![]() |
אנשים שצריך להרוג:
""חבר שלך שאתה מתאמן איתו מביא לו מוטיבציה הוא מתנהג כמו גבר והכול ובסוף יורק לך בפנים ואתה מגלה שכל הזמן הזה הוא צחק עליך מאחורי הגב עם החברה הקטנה הזונה שלו."" |
ציטוט:
|
ציטוט:
א)השומר מסכן לא עשה כלום למה הוא צריך לשמוע את אותה בדיחה 20 פעם בשעה? אתה רוצה שבגללך הוא יחזור הבייתה וירביץ לאשתו? ב) לא משלמים לו מספיק כדי לצחוק מאותה בדיחה כ"כ הרבה פעמים ג)כי אני החלטתי ד)שונות(מישהו מזהה מאיפה זה?) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
^חחחחחחחחחחחחחח ואללה נכון
the_one אפי צודק לך תפוצץ לו את הפנים |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ילדים שבוכים כשהם מקבלים 95 במבחן שחיפים שמשחקים אותה קשוחים ואומרים על כל אחד מאחורי הגב "עוד מילה אחת הייתי מזיין אותו" ילדים שגונבים כיסאות של אופניים |
ציטוט:
|
מנחי תוכניות בישול שעושים אותך רעב.
צדי צרפתי כי שום דבר לא מספיק טוב בשבילו. אנשים עם קונספירציות לגבי כל דבר. מוכרים בחנויות ששואלים אם אתה צריך עזרה שאתה מסתכל על דברים ומה שבעצם הם רוצים לשאול זה מה אתה גונב? |
ציטוט:
|
ציטוט:
www.tinypic.com שזה עולה מייד ... |
אנשים שאומרים אני ניכשל אני נכשל ומקבלים 90
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
wtf חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
אנשים .
|
שחיפים שרואים אותך משקיע את החיים באימונים ושואלים אותך כמה זמן אתה מתאמן ואז אומרים: "מה אני אם אני מתאמן שלושה חודשיים אני ניהיה שרווצנגר"
|
:bot:
ציטוט:
|
בנות שאומרות אחי או כפרה
|
מיקי בוגנים
|
ציטוט:
|
ציטוט:
איך שהתחלתי להשקיע עליתי ברמה בטירוף, טסתי במשקל... היו כ"כ הרבה שבמקום לפרגן היו אומרים לי "זה לא כזה הרבה לאחד שמתאמן שנתיים" בלי להבין בכלל שיותר משנה בזבזתי, ושכשהתחלתי להשקיע רק אחרי שנה אימונים שקלתי 56:\... לומדים לשים עליהם זין עם הזמן |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
http://i35.tinypic.com/35hilip.jpg |
אנשים עם חילוף חומרים מהיר חח...
|
בנות שמדברות בשפה של בנים כמו"מה קורה אחי" "איפה אתה הולך היום"...שונא את זההההההה
|
ציטוט:
הכל טוב גבר מה איתך |
בנים שמדברים בלשון נקבה "אני עייפה אש" וכאלה... גורם לך לרצות לתלוש את הברך רק כדי לתת להם את זה בראש!
|
- אנשים עם גנטיקה פצצה שלוקח להם שנה לעשות מה שעשיתי בשש.
- אנשים שמסבירים לי כמה בירה אחת לא תפגע לי בחיטוב. - אנשים שבטוחים שיש שיטה אחת טובה להתאמן. - אנשים שמסתכלים מה יש לי בצלחת (כן כן זו ארוחת בוקר במלון בטורקיה ואני עם חמש ביצים ו10 פרוסות של חזה אווז וגרנולה, תאכלו אתם את העוגות). - (זה אנשים שצריך לחבוט בהם, לא להרוג) - אנשים שקראו ספר של מאמן כלשהו והם מחליטים לצטט ממנו בכל הזדמנות כאילו זה התנ"כ.מתבססים על חצי שנה-שנה-שנתיים של אימונים בתקופת התיכון בתור מקור ניסיון. - אנשים שקוראים לאנאירובי "כח". יש לי אימון "כח" של הרמת משקולות ורודות בישיבה ל20 חזרות כפול 310 סטים. |
ציטוט:
|
אנשים שמסווגים מוזיקה תחת ההגדרות הכי מפגרות ולא רלוונטיות, בצורה הכי אגוצנטרית שאפשר. כמו שירי קיץ, שירי בוקר, שירי ארוחת בוקר, שירי מקלחת, שירי שירותים, שירי אוטובוס, שירי כושעלהאמא
|
ציטוט:
|
ציטוט:
http://www.israelbody.com/showthread...514#post621439 :whistle::whistle: |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ