![]() |
ציטוט:
A- רגליים קדמיות וראש B- רגליים אחורית וזנב ואז אתה נזכר שהיא לא יכולה להחזיק משקולות...אבל מתעודד כשאתה נזכר שיש דבר כשזה רצועות אחיזה! וקושר את החתולה שלך לדאמבלים של 3 קילו... ואז אתה מחפש ערכים תזונתיים של עכברים...ובודק ת'ערכים על הקופסאות של המזון לחתולים...מגלה שהם חרא ומכין לחתולה חזה עוף ואורז. |
יכול להיות שכתבו את זה אבל...
שאתה חוזר מאימון כולך מפומפם, ואתה מרגיש שכל הרחוב מסתכל עליך... |
ציטוט:
נ.ב החתימה שלך קרעה אותי מצחוק!! |
ציטוט:
נותן לחתולה שלך טונה במים אחרי אימון ודוחף לה את זה עם 4 תמרים :):):):). |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כשאתה מעריץ את בולדוג מהבורר רק אני שם לב ליציאות שלו? זה אשכרה דמות שהמציאו בשביל שבאדיבילדרים הצחקו עאלק "אני חייב לעשות אימון היום ירד לי היקף שריר החזה לא בריא" "טונה זה החלבון הכי טוב שיש אם תתחיל משקולות זה ינפח אותך" ועוד מלא...
|
ציטוט:
שאתה מנסה לחשב כמה חלבון יש בכלב שלך:jockey: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כשאנשים במכון מעתיקים ממך תרגילים
חח קרה לי היום |
ציטוט:
יום אחד תכננתי לבצע דדליפט במכון ועוד לפני שניגשתי להתחיל בתרגיל היו שתי סוסים שגם ביצעו דדליפט ושתבינו זה דבר ממש נדיר אצלנו וגם הם מבצעים את התרגיל הזה לעיתים רחוקות. אז בקיצר התביישתי לעשות אחריהם גם דדליפט שלא יחשבו שאני מנסה לחקות אותם ולעבוד כמוהם במטהר להיות סוס כמוהם. נכון זה נשמע מטומטם אבל בסוף התגברתי ולקחתי את המוט הקצר להעמיס עליו משקלים ולעשות איתו דדליפט. אפילו אחר כך עוד הוספתי האנג קליין לדדליפט שיחשבו שאני מקורי ולא עושה את אותו דבר בדיוק כמוהם. אבל לפחות הסיפור נגמר בטוב כי אחד מהם אחרכך ניגש אלי ואמר לי כל הכבוד שאני מעיז לעשות דברים כאלה כי "כולם כאן כוסיות" ו"בארץ אנשים בקושי מתעסקים בדברים האלה", ככה אמר לי. ומה שטוב מכך שהרווחתי ממנו ספר באנגלית על פיתוח גוף למרות שזה כבר לא ממש מעניין אותי עכשיו. |
כשאתה הולך בלילה והמנורות ברחוב עושות לך צל ממש ארוך כזה על המדרכה\כביש, ואתה מסתכל על הצל ומתבאס שאתה נראה בו ממש שחיף. קרה לי היום.
|
ציטוט:
כשאתה עובר ברחוב מול שורה של מכוניות ומסתכל על ההשתקפות שלך בחלון שלהן, ואז חושב לעצמך "ואללה, גדלתי בהיקף יד".... ואז אתה נזכר שזאת זכוכית מרחיבה הרבה יותר מבמציאות ומתבאס. :dry: |
שאתה יושב על כיסא והוא נישבר
כשכל מקלחת אתה שובר את הברז וקורע את הצינור שאנשים נוגעים בך ובודקים אם זה אמיתי ועכשיו לרציניים: שאתה עולה במדרגות בעזרת התאומים שאם אתה לא אוכל מספיק אתה בוכה שאתה שחיף ופירקת את כל השריר שכל החולצות צמודות באזורים מסויימים |
ציטוט:
בקשר לבולדוג מהבורר... כל פעם שהוא מביא יציאה כזאת על טונה ואימונים וזה... כל המפחה שלי מסתכלת עליי וישר זורקים הערות כאלה כמו "אמממ מזכיר לי מישהו".... ואני משתין מצחוק... |
כשאתה מעמיס משקל וקורע את עצמך בחתירה במכונה ואז בסוף הסט בא אלייך איזה זקן ואומר: "כל הכבוד בחור!"
קרה לי אתמול P: |
חחחחחחחחח אתם לא תאמינו לי איזה קטע היה היום...ישבתי בשיעור הפסיכומטרי..חח התנודדתי קצת על הכיסא...והופה הוא נשבר......המורה אומרת לי פעם ראשונה קורה לי דבר כזה בכיתה...אז אני אומר לה"פעם ראשונה שאת מלמדת בדבווילדר".
|
חחחח איזה מושפע יצאתה:x
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ