ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   חמאת בוטנים... (https://israelbody.com/showthread.php?t=18480)

PoweRule 08-09-07 21:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
אבל הוא שחיף, מה הוא כבר מבין?

הוא לא שחיף, הוא אולי מאותגר מסתית :wiggle:

PoweRule 08-09-07 21:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bigbit
לא אומר שהוא לא מבין או משהו..פשוט לא מסכים איתו
לא התרשמתי מהמחקרים שהוא הביא לי..
אני רוצה מחקר מוכר שעשה בדיקה על ספורטאים ..
לא מעוניין במקרים מסוג "14 נשים שמנות שלא עושות כלום כל היום נתנו להם 3 או 4 ארוחות ובדקנו את ההבדל"

מה אתה לא מבין שהם אומרים שאין הבדל בין אדם שמתאמן לבין כזה שלא. עצם זה שאתה מתאמן לא גורם לגוף שלך לפעול אחרת.

bigbit 08-09-07 21:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי PoweRule
מה אתה לא מבין שהם אומרים שאין הבדל בין אדם שמתאמן לבין כזה שלא. עצם זה שאתה מתאמן לא גורם לגוף שלך לפעול אחרת.

אצל אדם מתאמן הקצב חילוף חומרים הבסיסי(bmr)הוצאה אנרגטית וסינתזת חלבון גדולים יותר אז זה כן משנה

Sugarzaza 08-09-07 22:01

ציטוט:

אבל הוא שחיף, מה הוא כבר מבין?

אחי, יא מחוק, זה בכלל לא משנה איך הוא נראה בשביל להביע את דעתו. כל עוד היא לא עומדת בסתירה עם דעתו של BIGBIT כמובן.

Bullet 08-09-07 22:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Sugarzaza
אחי, יא מחוק, זה בכלל לא משנה איך הוא נראה בשביל להביע את דעתו. כל עוד היא לא עומדת בסתירה עם דעתו של BIGBIT כמובן.

לא מדוייק בכלל. הוא יכול להביא את דעתו, כל עוד היא לא עומדת בסתירה עם דעתו של מישהו גדול ממנו

m0she 08-09-07 22:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bigbit
אצל אדם מתאמן הקצב חילוף חומרים הבסיסי(bmr)הוצאה אנרגטית וסינתזת חלבון גדולים יותר אז זה כן משנה

אצל אדם במשקל 80 קילו על 20% שומן קצב חילוף החומרים הבסיסי גבוה יותר מאשר אצל אדם במשקל 60 קילו על 20% שומן אם שניהם לא מתאמנים [שניהם באותו הגיל ואותו הגובה]. יתר על כן, סינתזת החלבונים אצל האדם במשקל 80 ק"ג גבוהה יותר. אתה רוצה להגיד לי שיש הבדל מהותי ביניהם? ודאי שלא. ההבדל הוא כמותי גרידא.

הזברה 08-09-07 22:07

זה כבר מתחיל להראות מוכר.
רק שהקודם באמת ניסה להיות רציני...

Sugarzaza 08-09-07 22:09

ציטוט:

לא מדוייק בכלל. הוא יכול להביא את דעתו, כל עוד היא לא עומדת בסתירה עם דעתו של מישהו גדול ממנו

שמעתי שככל שמאגרי הגליקוגן, הקריאטין והמינרלים בשריר עולים כך גם הניורונים במוח מתפתחים יותר ולכן יש לך יותר ידע.

MagneZium 08-09-07 22:10

ציטוט:

אתה באמת לא יודע עם מי יש לך עסק הא? :closedeyes:

מזה עם מי יש לו עסק? מזה הזלזול הזה ?מה עשית מהמושה הזה אלוהים? אני לא מבין? אתם כול הזמן מזיינים אחד לשני תמוח ועסוקים בש-ט-ו-י-ו-ת אבל בשטח -- בסופו של דבר
יש לנו את
אור:

מול משה:

אז תגידו לי עכשיו אתם למי כדי להקשיב ולקבל ממנו טיפים בכול מה שקשור לפיתוח גוף

פעם הבאה שתפרסם תמונה ללא אישור, אתה תקבל השעיה לצמיתות.

הזברה 08-09-07 22:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי MagneZium

למזרק... מה הקשר?!

Sugarzaza 08-09-07 22:13

ציטוט:

מזה עם מי יש לו עסק? מזה הזלזול הזה ?מה עשית מהמושה הזה אלוהים? אני לא מבין? אתם כול הזמן מזיינים אחד לשני תמוח ועסוקים בש-ט-ו-י-ו-ת אבל בשטח -- בסופו של דבר
יש לנו את
אור:

מול משה:

זה היה כל כך רדוד עכשיו שצריך לתת לך באן מהפורום.

אני לא מתכוון להגיב, חוץ מטיפ קטן - אל תסמוך יותר מדי על מה שאנשים על חומרים מטיפים לך לגבי אימונים ותזונה.

Bullet 08-09-07 22:13

ציטוט:

יש לנו את
אור:

מול משה:

אוקיי... אז מה אם יבוא מישהו יותר גדול מBigBit ויטען משהו אחר? אז צריך להאמין לו כי הוא גדול יותר?

Sugarzaza 08-09-07 22:16

ציטוט:

אוקיי... אז מה אם יבוא מישהו יותר גדול מBigBit ויטען משהו אחר? אז צריך להאמין לו כי הוא גדול יותר?

נו ברור, אתה לא יודע שלביגביט יש יותר ידע מלייל מקדונלד וגיל גרנות ביחד? :wiggle:

הזברה 08-09-07 22:17

ציטוט:

יש לנו את
אור:

מול משה:

אה ומנגד , יש לנו את החברה האלה:
http://leangains.blogspot.com/2007/0...interview.html

נתתי את זה קודם בכוונה בשביל להשתיק הערות כאלו.

m0she 08-09-07 22:17

ציטוט:

יש לנו את
אור:

מול משה:

בשטח, אני לא מתאמן, המקצוע שבחרתי לי לחיים פשוט עוסק בגוף האדם ולכן אני מחוייב לרכוש את הידע הזה מתוקף הלמודים שלי. לאור יש אחלה מסה וכל הכבוד לו על זה, לא אמרתי שהוא שחיף. אני בעצמי שחיף [גם אמרתי את זה פעמים רבות] וזה לא קשור לעניין. הביאו ראיות כנגד הטענות של אור והוא בוחר להתעלם מהן בבוטות [תוך חוסר הבנה מול אילו מקורות מידע הוא בכלל עומד].

Bullet 08-09-07 22:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי הזברה

חח הרבה מהם בפורום של לייל...

bigbit 08-09-07 22:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Sugarzaza
נו ברור, אתה לא יודע שלביגביט יש יותר ידע מלייל מקדונלד וגיל גרנות ביחד? :wiggle:

ממך בטוח יש לי יותר ידע
ואתה יודע מה במקרה הזה כן אפשר לעשות השוואה לפי גוף..
כשאתה תגיע לחצי ממני תוכל לדבר..
בנתיים עם כל "הידע" שלך לא הגעת לכלום
אז תן כבוד ותפסיק לנסות לעקוץ אותי בקטנות

m0she 08-09-07 22:28

אתה יודע מה, אני בטוח שלמרצים שלי יש הרבה יותר ידע ממך למרות שהם שחיפים. אין מקום להשוואה על בסיס גודל, כל אחד עושה את הבחירות שלו בחיים ולא כולם בוחרים במסה וחיטוב.

Sugarzaza 08-09-07 22:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי הזברה

כולם שם מדברים על חיטוב בIF וזה נחמד, השאלה היא אם זו תכנית תזונה שמתאימה גם למסה. כי ממש לא מתאים לי לאכול ב8 שעות מה שאני אוכל ב12-13 שעות בערך.

bigbit 08-09-07 22:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she
אתה יודע מה, אני בטוח שלמרצים שלי יש הרבה יותר ידע ממך למרות שהם שחיפים. אין מקום להשוואה על בסיס גודל, כל אחד עושה את הבחירות שלו בחיים ולא כולם בוחרים במסה וחיטוב.

בגדול אתה צודק..אבל עדיין אני מצפה לטיפת כבוד ולא לעקיצות כמו שהוא שולח..כשהוא יגיע למשהו אז שיעקוץ אותי חופשי..אבל עד אז שידבר יפה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:16.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ