![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אמא שלך לא מצליחה להרים דאמבל של 12.5?? לא אמרת שהיא בודיבילדרית או משהו? |
חח פאדיחה שעשיתי לחבר שלי
יש לי חבר שחיף שמרים בבנצ' 5 קילו כל צד אז הוא הלך שניה לשתות בקולר אצלנו הפלטות של ה5 קילו וה10 דומות רק הבדל בגודל אבל לא ממש ששמים לב אז בקיצור שמתי לו 10 קילו בכל צד ולא שמתי סוגרים הוא בא הוא לא שם לב לזה התחיל את הסט על החזרה הראשונה שהוא הוריד את המוט לחזה הוא נתקע הוא כזה צועק לי אדםם תעזור ואז הוא התעקם עם המוט הפלטות נפלו מתתי מצחוק |
ציטוט:
|
זה לא מסוכן עזרתי לו ישר להרים את זה אבל כל המשקל נפל
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא שם 10 קילו כל צד, ביקשתי ממנו לנסות לעשות עם זה כמה חזרות.. בקיצור אמרתי לו לשמור לי, אני יורד פתאום אני מבין כמה זה קשה לי... המוט יורד לי למצח ואין לי מספיק כוח לעצור אותו... והוא שמר כזה בזלזול הוא לא חשב שזה יהיה לי כזה קשה... חחח המוט נכנס י במצח עשה לי אדום :mad: |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואז בגעתי לישראלהודי ואין לי יותר פאדיחות תודה לאל, גידלתי ראש על הכתפיים.. |
חבר שלי מסריח מוות. המאמן עבר לידו ואמר פייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אתמול חבר שלי מהשיכבה עושה דחיקת חזה במשקולות בודדות, בטעות הוא לקח 2 משקולות שונות
הוא לקח 20 ק"ג ושנייה 25 ק"ג, אח"כ הוא הבין למה היה לו קצת יותר קשה ביד ימין חחחחחח. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
היה לי משהו בקטנה
לא הייתי מרוכז שנייה בהליכון ודרכתי על הפסים השחורים בצד החלקתי וכמעט עפתי בסוף חזרתי בלי ליפול אבל בכול זאת פאדיחה |
נוד אכזרי באמצע המתח
|
פעם אחת עשיתי סקוואט והיו לידי שני ספוטרים שהיו אמורים להוריד 2.5 קילו כל צד כשנהיה לי כבד אז אחד מהם הוריד 5 קילו והשני 2.5 אני לא התרכזתי במה שהם עושים הסתכלתי במראה ופתאום אני קולט שאני מתחיל ליפול לצד :\
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:58. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ