![]() |
ציטוט:
רציתי לכתוב משהו על האמה, אבל אז הבנתי שזה עלול להוות בעיה. גם אני רואה את עצמי עם קעקועים בעתיד [לא 7-10 אלא 3-5], וכל קעקוע חובה שיתוכנן בצורה קפדנית ועם מחשבה לעתיד. |
חחח קראתי את התגובות ככה בריפרוף, זה נשמע בדיוק כמו הוויכוחים שלי ושל חבר שלי בקשר למוזיקת טראנס ומטאל. כמה שאני מנסה להסביר לו, הוא לא קולט. אחרי הכל, זה עניין של טעם.
לעניניינו. לכל מי שאוהב מטאל אירופאי, מטאל חדש ודאת' מלודי, אני מאוד ממליץ על Insomnium. Children of Bodom. Dream Theather - מייק פורטנוי הוא המתופף הכי טוב שקיים!!! (מילה של מתופף מקצועי)! System of a Down. אלו רק חלק קטנטן. לדעתי COB (צ'ילדרן), הם אחת מהלהקות היותר גדולות של עכשיו. אחרי שהורדתי את כל ה- heavy metal של שנות ה-60 עד ה-90, אני עדיין מעדיף מוזיקת מטאל מודרנית. אה, וד"א אגב. הצעקות כביכול, זה נקרא "גראולינג", ולא כ"כ קל לשיר ככה. |
ציטוט:
מסעדה, בית קפה וסרט אני לא חושב שזה לגיל שלנו. מילא פאב.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מעדיף לא "להסתכן" ולעשות במקום אחר, זה לא כזה נורא. |
ציטוט:
מועדונים וטראנס זה אין וספרים זה אאוט. :sleep: ציטוט:
סיסטם? S: |
ציטוט:
|
ציטוט:
א' כל בלינק, זו להקת פאנק. וסיסטם היא אחת מהיותר גדולות. שוב, הכל עניין של טעם. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בלינק וכל שאר להקות הפאנק שוות לתחת! להעמיד אותם מול קיר ולפקוד על ירי! פשוט איכס! |
ציטוט:
למרות שד"א אני בנאדם די מתבודד, אני יכול להנות משקט ומלהיות לבד יותר משבוע בכיף. |
ציטוט:
אל תיתן לי להתחיל לדבר על ספרים... |
ציטוט:
הם יגידו לך שבלינק הם להקת פאנק מצויינת. אני יישאר עם המטאל המודני שלי. :happy: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ