ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אם נותקף נבעיר את המזרח התיכון (https://israelbody.com/showthread.php?t=11963)

Gamerrrrr 13-06-07 14:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ביצה
תשמע אם הייתי יכול לכתוב כאן מספרים אז בכיף, רק שזה עובר על ב"ש ולדעתי זה יותר חשוב מהדיון כאן.
באופן כללי, כמו שאמרתי מקודם, סיימו מסלול לפני חודש בערך מחזור אוגוסט 05 פחות מ-30 איש, ובוא נגיד שזה היה יותר מצוות אחד.

טוב תמשיך לדמיין אחי

ביצה 13-06-07 14:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
טוב תמשיך לדמיין אחי

שמע אחי אני לא יודע מה אתה חושב, אבל אין לי שום סיבה להוכיח לך את מה שלי כבר ברור.
תנסה לברר מגורמים בחיל הים כמה לוחמים סיימו מסלול החודש.

בוא נגיד שיש לי תמונות מהטקס על המחשב, אבל אני לא רואה סיבה להעלות אותם לאתר.

סהר! 13-06-07 14:24

הם מאוד חזקים אבל שתדע לך השם איתנו שזה הכי חשוב!
וגם אנחנו לא פראיירים תאמין לי!

OMRI-TURBO 13-06-07 17:05

התשובה הנכונה בקשר לשייטת 13 היא שיש שני מחזורים שנתיים, כאשר בשניהם ביחד מסיימים 30-35.

Mazoz3 14-06-07 01:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
התשובה הנכונה בקשר לשייטת 13 היא שיש שני מחזורים שנתיים, כאשר בשניהם ביחד מסיימים 30-35.

אתה רוצה להגיד לי שכל שנתיים נכנסים רק 30-35 חיילים לשייטת 13 ? אתה טועה.

OMRI-TURBO 14-06-07 04:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mazoz3
אתה רוצה להגיד לי שכל שנתיים נכנסים רק 30-35 חיילים לשייטת 13 ? אתה טועה.

מה הקשר שנתיים? אמרתי פעם בשנה,יש 2 קורסים, כאשר בשניהם ביחד יש 30-35. ואגב, אל תגיד לי שאני טועה,כי מפקד חיל הים לשעבר בכבודו ובעצמו אמר לי את זה היום.

SuzukiR 14-06-07 05:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי omri-turbo
מה הקשר שנתיים? אמרתי פעם בשנה,יש 2 קורסים, כאשר בשניהם ביחד יש 30-35. ואגב, אל תגיד לי שאני טועה,כי מפקד חיל הים לשעבר בכבודו ובעצמו אמר לי את זה היום.

איילון היה לוחם ענק ומפקד גדול אני מעריך אותו מאוד אבל אני לעולם לא יצביע לשמאלני

Gamerrrrr 14-06-07 09:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SuzukiR
איילון היה לוחם ענק ומפקד גדול אני מעריך אותו מאוד אבל אני לעולם לא יצביע לשמאלני

הוא לא דיבר עליו.
וגם אם הוא שמאלני הוא היה אחד מאלו ששיקמו את השב"כ

SuzukiR 14-06-07 09:21

ציטוט:

הוא לא דיבר עליו.
וגם אם הוא שמאלני הוא היה אחד מאלו ששיקמו את השב"כ

איתי אח שלי אמרתי שאני מאוד מאוד מעריך אותו ( אני לא שונא שמאלנים פטריוטים ) אני שונא את השמאל הרדקלי שמרכיב את רוב השמאל היום

יש לי שאלה זה נכון שעמי אילון היה בפשיטה על האי גרין ?

VoRteX 14-06-07 09:31

ציטוט:

איתי אח שלי אמרתי שאני מאוד מאוד מעריך אותו ( אני לא שונא שמאלנים פטריוטים ) אני שונא את השמאל הרדקלי שמרכיב את רוב השמאל היום

וקיבל את עיטור הגבורה על מה שהוא עשה שם..

Gamerrrrr 14-06-07 09:41

ציטוט:

כן, הוא היה בפשיטה, נפצע בראשו בעת הסתערותו על יעד מבוצר מרסיס של קליע. בנאדם נחמד מאוד, מהיכרות אישית שלי איתו (דרך סבא שלי)

http://www.aka.idf.il/iturim/asp/dis...sp?docId=28709

SuzukiR 14-06-07 10:10

ציטוט:

כן, הוא היה בפשיטה, נפצע בראשו בעת הסתערותו על יעד מבוצר מרסיס של קליע. בנאדם נחמד מאוד, מהיכרות אישית שלי איתו (דרך סבא שלי)

http://www.aka.idf.il/iturim/asp/dis...sp?docId=28709

ידעתי !

קראתי משה ו על זה רק לא הייתי בטוח
בהחלט בנאדם שעשה המון למען המדינה חבל שהוא כה שמאלני

Gamerrrrr 14-06-07 10:18

ציטוט:

ידעתי !

קראתי משה ו על זה רק לא הייתי בטוח
בהחלט בנאדם שעשה המון למען המדינה חבל שהוא כה שמאלני

הוא לא עד כדי כך בשמאל. מפלגת העבודה זה לא מר"צ. זה סתם אמיר פרץ מטומטם. עמי איילון הביא את השב"כ לאיפה שהארגון הזה כיום.

SuzukiR 14-06-07 10:32

ציטוט:

הוא לא עד כדי כך בשמאל. מפלגת העבודה זה לא מר"צ. זה סתם אמיר פרץ מטומטם. עמי איילון הביא את השב"כ לאיפה שהארגון הזה כיום.

גם עומרי שאני מאוד סומך על דעתו אמר שהוא שמאלני
אני באמת מעריך אותו על פועלו בבשב"כ שדרך אגב עד שרשמתה פה לא ידעתי שהיה ביכלל שם

אבל בכל הוא רוצ הלבתר על רמת הגולן ולחכור אותו לאיזה 50 שנה דבר שאני מאוד מיתנגד

תאמין לי אמיר פרץ הזה הוציא לכל המרוקאים שם רע ....

SuzukiR 14-06-07 10:33

דרך אגב איתי באיזה שיטת מימשל אתה תומך ?

Gamerrrrr 14-06-07 10:35

ציטוט:

דרך אגב איתי באיזה שיטת מימשל אתה תומך ?

דמוקרטיה לאומנית. עקרון הפאשיזם לא יכול לחזור לעולם אז מתפשרים על באמצע. ד"א ראש המששלה לבד לא יכול להחזיר שטח, לכן גם עמי איילון או ברק ירצו להחזיר את הגולן זה לא ייתאפשר בגלל הליכוד, ישראל ביתנו, וכל החראות החרדים

SuzukiR 14-06-07 10:53

ציטוט:

דמוקרטיה לאומנית. עקרון הפאשיזם לא יכול לחזור לעולם אז מתפשרים על באמצע. ד"א ראש המששלה לבד לא יכול להחזיר שטח, לכן גם עמי איילון או ברק ירצו להחזיר את הגולן זה לא ייתאפשר בגלל הליכוד, ישראל ביתנו, וכל החראות החרדים

תן הסבר על דמוקרטיה לאומנית אחי

אל תהיה בטוח עדיין ראש ממשלה יכול ליגרום נזק עצום ואל תישכח שהוא ממנה שרים

הוא יכול עוד לשים את פרץ שר אוצר ואת ביילן איזה שר והם יעזרו לערבים צריך לחשוב גם על זה אחי

Gamerrrrr 14-06-07 10:56

ציטוט:

תן הסבר על דמוקרטיה לאומנית אחי

אל תהיה בטוח עדיין ראש ממשלה יכול ליגרום נזק עצום ואל תישכח שהוא ממנה שרים

הוא יכול עוד לשים את פרץ שר אוצר ואת ביילן איזה שר והם יעזרו לערבים צריך לחשוב גם על זה אחי

זה תלוי בתוצאות הבחירות, בכל אופן ראש הממשלה הבאה הוא ביבי זה בדוק 100%.

דמוקרטיה לאומנית? מדינה שיש בה זכות ביטוי לכולם, רק שכולם הם בני אותו גזע :) כלומר בלי עובדים זרים, בלי פליטים בלי שטויות רק ישראלים אמיתיים

SuzukiR 14-06-07 10:57

ציטוט:

זה תלוי בתוצאות הבחירות, בכל אופן ראש הממשלה הבאה הוא ביבי זה בדוק 100%.

דמוקרטיה לאומנית? מדינה שיש בה זכות ביטוי לכולם, רק שכולם הם בני אותו גזע :) כלומר בלי עובדים זרים, בלי פליטים בלי שטויות רק ישראלים אמיתיים

אה נחמד

תגיד אתה בעד שיהיה נשיא אם רוב הסמוכיות ולהעריך את הכהונה בשנים (כדי שיהיה אפשר ליצר קו מדיני )?

משהו דומה לכוחות שיש לנשיא ארצות הברית

Gamerrrrr 14-06-07 10:58

ציטוט:

אה נחמד

תגיד אתה בעד שיהיה נשיא אם רוב הסמוכיות ולהעריך את הכהונה בשנים (כדי שיהיה אפשר ליצר קו מדיני )?

משהו דומה לכוחות שיש לנשיא ארצות הברית

אי אפשר להשוות את ארצות הברית אלינו, הרי ארה"ב היא כמו חברה, והנשיא הוא המנכ"ל שם. זאת מדינה פדרלית, זה בלתי אפשר להשוות בין צורות השלטון

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:16.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ