![]() |
כבוד מפצל! תעלה קצת את כמות האוכל, אתה הולך לגדול בטירוף עכשיו כשהתחזקת...
|
אני מרגיש טוב עם האוכל כרגע, נראה בהמשך.
תודה רבה... חבל שהחמישיה של הפרס לא יצאה... גם שיא מכובד. |
עוד אימון טוב-
שבוע 8, אימון 3 סקוואט - 152~ לשלישיה, היה קשה מאוד אבל יהיה בסדר. בנץ' 113~ לשלישיה, היה דווקא יחסית קל, אשכרה עצרתי לפני החזרה האחרונה עד שהספוטר יזיז את הידיים מהמוט (הוא לא נגע) בנט אובר 106~ לשלישיה, מתחיל להיות קשה באמת, לא נורא. סרטונים של הבנט אובר והסקוואט אח"כ (כן כן בנתיים זה לא התרחש) |
שבוע 9, אימון 1
סקוואט - 151 לחמישיה, לא חושב שיכול להיות יותר קשה מזה, כבר הרגשתי את הכשל וניתן לראות בסרטון שאני אפילו יורד טיפה למטה ואיכשהו גייסתי כוחות בעיקר מנטליים לסיים את החזרה. מה שאני שמח שהעומק נשמר לאורך זמן ואני לא מחפף בעומק שקשה. בנץ' - 113 כשל בחזרה החמישית, דווקא הרגשתי שהייתי קרוב והרביעית עלתה בלי יותר מדי בלאגן, איפשהו משהו השתבש, מאמין ששבוע הבא אני אסגור את החמישיה הזאת. אין סרטון, שצריך לתדרך ספוטר אני מעדיף לחסוך בהכנות ולא לעכב אותו שעה עד שאני שם חגורה+מגנזיום+הכנות מנטליות.. בנט אובר - 106 לחמישיה, מתחיל להיות מאוד קשה, מרגיש קצת שאני מושך לא נקי אבל בסרטון זה נראה בהחלט סביר. סרטים בהמשך. |
התקדמות מרשימה.
האם אתה חש בהיפרטרופיה עם הוספת משקל למוט? |
|
יש היפרטרופיה, דווקא החלק שאני מרגיש הכי הרבה שיפור זה הגב, רגליים גדולות תמיד היו לי, והחזה שלי גנטית לא מי יודע מה, הגב השתפר הרבה זה כן, מצד שני הידיים מרגישות לי די קטנות יחסית, אבל לא כזה מפריע לי.
נראה לאורך זמן, סוף המאסה (90 קילו קבב) הקודמת הרגשתי מספיק גדול, בנתיים עכשיו עם חולצות גדולות אני עדיין לא נראה מי יודע מה מתאמן. |
יפה סוף סוף אתה מתאמן כמו בנאדם
בקשר לחזה תרים יותר ותוסיף נפח הוא יגדל יותר (אולי שווה לך לעבור ללחיצות במתכונת טקסס +-, יום 5X5 יום פרס פרמידה ויום עצימות בנצ') והגב גדל מאוד בתוכנית הזו כי המשיכות בנפח גדול מאוד וניתן להרים בהם משקלים כבדים (אתה גם מוסיף מתח, גם מושך bor וגם דדליפט כבד) ותקשיב לשלד, אל תהיה אנורקס, זה הזמן להוסיף אוכל, אתה כבר עמוק בתוכנית והסקוואט לא יתקדם ללא אוכל |
יפה סט טוב. חזרה חמישית בטכניקת שלד, כבוד.
|
הייתי בטוח שחזרה חמישית אתה מתרסק, זה מה שנקרא בעברית צחה, גיוס יחידות מוטוריות
סחתיין |
כבוד. אחלה התקדמות.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לגבי אוכל - אני לא אוכל מעט לא יודע מאיפה הבאתם את זה... אפילו לפעמים קצת מתקשה לדחוף הכל ביום לחוץ. ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
קקקקקקקקקקקקקקקקקקקול הקקקקקקקקקקקקבוד
|
מתי שאתה מתחיל להתקע בדרך הרגילה, תן לזה כמה אימוני כשל לפני וריסט
|
יש לך עוד הרבה בסקוואט לפי החזרה האחרונה.
לא הגיוני דווקא בחזרה האחרונה להתפקשש (בצורה כזו) ועוד לסיים. קיצר יש לך עוד |
הסקוואט היה מאוד קשה, אני מריח כשל בראשון הקרוב או אחריו, אבל מי יודע הכל אפשרי.
|
עניתי לגבי הבנצ' כמובן
בסקוואט יש לך עוד, ואם צריך תעשה בו ריסט בבוא הזמן |
כן זה גם פונ' של עיתוי, את האימון הספציפי הזה עשיתי כשעה-שעה וחצי אחרי שקמתי, בגלל עבודה, וזה לא הזמן האידיאלי אצלי לאימון. אבל תמיד יש תירוצים... נקווה לטוב עם הבנץ' היום דדליפט שוברים שיא או שוברים את הגב אחד מהשניים...
|
שבוע 9, אימון 2
אחרי יום לימודים ארוך, עייף, סחוט.. מרגיש עוד את הסקוואט הקשה מראשון... יום נהדר לשבירת שיאים! סקוואט קל 113 שאף פעם לא מרגיש באמת קל פרס - 72 לחמישיה, PR, שוב טכניקת שלד בחמישי. הייתי בטוח שאני לא מסיים. באופן כללי אני לא מספיק יציב, מאמין שאם הייתי מכווץ כמו שצריך הסט היה יותר סביל מבחינת קושי ומרחק מכשל. דדליפט - המגנזיום והחגורה עושים פלאים, 170 לחמישיה, PR, והרגשתי שהיה עוד המון לתת. לא נורא לא ממהר לשומקום מתקדמים לפי התוכנית. מתח 15~ 13~ 13~ הקפדה על נעילה בירידה. אחל'ה אימון שבעולם אחרי הדדליפט קיפצתי מאושר ומצברוח ושכחתי את הפקקים והלימודים והכל.. |
כל הכבוד
|
טכניקת שלד זה רק בסקוואט - לתשומת לבך.
|
אחלה פרס ויש לך עוד לתת, תיכנס עוד מתחת למוט ואתה תהיה הרבה יותר חזק בנעילה.
|
ציטוט:
לתת בעליה פוש יותר חזק קדימה עם הגוף? |
כל הכבוד :)
|
כן, בוא נגיד שברבע האחרון של התנועה המוט צריך להיות בקו שמאחורי הראש (יענו אנך מהריצפה למוט לא נוגע לך בראש)
|
הנה סירטון שהייתי עושה כמוך בערך:
http://www.youtube.com/watch?v=juegv..._order&list=UL וזה אחריי ששיפרתי (אבל עדיין לא מספיק, עכשיו כבר בסדר): http://www.youtube.com/watch?v=21gzl...eature=related סתכל את ההבדלים, המוט יותר קרוב לפנים והולך יותר אחורה. אני מקווה להעיף 80X3 בעצימות הבאה עם החגורה שהבאת לי אם ילך טוב :) |
אני מבין את ההבדלים, דווקא משתדל לעשות כמו הטכניקה השניה, מה לעשות pr תמיד יש פאשלות בטכניקה, נשים דגש יותר על זה מבחינה מחשבתית באימון הבא.
|
שבוע 9, אימון 3
סקוואט - 156~ לשלישיה, משום מה החזרה השניה הייתה מאוד קשה, כנראה ירדתי מאוד נמוך, השלישית הייתה סבירה יותר אפילו לא צעקתי... סה"כ בסדר, אופטימי לגבי החמישיה בראשון, סיכוי די טוב לסגור אותה. לא היה לי כוח לצלם היום כלום, תצטרכו להיות סקפטיים. בנץ' - 113 לשלישיה, כמו שבוע שעבר, בתקווה לסגור חמישיה בראשון. לא היה קשה מדי. בנט אובר 109~ לשלישיה, כבד מאוד, בראשון נצלם מזוית אחרת לראות אם וכמה אני מרמה עם הגב. |
שבוע 10, אימון 1
אימון פסיכי.. סקוואט - כמו כל פעם הסט לפני עבודה מרגיש קשה... והפעם ידעתי שהסיכוי לכשל בעבודה הוא ממשי. אז לקחתי את הטכניקת שלד לקיצוניות חדשה וסגרתי חזרה שלא הבנתי איך סגרתי אותה, החזרה האחרונה הרגישה יותר ארוכה מכל הסט. 156 לחמישיה שזה בדיוק פעמיים משקל גוף :boxing: בנץ' - אימון קודם היה יחסית קליל 113 לשלישיה ובאתי אופטימי, גם הפעם היה יחסית לא קשה, רק חזרה אחרונה הייתי קצת שאנן ואולי איבדתי ריכוז, סה"כ לא מאוד קשה. בנט אובר - אין לי הסבר, כנראה מוט מוזר, החלפתי מוט ויצאתי מהכלוב כדי לתת לאיזה ילד לעשות סקוואט, והמוט פשוט הסתובב לי איך שניסיתי להרים אותו, הצלחתי 2 חזרות ואז 2-3 פעמים שבקושי הרמתי את המוט מהרצפה, ועוד חזרה שנראתה כמו דדליפט... לא נעלה משקל ופשוט נתנחל בכלוב כל האימון כמו תמיד... |
ל1לז לדעתי סתם נלחצת שהליצן נעמד מאחוריך, גרם לך להסס.
|
לא ממש... תסתכל על הרביעית ועל ההכנה לקראת החמישית ידעתי שזה ככל הנראה יגמר בכשל...
|
ratio מטורף
כל הכבוד, אין ספק שההתקדמות שעשית עד עכשיו מדהימה. |
אימון חזק
|
צצצצצצ המפצל הש1פף - אחלה התקדמות.
אבל תעשה טובה, אל תהיה טמבל כמוני - כשאתה מצלם סקבט אז מעבירים את המגבת מהכלוב אל המתקן היעודי לשם תליית מגבות\פתיחה וסגירה של חגורות צצצ. |
אלו לא המגבות שלי, בדר"כ אני מזיז, לא משנה רואים ששובר...
|
כל הכבוד המפצל אתה מתחזק
|
כן טפו טפו המצב טוב, נקווה שימשיך ככה... וכל זה עם אירובי עבודה לימודים וכו'
|
ציטוט:
:eek::eek::eek::eek: :eek::eek::eek::eek: :eek::eek::eek::eek: |
המפצל מעריץ2
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ