![]() |
אחי יא מגודל אחד ^_^..
|
אליאב אתה מתאמן עם מישהוא בשם ניבי אולי?
|
ציטוט:
^_^ |
ציטוט:
|
לילד בגילך אתה נראה מעולה בצורה מטורפת.
אני מדמיין את המשקל והגובה והנתונים מרשימים חבל על הזמן... כל הכבוד לך ! לדעתי, אתה צריך להודות לאמא/אבא. :) בהצלחה וכל הכבוד !!! |
ציטוט:
|
ציטוט:
שמע ! גם אצלי זה היה ככה שבאמצע המכון היתי נופל ..ובדרך חזרה היתי מתגלגל בירידה אחרי כמה אימונים תאמין לי ומניסיון אתה לא תרגיש בכאבים האלה יותר וגם יהפוך לאימון האהוב שלך כי תראה באיזה צורה משמעותית תעלה במשקל ובמסה קרייזלר חבל עליך אחי חח תתחיל להשקיע ..עוד כמה שנים אתה על הבמה ואז תגיד " ואיי חבל למה לא הקשתי לסוליקו - היתי יכול לקבל אלוף האלופים " |
ציטוט:
ודרך אגב בקשר לגנטיקה , אני לא יודע אם בורכתי או שזה סהכ'' תוצאות של המון זמן ועבודה די קשה בתכלס... מה שאני כן יודע זה שלסיקס פאק יש גנטיקה שלא הייתי מתנגד לקבל :sbb4: |
פשש מטורף אחי ..
באיזה דברים אתה משתמש? נראה לי ראיתי אותך Iffb יש מצב? |
J Cutler 2 חחחחחח
|
ציטוט:
|
ציטוט:
Netnael - כן הייתי בIFBB עם גופיה שחורה של פיטבול |
גם לי הייתה נתפסת הרגל באימוני רגליים
אבל זה הפסיק אחרי כמה אימונים ולדעתי יש לך גנטיקה טובה, בשנתיים הגעת כ"כ רחוק שזה מטורף + הבנתי שהיית שחיף לפני "ניצחת" את הגוף שלך :p לדעתי תגיע רחוק |
ציטוט:
|
ציטוט:
:( |
ציטוט:
אליאב ,אתה הרגע אמרת שאתה מפחד לעבוד רגליים ? מה יותר מפחיד אותך,הכאבים מסקווטים או הכאבים בתחת אחרי שאני יאנוס אותך על מה שיוצא לך מהפה ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
תחשוב שוב אחורה ,ותבין למי אתה מטיף על אימוני רגליים :sbb4: |
ציטוט:
אבל עכשיו שאני חושב על זה זאת בדיוק הסיבה שהם יכולות לגדול המון בתקופה העכשווית שלי נ.ב - מתי אתה מביא לי את הסוכריה הזאת :sbb4: |
ציטוט:
מה הולך פה? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ