![]() |
ציטוט:
ישש :):):):) טוב עזוב אני מיתקמצן על הפוסט חחחחחח עזוב יחס גורר ייחס.......העולם עגול..יום אחד הם יצטרכו טובה הם לא יקבלוווו!! |
מישהו הזכיר פה משהו על שתן, אז באותו נושא, כשאתה בא להשתין בבוקר, כולך מעוך מעייפות, ופתאום הזרם של השתן מתפצל לשניים, אתה לא משתלט על זה ואתה מתחיל לנסות איכשהוא לכוון לאמצע האסלה כדי שלא יברח החוצה. :ninja:
כשאתה בא לראות תוכנית קבועה בטלויזיה ואתה אחד שכמעט לא צופה בטלויזיה מלבד התוכנית הזאת, ודווקא באותה שעה בדיוק יש בעיות קליטה בלווין, או הפסקת חשמל, או טלפון מהדודה שמתחילה לזיין לך בשכל: "נו אז איך הלימודים? כבר מצאת עבודה? ספר משהו..." |
יש את אלה שבבית ספר רואים אותך ואומרים לך את גדול כי את אוכל אבקות זה לא שריר
ואז אתה צריך להתחיל להסביר להם שגם עם הם ישתו דלי לא יעזור להם |
ציטוט:
דבר שקרה לי הרגעעעע משהו מוזררר סתם הלכתי מכות עם אחי והוא היה עם נעליים והוא בעט לי ברגל ופיספס והוא כזה שפישף לי את השערות ברגל ועשה לי מין צמה כזאתיי חחח וזהו שורףף רצחח כי אני מנסה לישר את זה וזה מושךךךךךך אז שמתי זרם של מים חזק!!!! זה עזר אבל עדיין כואב חחח |
יש את אלה שבאים למכון מתחממים שמים כפפות וחגורה והולכים ללחיצת חזה
ובסוף אחרי הכל מרימים לך 7 וחצי כל צד אבל אחר כך אחרי הסט הקשה הם כמים ועושים לך מתיחות אחרי שסגרו 3 כפול 12 כמו שכל מאמן כמעט אומר לכל מי שבא למכון |
דברים מעצבנים (בכלליות)
שיש לך נזלת והיא נוזלת לך מול כל החב'רה.. אנשים עם נזלת שנזולת להם והם לא מבחינים בזה.. שיש לך קאקי באמצע משהו חושב... שאתה מרוכז במשהו ואתה מנסה לעשות אותו טוב , מפריעים לך.. ואז אתה תופס עצבנים !.. שנגמר לך הנייר טואלת בשירותים.. שאין לך סבון בזמן שאתה רוצה להביא ביד.. שאתה חולה.. שמתי שאתה רוצה לפרסם תמונות בפורום .. התמונות מקטינות אותך.. חולצות שמשמינות אותך.. וחושבים שאתה שמן.. ועוד.. נכתוב אחר כך.. |
ציטוט:
|
איזה פוסט ענק יאלה מנהלים לנעוץ!
|
אבל הכי מעצבן אלה שבאים למכון בשיא הפוזה
ואז הולכים להליכון רצים לך שעה אחר כך הולכים למראה לבדוק עם הם גדלו |
או יש את אלה שאתה מבקש מהם לעזור לך בסט ואז הם דופקים לך את האמא שלא
אתה אומר להם תיהיה איתי בסט הבן זונה רואה שאתה מתחיל להתעייף לוקח לך את המוט מהיד בא לך לשבור לא את הראש |
אנשים שמפחדים ללכת לחדר כושר מחשש שהם יתנפחו יותר מידי
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שאמא שלי קוראת לי "נבלה" ליד חברים..
|
אנשים שרוצים שהבייספס או הטריי או כל שריר יהיה בצורה שהם רוצים..נגיד החזה שלא יהיה עגול יהיה מרובע שבייספ יהיה עגול כמו כדורסל וכ'ו... לרשום עוד משהו בהזמנה?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כן אה.. הלוואי עליי בייספס עגול וגדול...:happy: |
ציטוט:
|
:sweatdrop:
ציטוט:
|
ציטוט:
או שאתה יושב בכיתה ומרים נאד רציני!!! ואז בא החבר ליד כולם (ליד בנות) ואומר: "חאלאס תפסיק עם כל החלבונים שלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ