![]() |
ציטוט:
אי אף בי בי, למרבה הצער, מוכר על ידי משרד הספורט. לאשר יש סמכות לתת מעמד כזה למי שהוא רוצה, בכפוף למכסה שמגבילה אותו לאחד או שניים בשנה. אשר אכן נתן כמה פעמים מעמד כזה, למשל לאלירן בנימין מעפולה, שעד כמה שהבנתי בכלל לאעוסק היום בספורט הזה. אני מקווה שאוסאמה יהיה יותר רציני, ובכל אופן שיהיה לו בהצלחה. |
ציטוט:
|
נראה לי שפספסתם תתגובה שלי, אבל כן אין ספק גם בעובדה שבארץ מעדיפים להביא "זרים" שלא שווים לפעמים את הכסף והנוער של הקבוצה יכול לספק את אותה הסחורה ואפילו יותר ( מישהו אמר רומולו וטוטו תמוז? )
|
עוד דוגמא היא תום אלמדון.
דיברו עליו כשוער העתיד של ישראל. איפה הוא היום? אני לא בטוח שאפילו הפועל טבריה תיקח אותו. אז הוא היה יוצא עם דוגמניות ומשוויץ שהוא "משחק" במכבי חיפה - אבל בקרוב מאוד הוא יצטרך לשלם על כרטיס כניסה כדי להיכנס לאצטדיון כדורגל. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ביברס דווקא עושה עונה יפה מאוד עם הפועל, לגבי רפאלוב הוא טעה שנשאר בחיפה אבל בכל זאת עשה כמה משחקים ולא ישב כל העונה כמו עזריאל או בירוק בזמנו, אני חושב שעוד יש לו תקווה סך הכול מדובר בכישרון נהדר, תמוז אכן בזבז שנה שלמה.
|
תבינו תבינו דבר אחד הבעיה הכי גדולה של הכדורגל הישראלי זה אנשי מקצוע!ומתקנים ראויים-בארץ יש מאמני נוער,ילדים,נערים סטייל:"קחו כדור ותשחקו בעשב של הפרות בספורטק אני בינתיים מדבר עם האמא הכוסית של יואב".
מגרש של ביתר נס טוברוק ליגה לאומית לנוער!שטחי מראה של כבשים בסקוטלנד יותר מטופחים מהמגרש הנ"ל-עיצוב עזתי/רמאלליסטי משובח-פשוט בושה מקום שהוציא שחקנים כמו שי בירוק,ארבייטמן,גיא אסולין,חן עזרא ובראש המערכת שלמה שרף ואריק איזיקוביץ' היו יכולים להעמיד מתקן ראוי. הלוואי כל המאמנים בארץ היו כמו גיא עזורי מאמן הנוער של ביתר-הוא שילוב של מאמן כדורגל+מאמן כושר-יש לו ידע נרחב,עבר בארצות הברית-מקצוען אמיתי. צריך לחנך ולהשקיע מהנוער!להביא אנשי מקצוע מחול שיעבדו ויעשו חריש עמוק ויראו באיזה מצב גרוע מחלקות הנוער נמצאות!בית"ר עשתה יפה והיא עובדת מאוד יפה עם הנוער ורואים תוצאות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא שחצן בזה שהוא אמר שהוא בטוח שהוא יעלה במשקל הוא יקח את אלוף האלופים.. הוא היה צריך להתבטאות ביותר צניעות לנוכח העובדה שיש מפתחי גוף טובים מאוד בקגוריה של המשקל הכבד |
התרשמתי מאוד ממאור זרדד...
הוא פשוט ענק!! חח איך אני אוהב את הסברים של גיל גרנות :sbb4: |
ציטוט:
|
ציטוט:
אין צורך להצטער, כן ירבו :flowers: |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ