![]() |
לא עניין של כואב, לוקחים בעל חיים שנועד לעוף ופשוט מונעים ממנו את זה, או מגבילים לו את מרחק התעופה (זה עכשיו קראתי). זה בדיוק שווה ערך לבן אדם נכה שהיכולת המוטורית שלו מוגבלת.
|
מי שמקצץ לחיות את הזנב/כנפיים או כל דבר אחר מבחינתי מתעלל בחיות אין שום הבדל. בן אדם שאוהב חיות לא יקצץ לציפור את הכנפיים.
|
פשוט תשאירו להם את הנוצות תעופה ותסגרו את כל החלונות בבית...התוכי שלי למרות שיש לו נוצות תעופה עולה לי על הכתף משחק איתי והכול...זאת באמת התעללות לקצץ להם את הנוצות.
|
לי יש תוכי האכלת יד שאני החתמתי, לא קצוץ כנפיים ולא כלום..
עידאן רשמתי 3-4 מטר על 3-4 מטר, כעיקרון כלוב של 4*4 יהיה טוב, כמובן שעדיף גדול יותר, אל תשכח שזה 2 מטר כולל זנב שאני לא זוכר בדיוק כמה הוא ביחס אבל באיזור ה50% מהגוף.. |
ציטוט:
|
לעניות דעתי - מבחיל!
|
עומרי מה עובר עליךך??
והעכביש שבהריון.. כדאי שתמסור אותו מהר למישהוא שיש לו חוות עכבישים וזה.... יהיה לך ואחחד בלאגן שמה אחי.. והקטנים האלה יהיו ארסיים.... מסוכן אחי באמת.. ועומרי כולם ארסיים? או ששרפו להם תאלה של הארס.. |
ציטוט:
|
העקרב קטלני
נראה ענק |
מה העניין פה אם הוא האכלת יד אז אין מצב שהוא יעוף ממך סתם לחופשי הקטע זה לקצץ בקצה את הנוצות יש לו יכולת תעופה במישור אבל הוא לא יכול להמריא זה חוקי וזה ההשלכות לתוכי האכלת יד
חוץ מזה זה גודל חזרה כל שבועיים |
ציטוט:
ציטוט:
|
גם לא בדיוק שבועיים יותר לכיוון 4-3 חודשים יחי ההבדל ה"קט"
|
holy shit!
vary nice |
עומרי תבדוק בשבילי שלושה דברים טוב אחי?:
1)אם העכבישים שלך יעקצו אותך אתה תהפוך לספיידרמן? 2)אם העקרבים יעקצו אותך אתה תהפוך לסקורפיון ממורטל קומבט? 3)האם נעל של צבא מספיק חזקה כדי למעוך אותם? |
חחח.. מדליק! תהנה אם אתה אוהב את זה, רק.. תזהר שלא יעלם לו איזה אחד..
אגב, שמעתי מחבר, לא זוכר איך יצא, הוא אמר לי שיש דרך להוציא מהם את הארס עקרבים , משהוא עם סיכת ראש, וזה בטיחותי ואח"כ לא צריך לדאוג (מומלץ לך לברר) |
וכשה מוציאים תארס זה כבר ניהיה לא מעניין, נכון? :)
|
פששש..
ערוץ המדע נהייו פה אה... יפה אחי..אפילו כלב אין לי כוח לגדל בבית |
ציטוט:
או את הציפורניים לחתול.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ