![]() |
ציטוט:
"יוווווווווווו איזה שדייםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!" |
ציטוט:
|
תאמינו לי כבר נהיה מסריח הפרקים האחרונים...
נמאס כבר לראות אמא שעזבה את הילד שלה ואת אבא שלה שהיה חולה סרטן(ז"ל..) לחודש וחצי בקריביים רק כי היא רצתה לא לפספס הזדמנות כזאת ומתבכיינת כל היום שמגיע לה הכל, ואחת שמשחקת אותה כוסית-על כל פעם עם התחת שלה וחושבת שיש לה אינטילגנציה מפה ועד הודעה חדשה... לפחות נועם יהיה בגמר.. יהיה מעניין, טוב שהדיחו את מרינה... התחילה להיות מעצבנת. |
פרפר היה בא טוב פה
|
חחחח משה דופק ספרינטים שם בפרק הבא
|
אמן אמן שמשה יקח חסינות
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
הם יעשו הכל כדי לגרום לנו לראות את הפרק הבא.
פעם קודמת זה היה "האם נועם ודן יעזבו את המשחק?" הפעם זה "האם משה החביא את כל הכוחות שלו עד עכשיו?" על מי הם עובדים? עשו אותו דופי ממת לצעוק. |
אוי נו עוד לא הבנתם שמה שאומרים בפרסומת זה מה שלא יקרה?
|
ציטוט:
|
פרק הבא משה מפתיע בחסינות ומזמברים את מרינה אחושרמוטה...
בקיצור איזה פרק חלש היום |
כן מזה היה רק על הדחות איזה בזבוז
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
איכס פרק מגעיל
|
ראיתי את ההתחלה והעברתי .. היה גרוע..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כי דן בעד מרינה למה נעמה בגמר אני לא קולט משו שם קרה.... |
ציטוט:
|
סופר נני קיבלה יותר אחוזי רייטינג הפעם .
לא נראה לי מישהו נשאר לראות את הפרק עד הסוף, זה היה חופר לאללה |
אחים שלי צר לי לבאס אתכם אבל חדי העין שביננו כנראה גם ראו שכשהראו את הפרק הבא וראו אותם רצים שניהם צחקו, כנראה הם סתם התחרו ביניהם. בכל מקרה מאיה פתחה אשכול בדיבורים על הגמר מי שרוצה שיראה.
|
אבל שחכתם חבר המושבעים שזה אנשי סבנה ויעל בוחרים את מי שיעלה לגמר!
ואם יש לדן שכל הוא צריך להדיח את מרינה!! |
ציטוט:
|
ציטוט:
נעמה לא עשתה כלום לא ניצחה בשום משימה סוג של לוזרית כמו משה,באיזה משמיה אולי מגיע רחוק אבל לא מנצחת. מרינה ניצחה את דן לא פעם,אם מרינה תודח יש מצב שהיא יכולה להפתיע את נועם באי המתים... ואז דן ינצח את הגמר איך שזה לא יהיה בsms במשימות או אם כל המתמודדים יבחרו |
איזה זין רציתי שמשה יקח
|
דן לוקח
|
משה יצא נקניק.
|
ציטוט:
|
משה הולך להתאבד נראה לי..
מרינה כזאת ילדה קטנה מעפנה ומתומתמת זה לא יאמן... דן שפיץ אחושרמוטה אין משימה שהוא לוקח השחיף הזה.. ראיתם את יעל באי המתים עם נועם נראלי אני יודע מי בהריון :) |
ציטוט:
אבל מה אתה מצפה הוא נשאר אם כול הבנות מה אתה רוצה שהוא יפסיד |
איכס הישרדות עד לפני חודש היה הדבר הענק ביותר בטלויזיה כולם דיבקרו על זה
וההפקה הרסה תתוכנית עכשיו כבר הישרדות לא כלכך מעניינת אותי כמו פעם ואני בטוח שעדו הרבה אנשים איכססס גועל נפש מחכה לעונה השניה |
הבנתי מה המסר של הסדרה הזאת
משה פג!!!!!!! הוא כזה אפסס שחבל על הזמן באתגר כוח הכפול הוא יצא הומו ל1 הוא לא הצליח להגיע ונעמה הגיע ל10 עם מצוף!!! |
ציטוט:
בן אחד ו3 בנות איך מישו מצפה בכלל שהן יקחו את המשימות |
ציטוט:
|
כבר כמה פרקים שמשעמם טילים שיהיה כבר הגמר.
|
^^ צודק המשחק כבר ברור, דן יהיה נאמן לברית שלו עם נעמה, יעיף את משה קודם ואז את מרינה יגיע לגמר עם נעמה ונועם.. נוען ינצח ויזכה במיליון ! :)
|
נמאס לי כבר מהמרינה הזאת, מה ניסגר איתה, אתמול את כל הפרק ראיתי עם זיקפה
|
משה... אתה לא קיפוד משה.... אתה לא קיפוד, משה אתה לא קיפודד. מושההה אתה לא קיפודדדדד
|
אותי אישית מעניין לראות את משה מתראיין בתוכניות אירוח לפי דעתי הוא יהיה שוס בכל מיני תוכניות בידור.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ