![]() |
ציטוט:
אבל הערבים כן רוצים להרוג את היהודים. ציטוט:
|
ציטוט:
ותודה zoond מוניטין כשיהיה לי |
ציטוט:
|
ציטוט:
אמרתי שאין לי בעיה עם חרדים? יש לי בעיה עם אותם חרדים ושמאלנים שבוגדים במדינה יותר מעם הערבים. כל אזרח, לא משנה אם הוא יהודי, ערבי, דתי או חילוני צריך להיות נאמן למדינה. אתה יודע למה לא היית רוצה ערבים במדינה? כי ההגיון אומר שהם לא באמת ישרתו בצורה נאמנה, אלא יפגעו בצבא ויבגדו בו. כנראה שזה באמת מה שיקרה, וזה אומר שהם לא יכולים להיות נאמנים למדינה, ולכן לא אמורה להיות להם אזרחות כאן. אם הדרוזים יכולים לשרת בצבא, כל אזרח יהודי ולא יהודי יכול. הם בוחרים בדרך הזו. |
.
על איזה שרות לאומי אתה מדבר פה בדיוק?[/quote] שירות לאומי שעושים במקום צבא,מינימום צריך שנה ויש שעושים שנתיים, תמורת משכורת זעומה ביותר ובסיומו ניתנת להם אותם זכויות למי שסיים שירות הצבאי. |
ציטוט:
מעבר לסיבות שאמרת, אני גם לא הייתי רוצה ערבים בצבא, כי זה לא נראה לי מוסרי להכריח מישהו להרוג מישהו שלא רוצה לפגוע בכלל בעם שלו. ציטוט:
ב) אפשר לעבוד במקביל לשרות לאומי ג) המשכורת בשרות לאומי ממש לא זעומה, היא יותר ממשכורת קרבית!!!! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחח אמרתי לך פעם שאניאוהב אותך אח שלי ? :sbb4: |
ציטוט:
אני משער שהם לא מוסלמים,וזה לא הקוראן,נכון? |
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
אתה באמת מצפה שהם ייהנו מאזרחות במדינה, אך לא יתרמו לה בהמדינה תצטרך? שוב, הדרוזים עלולים לסבול מאותה בעיה מוסרית, ולהם זה לא מפריע לשרת בצה"ל, ועל זה מגיעה להם הערכה. |
ציטוט:
ואם אתם לא יודעים אז הדת של הדרוזים היא סודית לגמרי ...אז לצערי אני לא יכול לענות לכם על כל השאלות מצטער . וארבל גם אני אוהב אותך חח |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לא נכון אחי
כעקרון זה רק דתיים אבל גם הלא דתיים יודעים הרבה דברים על הדת שלהם שגם הם אסור להם להגיד וגם מי שדתי וחזר בשאלה אז הוא צריך לשמור על הסוד ..וככה כולם עושים |
ציטוט:
אחרי שהאדם מת הנשמה עוברת מגוף לגוף נגיד כשמשו מת הנשמה עוברת מהגוף שלו לתנוק חדש שנולד בקשר למה שהיא סודית אני לא יכול להגיד אחי אני יודע שזה מעצבן ששומרים סוד ענק כזה אבל זה מה שיש אחי |
ציטוט:
ובנאדם שחזר בתשובה,איך הוא אמור לדעת על התורה אם היא סודית? ושאני חושב על זה,אז שמעתי משהו שהדת היא סודית. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:24. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ