![]() |
ציטוט:
|
|
ציטוט:
|
ציטוט:
עוד לא אמרו שזה נכון למה אתם קופצים למסקנות ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל זה לא נישמע לי ממש הגינוי, רגע ליפני שהוא צריך ליזכות בחגורה הוא היתאבד ? משהו קרה שם כריס לא היה עושה את זה,אני לא מבין למה לא עושים טביעות אצבאות כדי לברר זאת.. |
טוב סבבה מת וזהו שמעו חפרתם רצח
|
ילללללללה גם אם אמרו אז מה?!! חאלס כבר זיינתם ת'שכל..יש הבדל בין הבנואה של ה2 דקות,שרצח ברגע של טרוף את היקר לו והרג את עצמו,לבין בנואה של 40 שנה של נתינת הנשמה לספורט שהוא אהב ולמעריצים שלו,ההקרבות הרבים,הפציעות,כח ההישרדות..לבנואה הזה מגיע פרק לזכרו! לבנואה הזה מגיע כבוד והוקרה! את אותו אחד שחי 40 שנה אדירות אני אוהב,לא את זה שעשה את המעשה הנוראי, |
ציטוט:
ומה הקשר חגורה? זה נשמע כאילו אתה חושב כמו ילד קטן. הבנאדם נרקומן ורצח את המשפחה שלו. איזה פרק מגיע לו? |
ציטוט:
זה אחד הדברים הראשונים שעושים בחקירת רצח. |
ציטוט:
נערך |
ציטוט:
זה ממש עצוב חבל שזה מה שקרה. VoRteX מה הקשר נרקומן אפשר לדעת ? וכן אני ילד קטן. |
ציטוט:
חחח כן בטח , מה עוד כבר יכול לקרות שם?! לדעתי זה די הגיוני שהוא רצח אותם... הרי זה לא הגיוני שהאישה בבית תהרוג את בעלה ששוקל 130 קילו חח זה פשוט לא הגיוני שהיא תצליח לגבור עליו... מה שכן מעלה חשד זה הילד יש מצב שהוא לקח לאבא שלו מהחומרים והנה שרוט בראש וחזק ואז הערים על שתיהם!!! חח סתם , נו באמת לכל אלה שלא מאמינים שהוא הרוצח תודו בזה שרוב הסיכויים שכן גם זה שהוא היה סופרסטאר זה לא אומר שאין לו בעיות , וגם היו רואים עליו שהוא שרוט ברמה קשה |
בעצם חיזרים באו הרגו את כולם והפלילו אותו
רח'מים (ח' מרוקאית) |
מה באמת? מה זה הוא הרג אותם? וואי ואני חשבתי שאודטה הגיע לשם באורח פלא והתיישבה על כולם..וואי עכשיו שאני יודע שזהו שרצח אותם כל הדעה שלי השתנתה..זהו! הצלחתם במטרתכם!! מעכשיו כולם שונאים את כריס בנואה,הרוצח בדם קר,עכשיו סתמו ת'פה.
|
גיא פינס לא מוכר חארטות.
בכתבה אמרו שהוא חנק את אשתו ובנו בן ה7 למוות!! בן אדם מטורף עם כל הכסף וההצלחה תראו מזה עושה לבן אדם :( ואז יום למחרת הוא התאבד בתלייה במרתף. תראו מזה רק י ום למחרת הוא התאבד וכל הזמן הזה חופשי היו גופות בבית. לא האמנתי ששמעתי את זה. |
ציטוט:
|
בשבילכם מספורט 5
http://www.sport5.co.il/articles.asp...=22090&lang=HE עם כל האהבה לבנואה, הוא סיים את חייו כרוצח עלוב. ולא משנה מה הסיבות. |
ציטוט:
קשה לחשוב על זה לבד? |
ואיי תלה את עצמו במכון הכושר בבית באחת המכונות :(
אז מה בסוף הסטרואידים גם הפעם היוו סיבה למוות? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ