ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מספיק ג'נטלמן כדי להכנס איתה למיטה בפגישה הראשונה? (https://israelbody.com/showthread.php?t=11257)

sandrik 02-06-07 23:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gog
סנדרה את בטוחה שאת בת 14???

לאא...

15

:huh:

סוליקו 02-06-07 23:17

דייייייייייייייייייייייייי התמכרתי ! למרות שאני לא מצליח
אני מוריד לה את החולצה ואחרי זה היא מתעייפת

goldBEN 02-06-07 23:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סוליקו
דייייייייייייייייייייייייי התמכרתי ! למרות שאני לא מצליח
אני מוריד לה את החולצה ואחרי זה היא מתעייפת

אחחח..סוליקו...טעויות של מתחילים. (:

gog 02-06-07 23:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי goldBEN

תראו את זה, זיין פעם אחת פתאום מרגיש רב-שגל.

סתם סתם אחי :sweatdrop:

gog 02-06-07 23:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sandrik
לאא...

15

:huh:

אה אוקיי, חשבתי את בת 14, כיתה ח'.

אז את בסקאלה הרגילה של חרמנות לבנות גילך.

goldBEN 02-06-07 23:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gog
תראו את זה, זיין פעם אחת פתאום מרגיש רב-שגל.

סתם סתם אחי :sweatdrop:

:disgust:
מה אני אשם?!
הבנות פשוט אוהבות אותי. :happy: :rolleyes:

sandrik 02-06-07 23:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gog
אה אוקיי, חשבתי את בת 14, כיתה ח'.

אז את בסקאלה הרגילה של חרמנות לבנות גילך.

כיתה ט...

חח 14 15.. הבדל גדולל... לפני שבועיים הייתי בת 14

סוליקו 02-06-07 23:35

ציטוט:

רק אם זה היה במציאות , בלי להכיר היתי מזיין אותה !

Dino Psaras 02-06-07 23:48

http://jo-jo.net/ariane/dateariane/images/tobed2.jpg

http://jo-jo.net/ariane/dateariane/images/tobed4.jpg

http://jo-jo.net/ariane/dateariane/images/tobed5.jpg

Ung Ung Ung Ung... uhuhuhuhuh... AHH AHHH AHHH AHHHHHHHHHHHHHHH...

http://jo-jo.net/ariane/dateariane/images/goodmorn2.jpg

Danielllo 03-06-07 00:38

רכובבבבבבבבבבהה יא מניאקק שעתיים אני יושב על הבת זונה הזאת הכי רחוק שהגעתי איתה זה למשש לה ת'שדיים שהיא עירומה זהו כוסחתק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Danielllo 03-06-07 00:50

חחח Score!!!
חחח איכשהו זה זרם לי וזיינתי אותה, אבל אני לא מסתפק בזה רוצה לזיין אותה בציבור כמו שמישהו פה עשה חחחחחחח משוגעת בראש האריאן הזאתת

ומי אמר שהוא זיין בלונה פאר'ק?

- Idan - 03-06-07 01:04

וואו המשחק הזה מעצבן ברמות! עדיין לא הצלחתי! ישבתי עם זה איזה שעה מקודם, אני חושב שכבר הייתי בכל המקומות שהזכירו פה, ז'קוזי, על הספסל מול הכוכבים, בלונה פארק, מסעדה, מוזיאון, מועדון, בריכה, חנות שמלות, חנות הלבשה תחתונה, בג'יפ מול הנוף... כלום! כל פעם היא אומרת, "טוב אני חושבת שאני אוריד את החולצה", ותמונה אחרי זה היא פתאום עם בקבוק וויסקי ביד שיכורה ונגמר הסיפור. נראה לי יש פה איזה באג או משהו... :angry:

סוליקו 03-06-07 01:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -
וואו המשחק הזה מעצבן ברמות! עדיין לא הצלחתי! ישבתי עם זה איזה שעה מקודם, אני חושב שכבר הייתי בכל המקומות שהזכירו פה, ז'קוזי, על הספסל מול הכוכבים, בלונה פארק, מסעדה, מוזיאון, מועדון, בריכה, חנות שמלות, חנות הלבשה תחתונה, בג'יפ מול הנוף... כלום! כל פעם היא אומרת, "טוב אני חושבת שאני אוריד את החולצה", ותמונה אחרי זה היא פתאום עם בקבוק וויסקי ביד שיכורה ונגמר הסיפור. נראה לי יש פה איזה באג או משהו... :angry:

כמה שזה מעצבן זה ממכר ואתה לא תסתפק בפעם אחת ! אתה חייב לזיין אותה בכל מקום

אני כל פעם מגיע לסוף איתה ,נראה לי השיטה זה פשוט כמו נגיד על ההתחלה אתה מחמי לה מנשק אותה בלי חיבוק וזהו .. אותו דבר עם השאר אתה חייב לעשות 2-3 דברים לפני שתתקדם צעד , בדיוק כמ בהתחלה עושה מה שאמרתי ואז לוקח אותה לאוכל ! יין, סטיק,אומר לה שהיא יפה ואז היא לבד אומרת שרוצה משו אחר , כך אותו לבריכה בלה בלה בלה ובסוף זה יצא ! ואסור לתת לה לשתות יותר מ2 פעמים ואם תרצה תדע שלא ילך לך יותר כי זה יגמר

- Idan - 03-06-07 01:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סוליקו
כמה שזה מעצבן זה ממכר ואתה לא תסתפק בפעם אחת ! אתה חייב לזיין אותה בכל מקום

אני כל פעם מגיע לסוף איתה ,נראה לי השיטה זה פשוט כמו נגיד על ההתחלה אתה מחמי לה מנשק אותה בלי חיבוק וזהו .. אותו דבר עם השאר אתה חייב לעשות 2-3 דברים לפני שתתקדם צעד , בדיוק כמ בהתחלה עושה מה שאמרתי ואז לוקח אותה לאוכל ! יין, סטיק,אומר לה שהיא יפה ואז היא לבד אומרת שרוצה משו אחר , כך אותו לבריכה בלה בלה בלה ובסוף זה יצא ! ואסור לתת לה לשתות יותר מ2 פעמים ואם תרצה תדע שלא ילך לך יותר כי זה יגמר

כן אני כבר הבנתי חלק מהחוקים שציינת, הבעיה פה שיש חוסר הגיון בהרבה סצינות. אני מגיע איתה למצב שהיא כבר טופלס, והאפשרויות שיש לי זה או לנשק אותה, או לעזוב את החדר. אז לעזוב את החדר בזמן שהיא טופלס (ועוד במיוחד אחרי שהיא אמרה בבירור שהיא רוצה לעשות את זה על השולחן) זה רעיון קצת מטומטם נראה לי, וכאני בוחר באפשרות השניה - לנשק אותה, התמונה פתאום מתחלפת והיא מרוקנת בקבוק וויסקי לשוכרה! :blink: ואז כמובן אני צריך לקחת אותה למיטה, לכסות אותה בלה בלה בלה ונגמר הערב.

- Idan - 03-06-07 01:24

הנה היא שיכורה, ותמונה לפני זה היא בכלל הלכה לשירותים! מה הקשר?!

http://jo-jo.net/ariane/dateariane/images/drunk2.jpg

סוליקו 03-06-07 02:06

צודק ! גם לי זה קרה ..באמת שיש חוסר הגיון , קצת דפוק המשחק אבל מצבן ברמות ואיפשר להפסיק

gog 03-06-07 02:25

קיצר עידן אתה הבתול היחיד פה
D:

Gil-G 03-06-07 09:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gog
קיצר עידן אתה הבתול היחיד פה
D:

אווץ'...
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

ran_z 03-06-07 09:46

איזה יופי הצלחתי לשכנע אותה לעשות אנאלי.

Moshe 03-06-07 09:48

ציטוט:

הנה היא שיכורה, ותמונה לפני זה היא בכלל הלכה לשירותים! מה הקשר?!

http://jo-jo.net/ariane/dateariane/images/drunk2.jpg

היא הלכה להשתין הייתה צריך לעקוב אחריה חחחחחחח

goldBEN 03-06-07 10:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
איזה יופי הצלחתי לשכנע אותה לעשות אנאלי.

הוא האלוף? :clap:

sneori2 03-06-07 10:43

תשמעו דקה אחרי שאני נותן לה חיבוק מחמא נשיקה בליחה בפה ורקד איתה אני מכין לה סטק ואז לוחץ עליו ואחר כך על השתיה ומדבר איתה (לוחץ על הפה שלה) לוחץ שוב על האוכל ואז היא נונת לי ציון (נגמר המשחק) ואותו דבר במסעדה......... אני לא יודע איך לצאת משם כי אין איזה כפתור קטן בצד אוו משהו..... איך יוצאים??? ואיך גורמים לה לסיים לאכול?

goldBEN 03-06-07 10:51

כשאוכלים זה ככה:
דיבור, יין, אוכל וזהו.

sneori2 03-06-07 10:58

ציטוט:

כשאוכלים זה ככה:
דיבור, יין, אוכל וזהו.

אבל איך יוצאים מזה?? סתכל עכשיו מה עשיתי:
חיבוק סיפור ליטוף שיער ג'ז רוק נשיקה בפה ואז על המקרר על העוף הזה על הגריל ואחר כל זה בצחלת ואני לוחץ על פעם אחת ואחר כך על היין שתי פעמים ואחר כך לחצתי לה על הפה כמה פעמים כי כבר לא ידעתי מה לעשות ואז היא נתנתה לי ציון ונגמר המשחק.... אז מה עושים במצב הזה?!?!?

goldBEN 03-06-07 10:59

תלחץ על הרקע אחרי שסיימתם לאכול...

sneori2 03-06-07 11:03

תקשיב צריך לראות את הצלחת ריקה?? כי אני לוחץ פעם אחת ונשאר עוד אבל ... מה עושים???

ושמע אחי זה יצא לי מהרקע אבל אחר כך בדיוק היא נתנה לי ציון.. אתה יכול להגיד לי מה לעשות כדי שהיא לא יגמר המשחק כל כך מהר??? אני לא מצליח!!!

yonip 03-06-07 11:24

חחחחחחחחחחח אתה חולה בראש אחי
תנסה ללחוץ על הרקע מימין לראש שלה או משמאל תחפש שכתוב לך " Go somewhere else"
היא כותבת That was a delicious meal משהו כזה או Thank u I feel more romantic now
קיצור מזיינת תשכל :)
ואיך היא מצצה פה למישהו ? איך הגעתם לזה ?? חח
וAhTuNG איך הגעת לאגם הזה? איפה הוא?

- Idan - 03-06-07 11:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sneori2
תקשיב צריך לראות את הצלחת ריקה?? כי אני לוחץ פעם אחת ונשאר עוד אבל ... מה עושים???

ושמע אחי זה יצא לי מהרקע אבל אחר כך בדיוק היא נתנה לי ציון.. אתה יכול להגיד לי מה לעשות כדי שהיא לא יגמר המשחק כל כך מהר??? אני לא מצליח!!!

הקטע זה שאתה צריך לשמור על הכל במינון הנכון. אם תלחץ פעמיים על האוכל אז אתה תהיה חזיר, אם תלחץ פעמיים על היין היא תשתכר, אם תלחץ פעמיים על לדבר איתה, אז היא תגיד שאתה מזיין לה ת'שכל, אם תלחץ פעמיים על להחמיא לה, היא תגיד שאתה משתדל יותר מידי. מסקנה: אתה צריך ללחוץ פעם אחת על אוכל, פעם אחת על יין, פעם אחת הפרצוף שלה כדי לדבר ופעם אחת על החזה שלה כדי להחמיא לה. אחרי 4 הצעדים האלה היא תשאל אם אתה רוצה לעשות משהו אחר ואז אתה יכול ללחוץ על הקיר כדי ללכת למקום אחר...

sneori2 03-06-07 11:31

ציטוט:

הקטע זה שאתה צריך לשמור על הכל במינון הנכון. אם תלחץ פעמיים על האוכל אז אתה תהיה חזיר, אם תלחץ פעמיים על היין היא תשתכר, אם תלחץ פעמיים על לדבר איתה, אז היא תגיד שאתה מזיין לה ת'שכל, אם תלחץ פעמיים על להחמיא לה, היא תגיד שאתה משתדל יותר מידי. מסקנה: אתה צריך ללחוץ פעם אחת על אוכל, פעם אחת על יין, פעם אחת הפרצוף שלה כדי לדבר ופעם אחת על החזה שלה כדי להחמיא לה. אחרי 4 הצעדים האלה היא תשאל אם אתה רוצה לעשות משהו אחר ואז אתה יכול ללחוץ על הקיר כדי ללכת למקום אחר...

תודה גבר

slim shady 03-06-07 12:01

סססעעמממק אני שעתיים משחק.. ולא הצלחתי יותר מלמשמש לה ת'ציצי.. היא מתלוננת שזה פגישה ראשונה וכל זה!!

תגידו איך!!!

Bir0x 03-06-07 12:04

בונא איזה משחק כיפי זה חח ועזבו שזו דמות וירטואלית,הרעיון של המשחק ממכר בטיקוףף עם מלא אפשרויות

sandrik 03-06-07 12:06

דייייייייייייייייייייייייייייייייייייי היא נמעסההה עלייייייייייייייייייייייייייייייייי

עעשיתי את זה רק פעם אחת איתה אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

- Idan - 03-06-07 12:23

אולי שמישהו ישים פה את כל התמונות של השלבים עד שמגיעים לסקס? אני דיי בטוח שמשהו דפוק כאן, אני עקבתי אחר כל השלבים שפרסמתם, כל מה שנשאר זה להיכנס איתה למיטה אבל השלב הזה איכשהוא תמיד נעלם מהמשחק. ובגלל שאני התמכרתי (זה כמו קווסט) אז אני לא אוותר, עכשיו זה עניין של פרנציפ. פרנציפ!

PowerfulBody 03-06-07 12:25

קשה אני בקושי מגיע ל6

sandrik 03-06-07 12:28

נהדר...עשינו סקס אבל בחושךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ארררר מזה שווה D:

פינגווין 03-06-07 12:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sandrik
נהדר...עשינו סקס אבל בחושךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ארררר מזה שווה D:

סנדרה את דו מינית ? :1eye:

goldBEN 03-06-07 12:39

ציטוט:

אולי שמישהו ישים פה את כל התמונות של השלבים עד שמגיעים לסקס? אני דיי בטוח שמשהו דפוק כאן, אני עקבתי אחר כל השלבים שפרסמתם, כל מה שנשאר זה להיכנס איתה למיטה אבל השלב הזה איכשהוא תמיד נעלם מהמשחק. ובגלל שאני התמכרתי (זה כמו קווסט) אז אני לא אוותר, עכשיו זה עניין של פרנציפ. פרנציפ!

"ילד מזדקן, ילד מתקלקל, לומד את הפרנציפ רק אחרי שהוא נופל!"

MagneZium 03-06-07 12:41

חח באמת או חובה הייתה אפשרות לשחק לה בכוס לחצתי בלי לחשוב חח והיא זרקה אותי
סעצק אז למה לשים בכלל את האפשרות הזאת =\

goldBEN 03-06-07 12:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי MagneZium
חח באמת או חובה הייתה אפשרות לשחק לה בכוס לחצתי בלי לחשוב חח והיא זרקה אותי
סעצק אז למה לשים בכלל את האפשרות הזאת =\

אתה יודע שכשאתה חוזר אחורה אתה מבטל את הטעות שעשית?

- Idan - 03-06-07 12:47

ציטוט:

"ילד מזדקן, ילד מתקלקל, לומד את הפרנציפ רק אחרי שהוא נופל!"

חחח...
ידעתי! היתה לי בעיה באקספלורר, זה דילג לי על השלבים הבן ז*** הזה. http://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon8.gif נכנסתי למשחק מלינק אחר דרך גוגל.

בכל אופן, עשינו סקס בג'יפ בחוץ. הגיע הזמן לחקור את כל המקומות האפשריים. :bot:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:10.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ