![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כשחברה שלך שואלת אותך: אני נראית לך שמנה? אז אתה אומר לה: לא מה פתאום את פשוט במסה :wiggle:
|
ציטוט:
|
יש לי משפט יותר מדוייק בעניין...
שאתה נהנה יותר לראות את הסוס של המכון צורח בדדליפט מאשר לראות כוסית עושה סקוואט. (חח טוב תלוי כמה סוס ותלויס כמה כוסית...:p) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
עקרב, מי זו הזאת שמחרבנת בחתימה שלך? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כשאתה ואבא שלך מוציאים את הקניות מהרכב הוא אומר לך "נראה לי נצטרך לעשות את זה ב-2 נגלות..." ואז אני אומר לעצמי: "אני מרים יותר משקל בכפיפות מרפקים בעמידה, אתה צוחק?". :wiggle: |
ציטוט:
חחח כן בואנה, כשהייתי קטן אז היינו עושים הרבה נגלות, עכשיו אני מעמיס איזה 7 שקיות בכל יד כדי לעשות רושם על אבא. חחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חח אז תמיד הבאנו עגלה כדי לסחוב הכל... הפעם, אמרתי לאבא שלי שאני אקח הכל בידיים שלי חח בקיצור, מה שכואב זה לא המשקל חח זה השקיות שקורעות לך את הידיים חחחחח וכשהגעתי הביתה אחרי איזה קילומטר הליכה חחח עם 4 שקיות מפוצצות בספרים חחח הרגשתי מה זה כאבים ביד חחח |
כן, הא? כשאתה לוקח משקל ממש כבד בשקיות... ואז כעבור כמה דקות נעצר לך הדם בכף-היד... עד שאני מגיע האצבעות שלי לבנות, אני מזיז אותן איזה שתי דקות כדי לחדש את זרימת הדם...
|
ציטוט:
:):):):) בדיוק!!!!!!!!!! וזה השקיות עם הידיות הדקות האלה, שאין קורעות לך ממש ממש את היד ואתה רואה כבר סימנים כחולים ולבנים על היד חחח ואתה חייב לעצור כדי שזה ישתחרר חחח ואז כשאבא שלי שואל אותי, נו לא אמרתי לך שצריך לקחת עגלה ואתה סתם תקרע את הידיים וזה יהיה כבד לך חח אתה פשוט מנסה לא לחייך חחח ואומר, : "הנה אבא, צדקתי, לקחתי הכל לבדי חחח " חח אל תתווכח איתי :) |
כשאתה קורא "הארי פוטר" וחושב "מממ מעניין אם יש כישופים אנאבוליים"
|
ציטוט:
חחחחח נשבע לך שבימים האחרונים אני קורא וחושב לעצמי כזה "בואנה, אם יש להם שם כל מני כישופים של שינוי צורה וכאלו, ובתכלס זה לא בעיה לעשות אותם, איך זה שלא כל הבנים עושים את עצמם סוסים לאללה וחטובים וכל הבנות כוסיות?" |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ