![]() |
גדי
מה הגובה שלך וכמה זמן אתה מתאמן? |
ארבל וגדי ,
לדעתי צריך לתעד את האימון המשותף שלכם יחד . גדי כמה תרגילים לשריר אחד זה לא יותר מידי ? כמה סטים מכל תרגיל ? |
ציטוט:
אני מתאמן שנים לסירוגין, פסקי זמן ארוכים מדי.. לא יצא לי להתאמן ברצף למעלה משנה וחצי. |
ציטוט:
חמישה או שישה תרגילים לשריר גדול - 4 סטים כל תרגיל - אימון שריר בשבוע נראה לי סביר בהחלט. אגב, כבר לקחת מגיל את הטלפון שלי? |
ציטוט:
תוציא אותו נכה, אח'שלי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני לא יכול לוותר.. בטח שלא לפני תחרות. אני עובד עם משקל נמוך כך שזה יקל עליך, או שתוכל להיכנס איתי החל מהתרגיל השני. |
ציטוט:
יאללה , נעשה את הלחיצה במוט ,מקסימום נצא באלונקה. |
ציטוט:
תיקון: מקסימום תצא באלונקה.. לי אין זמן לאלונקות. יש לי ארוחות לאכול. "חטיפי אנרגיה טבעיים" לקחת ועוד.. האמן לי שגם עם המשקלים הנמוכים (יחסית, כן?) שאני עובד האימון לא פשוט כלל וכלל.. אתה יודע איך אומרים: "סמוך על סמוך" |
ציטוט:
יהיה טוב נסגור על 6 בערב בטרגט ? |
ציטוט:
אגב, יום ראשון בשעות הערב המכון מלא באנשים ופתאום כולם מתאמנים חזה, צריך לקבוע שעה שבה יהיה ריק יחסית.. יותר מוקדם או יותר מאוחר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
yeah buddy , light weight ! |
ציטוט:
בנוסף אם יורשה לי לציין ,באימון תאומים אני מעשן אותך חביבי P: :sbb4: |
[quote=arbel2]בנוסף אם יורשה לי לציין ,באימון תאומים אני מעשן אותך חביבי P: :sbb4:[/QUOTE
עם זה אני לא מתווכח... פשוט צריך לראות את התאומים שלך בעיניים כדי להאמין. |
[quote=גדי 21]
ציטוט:
|
גם לך מגיע כל הכבוד שאתה כן מודע לחולשות שלך ויודע לקבל ביקורת. זה איזשהו שינוי מבורך למפתחי הגוף בארצנו הקטנה. אני דרך אגב בגילך וגם בשיאי הייתי רחוק מאיך שאתה נראה עכשיו (תמונות שלי יש בפורום) - כך שאתה הרציני מביננו.
לגבי העובי - אני לא חושב שאתה צריך לעשות שינויים כלשהם (רק באמצע התהליך אם האיזון היפה שקיים אצלך ידפק) - העניין הוא התמדה. תחרות אחת בשנה, כל שאר הזמן הטרדה. זה לא שאתה נמצא בתת משקל , מה שאתה צריך הוא בסה"כ 5-7 קילו נקיים בשביל שתהיה שלם גם מבחינת העובי (שלם אך לא מושלם כמובן). את זה ניתן להוסיף בשנה שנתיים של התמדה נטו. |
תגיד גדי יש מצב אתה זה שמשחק את המאבטח בבורר או שאני הוזה?
|
נראה לא רע בכלל.
אין ספק שחסר פה עומק, קרא לזה בשר. אבל זה בגלל הגיל הצעיר. הבחור יבש מאוד. כאילו מחר הוא עולה למר ישראל. חזה מרשים, כתפיים ורגליים יפות. Abs מעולים. עם צבע טוב ופוזינג מרשים אני תופה לו מקום בחמישיה הראשונה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ