ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אתה יודע שאתה באדיבילדר כש.....*המחודש!* (https://israelbody.com/showthread.php?t=36724)

SiX PACK 08-07-08 23:18

אני תמיד רעב, גם במאסה......

במאסה ההרגל לאכול דווקא נהייה אצלי חזק מתמיד, ואם אני לא מקבל אוכל למשך 4 שעות אני מתחיל להייות עצבני, ואז אני יכול לפרק קילו בשר.

Dr. Muscle 08-07-08 23:20

ס.זהזה, אני אשמח לענות אבל אני לא רוצה לעשות mutilating לנושא.
אם תפתח נושא חדש אני אשמח לענות - למרות שיש לי איזו הרגשה שאתה יודע מה התשובה שלי תהיה :)

Sugarzaza 08-07-08 23:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי orel (הודעה 579930)
אם נצטרך לאכול במאסה ארוחות לפי רעב זה יצא 2 ארוחות 3 ביום אולי, וזה קשה לחלק לדחוף 1000 קלוריות בארוחה.., אני רואה שאתה בא שוב להגן על if וכו, אבל זה פשוט יותר נוח ה 4-5 ארוחות אין מה להגיד.
4-5 ארוחות זה אידיאלי..

מה קשור if, בif הם דוחפים אוכל כמו משוגעים.

בכל מקרה. לא נוח לך להכניס 1000 קלוריות כי אתה רגיל לאכול לא מתחושת רעב. כשתחכה לרעב, תראה שאתה יכול לאכול גם 2000

Sugarzaza 08-07-08 23:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dr. Muscle (הודעה 579934)
ס.זהזה, אני אשמח לענות אבל אני לא רוצה לעשות mutilating לנושא.
אם תפתח נושא חדש אני אשמח לענות - למרות שיש לי איזו הרגשה שאתה יודע מה התשובה שלי תהיה :)

אין לי מושג האמת

Duck and Cover 09-07-08 01:15

אתה יודע שאתה בדיבילדר (בחיטוב.) כשהאויב מספר אחד שלך זה פחממות ושומנים והחבר ההכי טוב של זה חלבון,או טונה.

boris92 09-07-08 12:00

אתה יודע שאתה באדיבילדר כשהשנה שלך מתחלקת ל2 תקופות.

The Sun 09-07-08 12:02

כשהדבר הראשון שמעניין אותך כשאתה מדליק ת'מחשב זה לקרוא בפורום

JoeTwille 09-07-08 12:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The Sun (הודעה 580243)
כשהדבר הראשון שמעניין אותך כשאתה מדליק ת'מחשב זה לקרוא בפורום

לא ניראה לי שזה אומר שאתה Bodybuilder...

Duck and Cover 09-07-08 12:45

אתה יודע שאתה בדיבילדר שאתה כל פעם מחדש מסביר לאנשים על תזונה.

slim shady 09-07-08 12:47

אתה יודע שאתה באדיבילדר כשנוצר מצב לא נעים כשבנאדם גדול תופס אותך בוהה בו כל הזמן...

gilsXM 09-07-08 12:56

אתה יודע שאתה בודיבילדר, כאשר אתה מסתכל על כל אחד ברחוב וחושב לעצמך אם הוא מתאמן או לא וכמה זמן בערך

Bono 09-07-08 13:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gilsXM (הודעה 580276)
אתה יודע שאתה בודיבילדר, כאשר אתה מסתכל על כל אחד ברחוב וחושב לעצמך אם הוא מתאמן או לא וכמה זמן בערך

:):):):) איזה נכון זה...:sbb2:

NEATEYE 09-07-08 13:47

אתה יודע שאתה באדיבילדר שאתה יודע שהחברים שלך יחשבו שאתה מזיין בשכל וטועה עוד לפני שהסברת להם משהו נכון.

///Efi/// 09-07-08 14:31

אתה יודע שאתה באדיבילדר שכשאתה מיסתכל פורנו בימקום להיסתכל על הבחורה אתה מיסתכל על הבחור וחושב עד כמה חזק הוא מיתאמן, עד כמה הוא רציני בתחום, האם הוא עושה סקוואטים או פשיטה וכו'...

r0y 09-07-08 14:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ///efi/// (הודעה 580377)
אתה יודע שאתה באדיבילדר שכשאתה מיסתכל פורנו בימקום להיסתכל על הבחורה אתה מיסתכל על הבחור וחושב עד כמה חזק הוא מיתאמן, עד כמה הוא רציני בתחום, האם הוא עושה סקוואטים או פשיטה וכו'...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח זה קרה לי פעם אחת היה אחד דיי שור כזה וחשבתי על זה למה כולו סוס כזה אבל הרגליים שלו מאוד קטנות..כנראה הוא לא עושה סקווטים..xddd חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חשבתי שזה קצת הומואי מצידי אבל כנראה שאני לא היחיד..חחחחחחחחחח

אתה יודע שאתה באדיבילדר שכשיש שיחות על אימונים/תזונה אתה כבר לא מתערב ואתה רק מקשיב ואומר בראש יואו איזה חבורה של מטומטמים..להרוג אותם אפילו שזה חברים שלך ואתה ממש מתאמץ לשתוק כי כל מה שתגיד יהיה ההפך מכולם..והרי לכולם יש דוד/חבר/מכר שהוא סוס והוא הסביר להם אחרת ממה שאתה חושבב...

Pro_XXL 09-07-08 19:18

אתה יודע שאתה באדיבילדר...אתה פשוט עושה מה שצריך כדי להגיע לטופ כדי להיות מעבר להכי טוב שאתה יכול!
אתה יודע שאתה באדיבילדר לא קיימות בלקסיקון המילים שלך המילים:זילזול,פיספוס ארוחה,הפסקה מאימונים כי משעמם או לוותר ולהפסיק להיתאמן.

אתה יודע שאתה באדיבילדר אתה פשוט עושה מאמץ הכי גדול שאתה יכול כי אתה שבוי לספורט הזה ואתה חי בישבילו ומגיע למר ישראל גם אם אתה פאקינג צריך לקחת תאוטו של אבא שלך ולדפוק 160 קמ"ש כל הדרך לחיפה עוד שאין לך רישיון בגיל 17:d

יום טוב.

P-a-n-1-c 09-07-08 19:21

בואנה יש פה אנשים שהם לא באדיבילדרים הם פשוט סוטים

Logout 09-07-08 19:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl (הודעה 580680)
אתה יודע שאתה באדיבילדר...אתה פשוט עושה מה שצריך כדי להגיע לטופ כדי להיות מעבר להכי טוב שאתה יכול!
אתה יודע שאתה באדיבילדר לא קיימות בלקסיקון המילים שלך המילים:זילזול,פיספוס ארוחה,הפסקה מאימונים כי משעמם או לוותר ולהפסיק להיתאמן.

אתה יודע שאתה באדיבילדר אתה פשוט עושה מאמץ הכי גדול שאתה יכול כי אתה שבוי לספורט הזה ואתה חי בישבילו ומגיע למר ישראל גם אם אתה פאקינג צריך לקחת תאוטו של אבא שלך ולדפוק 160 קמ"ש כל הדרך לחיפה עוד שאין לך רישיון בגיל 17:d

יום טוב.

חחחחח אתה תנסע למר ישראל ואין לך רישיון? Xddddddddddd

idoshaq 09-07-08 20:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי master'sapprentices (הודעה 579418)
חח גם לי יש

שים תמונה אחי של הקופסא קילו!! :)

אתה יודע שאתה באדיבילדר שהחברים שלך באים אליך ואתם אוכלים הם לא מבינים למה הם צריכים לאכול טוסט/כל דבר אחר ואתם עם הפריכיות והטונה!!

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:54.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ