![]() |
ציטוט:
חוצמזה שאני לא רואה מי מהמשפחה שלי לא יהודי (לידעת הבור גולדבן, בארצות מזרח אירופה היו קהילות יהודיות גדולות). |
ציטוט:
יאללה זזתי לזיין גויה |
ציטוט:
|
בכושלרבאק מה זה משנה במה הבחורה מאמינה? העיקר שנראית טוב ושיש לה אופי טוב.
|
|
ציטוט:
אם אתה רוצה אזרחות של מדינה מסוימת אתה צריך לעמוד בדרישות שלה יכול להיות שמספיק לחיות שם 3 שנים או משהו כזה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אז הם העלו את הדרישות... צריך או להתחתן עם אמריקאית (המון אנשים משלמים לאמריקאיות המון כסף כדי לפברק נישואין ולפעמים האמריקאיות עושות קטעים מלוכלכים וסוחטות אנשים.. אז תזהרו עם זה..) ולהחזיק את הנישואים מינימום שנה... ויש עוד דרכים שאני לא סגור עליהם |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני חושב שגם לצורכי עבודה נותנים, כמו שליחיות וכאלה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
עכשיו, הוא טס לאירופה, מתרחק מישראל. כמה שנים ייקחו עד שהוא כבר לא יחגוג את החגים ויישמור על המסורת? לאט לאט הוא מתרחק ולידיעתך הקהילות שהיו במזרח אירופה התפוררו כל כך מהר שזאת הייתה בעיה ולפי הרצל הבעיה הרצינית יותר של העם היהודי. בארה''ב אתה צריך להיות נשוי 5 שנים כדי שתוכל להישאר לגור שמה וגם אז אתה לא נחשב ולעולם לא תהיה אזרח כמו אזרח שנולד שמה. אם ייוולד לך שמה תינוק הוא יהיה אזרח ואתה לא. |
הדת לא ממש מעניינת אותי..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מדבר איתך על עצמך ועל זה שתיתרחש אצלך התבוללות... לא מדבר על מי שאתה תטחון... |
מה קשור? אני מדבר על להקים משפחה וכו'. לא אכפת לי לעשות את זה עם אחת שבדית/אמריקאית או כל לאום שתרצה. מה שחשוב פה זה אם אתה אוהב את הבחורה והיא אותך ויש לכם את הכלים בשביל להקים משפחה ולחיות ביחד..
|
ציטוט:
כשאמרתי שההתבוללות משתלמת התכוונתי אליך ולעוד אנשים שעוזבים ת'מדינה.. |
ציטוט:
איפה אמרתי שאני רוצה לעזוב את המדינה?! :huh: |
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל מקרה, סתם ניפנפת פה על כל האזרחויות שאתה אמור לקבל? |
ציטוט:
אחרי זה אתה עובר איזשהו תהליך של קבלת גרין קארד... אבל בכל מקרה אתה לא תקבל הבטחת הכנסה, ביטוח לאומי ועוד כמה דברים שאזרחים שנולדו שמה מקבלים. אני בכלל מאמין שאתה מקבל רק את הזכות לגור שמה וזהו... למה אתה לא מברר דרך גוגל או משהו? |
ציטוט:
אתה יודע מה זו התבוללות בכלל? ולא, לא סתם ניפפתי. האזרחות הפולנית מסדרת לי ויזה אירופאית מה שיכול להקהל במלא דברים. אבל אני לא מתכוון לגור בשום מדינה שהיא לא ישראל.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ובנתיים גם טוב לי פה, אין לי טענות. אבל למשל ללכת לארה"ב לשנתיים-שלוש לעבוד, בכיף (סוף שנה אני אמור לסוע לעבוד קצת לפני הגיוס, ואז אחרי הגיוס לסוע לעוד איזה שנתיים, אבל יש זמן..). |
גולד בן התבוללות זה לא התרחק מהדת.
להתרחק מהדת זה לחזור בשאלה או משהו כזה. התבוללות זה לקיים יחסי מין עם גויה בעצם שהילדים שלכם לא יהיו יהודים כי האמא קובעת את הדתץ למשל בן דודה שלי אישתו נוצרית ואם היה להם ילד הוא היה נחשב נוצרי וזאת התבוללות |
|
ציטוט:
never say never |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ