![]() |
ציטוט:
|
חוץ מזה, שאתם אמורים לתת את הגיל שלי ושלכם.
(2 נתונים) |
11/11. לא חוכמה מוכר מאוד וזה כבר פעם 6 שאני עושה.
היום עשיתי רק פעם אחת והפעם האחרונה הייתה לפני שנה לערך. |
ציטוט:
לילה טוב!:emb1: |
ציטוט:
חחח התבלבלתי בין נוח למושיקו חחח פעם ראשונה אני עושה את זה, אני עייף xD |
ציטוט:
פעם ראשונה נפלתי על הרעפים :\ |
טוב לגלות?? אני רוצה לתת עוד אחת לפני השינה..
|
ציטוט:
|
טוב אני מגלה...
גילי הוא 18 וגילך 12. כשאני הייתי בגילך הנוכחי(12) אתה היית קטן פי 3 מגילי הנוכחי(גילי הנוכחי 18, גילך באותו הזמן 6) טוב אחת אחרת: לבניין יש 12 קומות. לכל קומה יש שם: 1-ינואר 2-פברואר 3-מרץ 4-אפריל 5-מאי 6-יוני 7-יולי 8-אוגוסט 9-ספטמבר 10-אוקטובר 11-נובמבר 12-דצמבר איך קוראים למעלית? |
ציטוט:
חידה הבאה.. |
שנה ?
|
למה שתהייה מעלית? מה אם אני רוצה לעלות ברגל כי לא עשיתי אירובי השבוע?
|
ציטוט:
הרסת לי חחחחח טוב אני אשיג עוד אחת שאני מחר אחרי בית ספר אראה אתכם שוברים את הראש. |
עזבו, עפתי לישון..
לילה טוב. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בואנה פאניק לא קראתי את כל האשכול הגעתי לקטע של החידה שלך ולפי דעתי התשובה היא: פאקינגג זין!!! קם בבוקר - עומד הולך על 2 לשירותים שהוא רץ - מזיין בן אדם מזיין שהוא על 4 שהוא יושן - יורד משנה צורה. חחחחחחחח |
איזה מלך בתנך היה יותר גדול מאמא שלו
נב: תחשבו מעבר להגיון |
ציטוט:
|
יש לי חידה דפוקה כל העולם מכיר אותה אבל בכל זאת:
מסוק התרסק בין טורקיה לישראל איפה יקברו את הניצולים??? סתם המצאי ארצות אבל זה לא עקרוני. |
ציטוט:
|
חידה..........
3 אנשים הלכו לאכול במסעדה, יפה ? בא המלצר ואמר להם " החשבון =300 שיקל... כל אחד נתן לו 100 שיקל.. אחר כך בא בעל המסעדה ואמר למלצר לתת להם הנחה 50 שיקל ... אז הוא לקח 20 שיקל והחזיר לכל איש 10 שיקל .... 20 עם המלצר ו 30 החזיר להם זה =50 + 250 = 300
כל אחד מהם היה חשבונו 90 שיקל כי הוא לקח 10 ... 90*3=270 + 20 עם המלצר המניאק = 290 נכון?? איפה ה 10 שיקללל?????????????? |
ציטוט:
|
ציטוט:
או שזה שאלה מכשילה והתשובה מעלית |
ציטוט:
|
ציטוט:
פינק כבר ענה על התשובה כדי לקרוא למעלית לוחצים על הכפתור שמביא תמעלית אליך הקטע של השמות של כל קומה זה סתם לבלבל. |
מה יותר ירוק או תנין ?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מ.ש.ל |
ציטוט:
סליחה אם משו כבר ענה ! פשוט עוד לא קראתי את כל הדפים |
ציטוט:
שמתי לב שKEEN ענה נכון אני מכיר את החידה אבל פשוט שכחתי אותה שוב חח |
ציטוט:
לוחצים על הכפתור :P |
יש לי דווקא תשובה לחידה של panic
זאב-אדם בבוקר הוא הולך על 2,הוא רץ על 4(כשהוא זאב) וכשהוא ישן הוא משנה צורה!!!(אם הוא נרדם לפני חצות אז כשהוא ישן הוא ישנה את הצורה) לא תשובה יפה? |
ציטוט:
|
יש לי יש לי יש לי:
ככל שאתה עושה מהם יותר ככה אתה משאיר יותר מאחור... ועוד אחד. מי שקנה אותו לא צריך אותו ומי שצריך אותו לא יודע את זה. |
ציטוט:
2.תוסף מזון(כדור) שמזכיר לך שאתה צריך לקחת אותו לא מתוחכם אני? |
אף אחד עדיין לא ענה על החידה שלי
איזה מלך בתנ"ך היה יותר גדול מאמא שלו רמז: תחשבו מעבר להגיון |
אוג מלך הבשן
|
ציטוט:
אל תהיה לי מיתחכם |
ציטוט:
מוזכר בתנ"ך שהוא היה מאוד גדול וענק. מן הסתם אמא שלו יותר קטנה ממנו,למה אותה לא הזכירו. |
ציטוט:
אוקי חשבתי שאתה מיתחכם אני מבקש סליחה קיצר ניראה לי שאף אחד לא יענה לי על השאלה אז אני יענה שלמה המלך כי אמא שלו הייתה בת שבע חח אמרתי לכם לחשוב מעבר להגיון |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ