט:

איזה זיון בחורה תראה אותו תקיא כמו שהיא לא הקיאה בחיים... (גם הבחורות שמקיאות הרבה לך תבין:bot:
מזל אני לא נראה כמוך:d)

שחיפון אתה יותר קטן מהאצבע שלו ברגל דבר פחות

OhadB 31-07-08 13:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי p-a-n-1-c (הודעה 598225)
כי אחרי אימון חזק הדבר היחיד שאני מת לעשות זה לשתות את השייק ולזחול הביתה... אין לי כוח עכשיו לעשות עוד סטים לבטן.
יש מצב שאני פשוט אשלב איזה פעמיים בטן בבית בשבוע... איזה כמה כפיפות בטן\הרמת רגליים משהו בסיגנון.

כנ"ל אני גם בקושי עושה בטן ,אין לי כוח לזה זה פשוט שיעמום ..

עלוש 31-07-08 13:03

ציטוט:

מזל אני לא נראה כמוך:D)

תעוף מפה כוס אמק:mad:
אתה הורסססססס

*DAVID* 31-07-08 14:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Muscle-Man (הודעה 598836)
אניי גם כמוך עכשיו.. בקושי מתאמן לא אוכל כלום הולך לישון ב3 בלילה קם ב2 בצהריים אוכל ביום בקושי 50 גרם חלבון אין לי זמן לכלום אני כל היום מבלה יוצא.. לא יוצא לי לשמור אבל לקראת הלימודים אני חוזרר מאסה מטורפת....

עריכה : בגלל זה מי ששם לב הורדתי תנתונים בחתימה :x

לדעתי אם אתה לא מיתכוון להיות מפתח גוף מיקצועי ולעלות על הבמה אז זה לא ממש משמעותי כי אני יודע שעליתי כמו שצריך בזמן שאני מיתאמן :sbb4:
בחיים לא ספרתי קלוריות או כמה חלבונים אכלתי ולא משו קרוב לזה אפילו

Pro_XXL 31-07-08 14:20

ציטוט:

מזל אני לא נראה כמוך:D)

כן אתה מזיין כן :cool:
כולנו שמענו עליך ועל האבא שלך הזה שמת שהיה פעם באדיבילדר.

orel 31-07-08 14:59

עזוב אותו גלעד הוא לא שווה את זה, רבעק שיעוף מפה כבר ילד קטן אוטיסט ומפגר שיודע רק לרשום: ^, סעמק ערס לא שווה תעצבים.

denous 31-07-08 17:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dr. Muscle (הודעה 599004)
חלאס עם הירידות על סופר גיטר תתרכזו בנושא. אם אני מתחיל למחוק כאן הודעות אני גם מתחיל להעיף.

:\

אתה צוחק אה ?
את לירון יכולת להעיף כי הוא רב עם כמה ילדים...
אתה המסכן הזה שזיין את השכל ושיקר על כל הפורום ועוד מתנשא פה מעל כמה אנשים וגם מקלל וחש איזה ערס כולו בן 13 ועוד מעז להגיב פה למרות שכולם פה שונאים אותו הגועל נפש הזה אתה משאיר ועוד מגבה.

וסופרגיטר ביום שתנשק מישהי תוציא את המילה זיון מפה יבתול שפתיים מגעיל פחח מה אתה בכלל מדבר.

P-a-n-1-c 31-07-08 17:26

בתול שפתיים :):):):) כמה זמן לא שמעתי את זה חחחחח

הארדקור 31-07-08 17:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי muscle-man (הודעה 598836)
אניי גם כמוך עכשיו.. בקושי מתאמן לא אוכל כלום הולך לישון ב3 בלילה קם ב2 בצהריים אוכל ביום בקושי 50 גרם חלבון אין לי זמן לכלום אני כל היום מבלה יוצא.. לא יוצא לי לשמור אבל לקראת הלימודים אני חוזרר מאסה מטורפת....

עריכה : בגלל זה מי ששם לב הורדתי תנתונים בחתימה :x

אז מה אתה עושה בפורום הזה?

goldBEN 31-07-08 17:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי הארדקור (הודעה 599268)

דיי כבר לשחק אותה יאלה זיינת בשכל ..
הוא רוצה להיות פה והוא לא חייב לך דין וחשבון מה גם שהוא לא חייב לאפחד דין וחשבון, אז יאלה עשית מספיק רעש ,בימקום לכתוב מהמשתמש הזה כנס למשתמש השני שלך ותכתוב איך שאתה כותב במשתמש הזה ואל תתכבה מאחורי כינוי , ובינתים אתה יוצא העבריין מקלדת ולא כל "הילדים" שמתעצבנים עלייך!

superguitar 31-07-08 19:06

אני פה בשקט ואתם רבים עם קיר....
בהצלחה!

אהה ואני צריך לקבל באן על זה שאתם מתחילים איתי???!!! בסדר נגיד...
תהנו!
אחלה אשכול חבל שיש ילדים כמוכם שהורסים...

Bono 31-07-08 20:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי הארדקור (הודעה 599268)

מה זה עניינך??????????

הארדקור 31-07-08 20:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shimonaz1 (הודעה 599420)
מה זה עניינך??????????

אני הבעל בית חתיכת יחובבנוס נישלחתי על ידי המשיח על מנת לנקות את כול השחיפונים החוצפנים והחולצונים אני רוצה שישארו פה אנשים שאפשר לדבר איתם עים הילדון יוצא ושותה כול יותאם והוא ביכלל לא מיתאמן אז שיגלוש ספורום שמתאיןם לו ולא יזהן לי פה את הריצפה.
ואל תענה לי לא מעניין מה תה חושב

afarsek 31-07-08 20:29

אני היחיד פה שכן אוהב לאמן רגליים? (או יותר נכון, לא סובל מזה כ"כ).

Logout 31-07-08 20:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי הארדקור (הודעה 599424)
אני הבעל בית חתיכת יחובבנוס נישלחתי על ידי המשיח על מנת לנקות את כול השחיפונים החוצפנים והחולצונים אני רוצה שישארו פה אנשים שאפשר לדבר איתם עים הילדון יוצא ושותה כול יותאם והוא ביכלל לא מיתאמן אז שיגלוש ספורום שמתאיןם לו ולא יזהן לי פה את הריצפה.
ואל תענה לי לא מעניין מה תה חושב

ואם בכל זאת בא לו להישאר?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:22.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ